Makro - Folder van 04.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 52 pagina's van de Makro folder, geldig van 04.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IH

KAAS EN

BROOD

Jekaasschotel zelf

samenstellen?

Voor het beste resultaat en een boeiende smaakervaring

A

vw

kies je best een verse, een zachte, een halfharde,

een blauwgeaderde en een harde kaas.

Hoeveel kaas heb je nodig?

4

Gl à

- als hapje bij het aperitief: 100 g p.p.

- als maaltijd: 200 g p.p.

A

4

ZA

2. Reypenaer

af

1. Vigneron

VSOP

Û

vb. 220 g - met truffel

57

300 g - 24 maanden

10;

4

(26,32/ko)

perst

(33,33/ko)

per stuk

.



ve

|

[7

7

Lo

3. Confituur

+

750

rikozen

4. Tête

de moine

227?

F32% 0)

5

+800g

perkg

©,

5. Camembert

AOP

6. Époisses

250 g-metraune

AOP

mel

25

250g

75

(103649)

per stik

(30:20/kg)

per suk

Ei

7. Crackers

8. Chabichou du

vo. 10g-

Poitou AOP

met basilicum

25

1509

49

2162)

per pakje

(275 kg)

perstuk

A

Chef

a

9. Crémeux

Ÿ

k

=

de Bou

Le

ke

met ti |

jogne

10. Gorgonzola

À

200 g-zacht of

1009

45%

pikant

3/0

145,40/kg)

perstuk

(15,50/kg)

perstuk

28