Makro - Folder van 02.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 32 pagina's van de Makro folder, geldig van 02.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LH

DE

ES

9

ë

7



ta

hj

#

Hr

Ef

D

ri

We

#

|

hr

ER

LE

di

"

CS:

ak’

ij

ei

Pi

Om wild te bereiden heeft een kok twee

nadat je het 24 uur hebt gemarineerd.

Hert

opties: stoven of roosteren. Dit laatste

Een marinade met rode wijn, uien, een

Filetstuk

passen we toe op jonge stukken wild en

kruidentuiltje en jeneverbessen vormt

Nieuw-Zeeland

voor bouten.

de basis voor een grote klassieker: de

grand-veneursaus. Het volstaat de

Het vlees stoven betekent het zachtjes

marinade even op te warmen en er wat

gedurende lange tijd laten sudderen

boter, meel, aalbessengelei en een fikse

onder gesloten deksel op laag vuur,

scheut cognac door te mengen.

18