Makro - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 28 pagina's van de Makro folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
2e
a
R
<>
North Sea
Chefs staartvis
Zeewolffilet
Sint-jakobsvruchten
Gevangen in de Noordzee -
Gevangen in de Stille Oceaan -
Lijngevangen in IJslandse
met vel 05-Ikg- perkg
1750
ontdooid MSC - per kg
275
wateren - per kg
19%
A
rt
me
fs
7
=
u
=
af
mn
=
Zeebaarsfilet
Goudbrasemfilet
Tarbot
Aquacultuur Turkije - maat 400/600
Aquacultuur Turkije — met vel
80
Aquacultuur Spanje- gekweekt -
met vel perkg
175
100 gtot 140 g- per kg
17
05 tot Lkg per kg
14
3
COOK
LCN
PRO
fl
N
fe
Frs
7
I
Het aanbod van zalm is erg groot, dus hoe
|
4
7
maak je de beste keuze? Kies je voor
3
Schotse of Noorse zalm, wild of gekweekt,
“
en met welk label?
Met zalm van Wester Ross Salmon Farm zit
je goed. Het is een van de weinige kwekerijen
die nog steeds in familiehanden is. De zalmen
N
worden er uitsluitend met de hand gevoerd
volgens een verantwoord voedingsschema,
met respect voor de ecosystemen en op basis
Wester Ross zalmfilet
van duurzaam vismeel: een Wester Ross-
Aquacultuur Schotland —
met vel per kg
recept met visresten uit de lokale
ar
sector, dus zonder onnodige overbevissing.
De zalm bevat geen antibiotica, geen
1850
groeibevorderaars en geen GGO's.
Vanaf 3 kg per kg
Een absolute must !
U
=
m