Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 52 pagina's van de Makro folder, geldig van 04.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.
©
+
.
Kd
M ©, |
*
“rat
Zilk en zoet
Hoe een aester openen?
135
-20%
1. Oostendse holle oesters
per mandje
1. Leg de oester op een handdoek met de platte kant naar boven.
12 stuks
Hetzijperstuk 113
Zo blijft het vocht in de schelp als je de oester opent.
2. Steek een scherp mesje (het liefst een speciaal oestermesje) in het
scharnier van de oester. Dat is het smalle stuk. Draai het mes
helemaal rond om de schelp en de sluitspier van de oester los
te maken.
3. Verwijder de platte kant en maak de oester volledig los in de schelp.
won;
Haal ook alle losse schelpstukjes eruit.
Subtiel
1895
4. Presenteer de oesters op ijs.
2. Oostendse platte oesters
per mandje
10%
Maat 3/0 - 12 stuks
Hetzij per stk 1.58
„É
Pd
#
{
Br
d
Zoet met int
19,8
15%
3. Oesters Fines de la Jolie
per mandje
wd
Geoogst in Normandië - 24 stuks
Hetzij per stk 080
Zit en nootachtig
3260
4. Oesters Fines de
Geay Bio
2575
-20%
Geoogst in Normandië - nr. 3-
per mandje
24 stul
Hetaÿ per tu: 1.08
Exclusief
acht, ulezig, subtiel
ar
5. Oesters Speciales
Geay l’Ultime
2120
-20%
Geoogst in Marennes-Oléron
per mandje
ern
nr. 3- 12 stul
Hetziperstuk: 122
Ramig en zoet
6. Holle oesters
135
-20*
Aquanostra
per mandje
Geoogst in Portugal - 12 stuks
Hetzjperstuk 113
ee.
ni
Zub
13»
15%
7. Oesters lerland Finest
per mandje
Geoogst in lerland- nr. 3-12 stuks
Hetzjperstuk: 112
NS