Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 52 pagina's van de Makro folder, geldig van 04.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

.

©

+

.

Kd

M ©, |

*

“rat

Zilk en zoet

Hoe een aester openen?

135

-20%

1. Oostendse holle oesters

per mandje

1. Leg de oester op een handdoek met de platte kant naar boven.

12 stuks

Hetzijperstuk 113

Zo blijft het vocht in de schelp als je de oester opent.

2. Steek een scherp mesje (het liefst een speciaal oestermesje) in het

scharnier van de oester. Dat is het smalle stuk. Draai het mes

helemaal rond om de schelp en de sluitspier van de oester los

te maken.

3. Verwijder de platte kant en maak de oester volledig los in de schelp.

won;

Haal ook alle losse schelpstukjes eruit.

Subtiel

1895

4. Presenteer de oesters op ijs.

2. Oostendse platte oesters

per mandje

10%

Maat 3/0 - 12 stuks

Hetzij per stk 1.58

„É

Pd

#

{

Br

d

Zoet met int

19,8

15%

3. Oesters Fines de la Jolie

per mandje

wd

Geoogst in Normandië - 24 stuks

Hetzij per stk 080

Zit en nootachtig

3260

4. Oesters Fines de

Geay Bio

2575

-20%

Geoogst in Normandië - nr. 3-

per mandje

24 stul

Hetaÿ per tu: 1.08

Exclusief

acht, ulezig, subtiel

ar

5. Oesters Speciales

Geay l’Ultime

2120

-20%

Geoogst in Marennes-Oléron

per mandje

ern

nr. 3- 12 stul

Hetziperstuk: 122

Ramig en zoet

6. Holle oesters

135

-20*

Aquanostra

per mandje

Geoogst in Portugal - 12 stuks

Hetzjperstuk 113

ee.

ni

Zub

13»

15%

7. Oesters lerland Finest

per mandje

Geoogst in lerland- nr. 3-12 stuks

Hetzjperstuk: 112

NS