Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
nr
À
en
EN
a,
PC ES
3
©
Le
New Zealand Lamb
lamsrumsteak
25
Half lam
Lamsmerguez
25
4stuks - per kg
Versneden - UK - per kg
10%
Bstuks +400 g - perkg
10
3
ef
en
ee
Ne,
%
LÉ
3
un
Ke
New Zealand Lamb
4225
Minilamsbrochettes
25
Lamskoteletten
lamsachterschenkel
85
UK -20 stuks - per kg
Enkel - Nieuw-Zeeland + 1kg- perkg
13%
Nieuw-Zeeland - 2stuks - perkg
COOK
LCN
®
PRO
il
x
a
A
N
Br;
S
Lammetjes die in de winter geboren
5
à
#
jrs
worden, kunnen zich niet voeden met de
Sh
grassen en bloemen uit de weide en krij
>
A7
gen dan enkel moedermelk. Melklam heeft
en
daardoor een delicate nootachtige smaak
en een onvergelijkbare malsheid.
ds
Lamsvlees hoort traditioneel bij de lente
?
ma
en de paasperiode. Zo blijven een
lamsbout en een lamszadel de grote
Ke
1
ei
klassiekers tijdens familiefeesten.
he
Wil je origineler uit de hoek komen,
probeer dan eens een half melklam bereid
Ce >;
met pure ingrediönten. Wrijf het melklam
in met een marinade bestaande
L
uit olijfolie, zout, peper en Espelette-
,
peper en laat het een uur garen
in de oven op 180°C. Heerlijk!
#
D.
pe
u