Makro - Folder van 02.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 02.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LH
DE
ES
9
ë
7
Là
ta
hj
#
Hr
Ef
D
ri
We
#
|
hr
ER
LE
di
"
CS:
ak’
ij
ei
Pi
Om wild te bereiden heeft een kok twee
nadat je het 24 uur hebt gemarineerd.
Hert
opties: stoven of roosteren. Dit laatste
Een marinade met rode wijn, uien, een
Filetstuk
passen we toe op jonge stukken wild en
kruidentuiltje en jeneverbessen vormt
Nieuw-Zeeland
voor bouten.
de basis voor een grote klassieker: de
grand-veneursaus. Het volstaat de
Het vlees stoven betekent het zachtjes
marinade even op te warmen en er wat
gedurende lange tijd laten sudderen
boter, meel, aalbessengelei en een fikse
onder gesloten deksel op laag vuur,
scheut cognac door te mengen.
18