Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

COOK

LIKE A

PRO

MAGIC MUSHROOMS

à

De zomerse hitte is voorbij, de eerste sappige herfstregens maken

gr

hun opwachting en meteen worden onze bossen en wouden overspoeld

+ A

door horden discrete bezoekers. Het paddenstoelenseizoen is kort

Eed

maar krachtig en geeft het bos al

een sprookjesach!

tzicht. Een

zaligheid voor iedere kok, want dit is het moment waarop naar hartenlust

x

kan worden geëxperimenteerd met die oneindige waaier aan vormen

LD

ÿ

en texturen met rijke umamismaken. Dé onbe!

te koning van dit hele

najaarsuniversum? Dat is ongetwijfeld de boleet.

FT

Pay

Goddelijk griesmeel

7

F3

à

=

IE

N

1

F2

\

\#

$

LC



a

5

2

a

=

EN

er

Valse pasta,

onvervalste smaak

>

En

BT

Fregola sarda zijn met de han

IE

es grie

smeel

RR.

GROS

LOU U

di

Net als bij echte pasta verdraagt ook spaghetti van courgette geen

de oven. Dat maakt deze pastasoort tot ee

te lange kooktijd. Om de textuur van de draden perféct te bewaren

verfijnde nakomelingen uit het PLEITE tussen: He

volstaan enkele minuutjes in kokend water. De geconcentreerde saus op

en hardtarwemeel.De balletjes zün knapperigenz

basis van een paddenstoelenbouillon zorgt voor de nodige punch terwijl

TUE ES

anger dan al dente koken— en

de eendenbout (die net als bij pulled EE CE TEEN

vormen zo een heerli

e hasis-voor de houtige smaken van

heeft gegaard) en de cheddar de kroon op het wer CU

de gebakken REE de fin D ME

ES

Kerrygold lerse

Metro Chef

cheddar

En

Pastificio Sini

Koolzaadolie

groentespaghetti

Geript -200g

Eendenbout

fregola

500 ml

Courgette - 280 g

05459)

Frankrijk per kg

Regular - 500 g

Verse vijg

0,82/kg)

349

889

(67819)

Turkie -perstuk

(8,787)

4

Le