Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Makro folder, geldig van 04.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Makro folder, geldig van 04.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28
IH KAAS EN BROOD Jekaasschotel zelf samenstellen? Voor het beste resultaat en een boeiende smaakervaring A vw kies je best een verse, een zachte, een halfharde, een blauwgeaderde en een harde kaas. Hoeveel kaas heb je nodig? 4 Gl à - als hapje bij het aperitief: 100 g p.p. - als maaltijd: 200 g p.p. A 4 ZA 2. Reypenaer af 1. Vigneron VSOP Û vb. 220 g - met truffel 57 300 g - 24 maanden 10; 4 (26,32/ko) perst (33,33/ko) per stuk . ’ ve | [7 7 Lo 3. Confituur + 750 rikozen 4. Tête de moine 227? F32% 0) 5 +800g perkg ©, 5. Camembert AOP 6. Époisses 250 g-metraune AOP mel 25 250g 75 (103649) per stik (30:20/kg) per suk Ei 7. Crackers 8. Chabichou du vo. 10g- Poitou AOP met basilicum 25 1509 49 2162) per pakje (275 kg) perstuk A Chef a 9. Crémeux Ÿ k = de Bou Le ke met ti | jogne 10. Gorgonzola À 200 g-zacht of 1009 45% pikant 3/0 145,40/kg) perstuk (15,50/kg) perstuk 28
Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28