Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Makro Folder 09.09.2020

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3

"4 ee 7 ENKELE MINUUTJES ZON EXTRA Paddenstoelen bevatten veel vitamine D, en dat is maar s een van zijn vele gezondheidsvoordelen. Om de dosis vitamine D in de paddenstoelen nog te verhogen, worden Fe Lt ze na de pluk soms zelfs enkele minuutjes in de zon gelegd LA 7% (of onder een uvb-lamp). Die methode lijkt wel wat op A drogen, zonder het droogproces echt in gang te zetten. . a Je kunt je paddenstoelen ook zelf nog even kort in de zon Fn oa leggen voor je ze klaarmaakt. Dat maakt ze steviger en x bovendien gemakkelijker om mee te werken. à Polenta zonder grenzen 17% Ed ed = u, Fi 3 = SS — à 3 Kd En ( er Coco de Paimpol: van LC alle markten thuis Bonen met stamboom POLENTA MET.FOURME D'AMBERT. SALADE MET COCO DE PAIMPOL EN PADDENSTOELENROOM EN INPADDENSTOELENBOUILLON ROOM VAN COCO DE PAIMPOL, GEPOCHEERDE EEND Polenta is een echt gerecht uit de ‘cucina NOTEN EN PADDENSTOELEN povera' oftewel de armeluiskeuken. De coco de Paimpol is —volledig terecht — de. Bereid met eenvoudige, maar smaakvolle Deze room van coco de Paimpol houdt trots van de Bretagne. De bonen brengen hier ingrediönten levert hijhier alle typische het midden tussen een consomme en een hulde aan hun vele neven uit het zuidwesten van kenmerken van de Italiaanse keuken en een soep en zal zelfs de meest geroutineerde Frankrijk in een lichte variatie op de beroemde MS ON CES LC DÉC Ce cr cassoulet van Castelnaudary. De paddenstoelen smaakcombinaties. De fourme d'ambert, smeuïg en geparfumeerd, maar behoudt worden hier gebruikt als een vleesfond een kaas uit debergen van de Auvergne, LT CET LOT ET EU EEE TE en dienen als basis voor een bouillon met laat hier al zijn kracht spreken, watnog waarbij de geroosterde noten en de fine explosieve umamismaken waarin de eendeerst wordt benadrukt door de licht gebrande zongedroogde reepjes paddenstoel voor houttoetsen van de paddenstoelenroom. wordt gepocheerd alvorens ze wordt gelakt. EREN Mix wilde bos- paddenstoelen Centurion Fourme Samengesteld uit Tipiak polenta d'Ambert Verse walnoten zwam, cantharel dooierzwam, gele stekel Coco de Paimpol AOC Perkg Voorgekookt - Per kg gris & geel -200 y 500g +250g-perkg GPRIJS GPRIJS DAGPRIJS op mal be 19 i p makro.be ES op makro.be zo 3 makro

Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3