Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

nr

À

en

EN

a,

PC ES

3

©

Le

New Zealand Lamb

lamsrumsteak

25

Half lam

Lamsmerguez

25

4stuks - per kg

Versneden - UK - per kg

10%

Bstuks +400 g - perkg

10

3

ef

en

ee

Ne,

%



3

un

Ke

New Zealand Lamb

4225

Minilamsbrochettes

25

Lamskoteletten

lamsachterschenkel

85

UK -20 stuks - per kg

Enkel - Nieuw-Zeeland + 1kg- perkg

13%

Nieuw-Zeeland - 2stuks - perkg

COOK

LCN

®

PRO

il

x

a

A

N

Br;

S

Lammetjes die in de winter geboren

5

à

#

jrs

worden, kunnen zich niet voeden met de

Sh

grassen en bloemen uit de weide en krij

>

A7

gen dan enkel moedermelk. Melklam heeft

en

daardoor een delicate nootachtige smaak

en een onvergelijkbare malsheid.

ds

Lamsvlees hoort traditioneel bij de lente

?

ma

en de paasperiode. Zo blijven een

lamsbout en een lamszadel de grote

Ke

1

ei

klassiekers tijdens familiefeesten.

he

Wil je origineler uit de hoek komen,

probeer dan eens een half melklam bereid

Ce >;

met pure ingrediönten. Wrijf het melklam

in met een marinade bestaande

L

uit olijfolie, zout, peper en Espelette-

,

peper en laat het een uur garen

in de oven op 180°C. Heerlijk!

#

D.

pe

u