Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Makro folder, geldig van 04.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IH
KAAS EN
BROOD
Jekaasschotel zelf
samenstellen?
Voor het beste resultaat en een boeiende smaakervaring
A
vw
kies je best een verse, een zachte, een halfharde,
een blauwgeaderde en een harde kaas.
Hoeveel kaas heb je nodig?
4
Gl à
- als hapje bij het aperitief: 100 g p.p.
- als maaltijd: 200 g p.p.
A
4
ZA
2. Reypenaer
af
1. Vigneron
VSOP
Û
vb. 220 g - met truffel
57
300 g - 24 maanden
10;
4
(26,32/ko)
perst
(33,33/ko)
per stuk
.
’
ve
|
[7
7
Lo
3. Confituur
+
750
rikozen
4. Tête
de moine
227?
F32% 0)
5
+800g
perkg
©,
5. Camembert
AOP
6. Époisses
250 g-metraune
AOP
mel
25
250g
75
(103649)
per stik
(30:20/kg)
per suk
Ei
7. Crackers
8. Chabichou du
vo. 10g-
Poitou AOP
met basilicum
25
1509
49
2162)
per pakje
(275 kg)
perstuk
A
Chef
a
9. Crémeux
Ÿ
k
=
de Bou
Le
ke
met ti |
jogne
10. Gorgonzola
À
200 g-zacht of
1009
45%
pikant
3/0
145,40/kg)
perstuk
(15,50/kg)
perstuk
28