Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"4
ee
7
ENKELE MINUUTJES ZON EXTRA
Paddenstoelen bevatten veel vitamine D, en dat is maar
s
een van zijn vele gezondheidsvoordelen. Om de dosis
vitamine D in de paddenstoelen nog te verhogen, worden
Fe
Lt
ze na de pluk soms zelfs enkele minuutjes in de zon gelegd
LA
7%
(of onder een uvb-lamp). Die methode lijkt wel wat op
A
drogen, zonder het droogproces echt in gang te zetten.
.
a
Je kunt je paddenstoelen ook zelf nog even kort in de zon
Fn
oa
leggen voor je ze klaarmaakt. Dat maakt ze steviger en
x
bovendien gemakkelijker om mee te werken.
à
Polenta zonder grenzen
17%
Ed
ed
=
u,
Fi 3
=
SS
—
à
3
Kd
En
(
er
Coco de Paimpol: van
LC
alle markten thuis
Bonen met stamboom
POLENTA MET.FOURME D'AMBERT.
SALADE MET COCO DE PAIMPOL
EN PADDENSTOELENROOM
EN INPADDENSTOELENBOUILLON
ROOM VAN COCO DE PAIMPOL,
GEPOCHEERDE EEND
Polenta is een echt gerecht uit de ‘cucina
NOTEN EN PADDENSTOELEN
povera' oftewel de armeluiskeuken.
De coco de Paimpol is —volledig terecht — de.
Bereid met eenvoudige, maar smaakvolle
Deze room van coco de Paimpol houdt
trots van de Bretagne. De bonen brengen hier
ingrediönten levert hijhier alle typische
het midden tussen een consomme en een
hulde aan hun vele neven uit het zuidwesten van
kenmerken van de Italiaanse keuken en een
soep en zal zelfs de meest geroutineerde
Frankrijk in een lichte variatie op de beroemde
MS ON CES LC
DÉC Ce cr
cassoulet van Castelnaudary. De paddenstoelen
smaakcombinaties. De fourme d'ambert,
smeuïg en geparfumeerd, maar behoudt
worden hier gebruikt als een vleesfond
een kaas uit debergen van de Auvergne,
LT CET LOT ET EU EEE TE
en dienen als basis voor een bouillon met
laat hier al zijn kracht spreken, watnog
waarbij de geroosterde noten en de fine
explosieve umamismaken waarin de eendeerst
wordt benadrukt door de licht gebrande
zongedroogde reepjes paddenstoel voor
houttoetsen van de paddenstoelenroom.
wordt gepocheerd alvorens ze wordt gelakt.
EREN
Mix wilde bos-
paddenstoelen
Centurion
Fourme
Samengesteld uit
Tipiak polenta
d'Ambert
Verse walnoten
zwam, cantharel
dooierzwam, gele stekel
Coco de Paimpol
AOC
Perkg
Voorgekookt -
Per kg
gris & geel -200 y
500g
+250g-perkg
GPRIJS
GPRIJS
DAGPRIJS
op mal
be
19
i
p makro.be
ES
op makro.be
zo
3
makro