Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Makro Folder 24.03.2021

Hier is pagina 19 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 19

nr À en EN a, PC ES 3 © Le New Zealand Lamb lamsrumsteak 25 Half lam Lamsmerguez 25 4stuks - per kg Versneden - UK - per kg 10% Bstuks +400 g - perkg 10 3 ef en ee Ne, % LÉ 3 un Ke New Zealand Lamb 4225 Minilamsbrochettes 25 Lamskoteletten lamsachterschenkel 85 UK -20 stuks - per kg Enkel - Nieuw-Zeeland + 1kg- perkg 13% Nieuw-Zeeland - 2stuks - perkg COOK LCN ® PRO il x a A N Br; S Lammetjes die in de winter geboren 5 à # jrs worden, kunnen zich niet voeden met de Sh grassen en bloemen uit de weide en krij > A7 gen dan enkel moedermelk. Melklam heeft en daardoor een delicate nootachtige smaak en een onvergelijkbare malsheid. ds Lamsvlees hoort traditioneel bij de lente ? ma en de paasperiode. Zo blijven een lamsbout en een lamszadel de grote Ke 1 ei klassiekers tijdens familiefeesten. he Wil je origineler uit de hoek komen, probeer dan eens een half melklam bereid Ce >; met pure ingrediönten. Wrijf het melklam in met een marinade bestaande L uit olijfolie, zout, peper en Espelette- , peper en laat het een uur garen in de oven op 180°C. Heerlijk! # D. pe u

Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 19