Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"4

ee

7

ENKELE MINUUTJES ZON EXTRA

Paddenstoelen bevatten veel vitamine D, en dat is maar

s

een van zijn vele gezondheidsvoordelen. Om de dosis

vitamine D in de paddenstoelen nog te verhogen, worden

Fe

Lt

ze na de pluk soms zelfs enkele minuutjes in de zon gelegd

LA

7%

(of onder een uvb-lamp). Die methode lijkt wel wat op

A

drogen, zonder het droogproces echt in gang te zetten.

.

a

Je kunt je paddenstoelen ook zelf nog even kort in de zon

Fn

oa

leggen voor je ze klaarmaakt. Dat maakt ze steviger en

x

bovendien gemakkelijker om mee te werken.

à

Polenta zonder grenzen

17%

Ed

ed

=

u,

Fi 3

=

SS



à

3

Kd

En

(

er

Coco de Paimpol: van

LC

alle markten thuis

Bonen met stamboom

POLENTA MET.FOURME D'AMBERT.

SALADE MET COCO DE PAIMPOL

EN PADDENSTOELENROOM

EN INPADDENSTOELENBOUILLON

ROOM VAN COCO DE PAIMPOL,

GEPOCHEERDE EEND

Polenta is een echt gerecht uit de ‘cucina

NOTEN EN PADDENSTOELEN

povera' oftewel de armeluiskeuken.

De coco de Paimpol is —volledig terecht — de.

Bereid met eenvoudige, maar smaakvolle

Deze room van coco de Paimpol houdt

trots van de Bretagne. De bonen brengen hier

ingrediönten levert hijhier alle typische

het midden tussen een consomme en een

hulde aan hun vele neven uit het zuidwesten van

kenmerken van de Italiaanse keuken en een

soep en zal zelfs de meest geroutineerde

Frankrijk in een lichte variatie op de beroemde

MS ON CES LC

DÉC Ce cr

cassoulet van Castelnaudary. De paddenstoelen

smaakcombinaties. De fourme d'ambert,

smeuïg en geparfumeerd, maar behoudt

worden hier gebruikt als een vleesfond

een kaas uit debergen van de Auvergne,

LT CET LOT ET EU EEE TE

en dienen als basis voor een bouillon met

laat hier al zijn kracht spreken, watnog

waarbij de geroosterde noten en de fine

explosieve umamismaken waarin de eendeerst

wordt benadrukt door de licht gebrande

zongedroogde reepjes paddenstoel voor

houttoetsen van de paddenstoelenroom.

wordt gepocheerd alvorens ze wordt gelakt.

EREN

Mix wilde bos-

paddenstoelen

Centurion

Fourme

Samengesteld uit

Tipiak polenta

d'Ambert

Verse walnoten

zwam, cantharel

dooierzwam, gele stekel

Coco de Paimpol

AOC

Perkg

Voorgekookt -

Per kg

gris & geel -200 y

500g

+250g-perkg

GPRIJS

GPRIJS

DAGPRIJS

op mal

be

19

i

p makro.be

ES

op makro.be

zo

3

makro