Makro - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COOK
LIKE A
PRO
MAGIC MUSHROOMS
à
De zomerse hitte is voorbij, de eerste sappige herfstregens maken
gr
hun opwachting en meteen worden onze bossen en wouden overspoeld
+ A
door horden discrete bezoekers. Het paddenstoelenseizoen is kort
Eed
maar krachtig en geeft het bos al
een sprookjesach!
tzicht. Een
zaligheid voor iedere kok, want dit is het moment waarop naar hartenlust
x
kan worden geëxperimenteerd met die oneindige waaier aan vormen
LD
ÿ
en texturen met rijke umamismaken. Dé onbe!
te koning van dit hele
najaarsuniversum? Dat is ongetwijfeld de boleet.
FT
Pay
Goddelijk griesmeel
7
F3
à
=
IE
N
1
F2
\
\#
$
LC
€
a
5
2
a
=
EN
er
Valse pasta,
onvervalste smaak
>
En
BT
Fregola sarda zijn met de han
IE
es grie
smeel
RR.
GROS
LOU U
di
Net als bij echte pasta verdraagt ook spaghetti van courgette geen
de oven. Dat maakt deze pastasoort tot ee
te lange kooktijd. Om de textuur van de draden perféct te bewaren
verfijnde nakomelingen uit het PLEITE tussen: He
volstaan enkele minuutjes in kokend water. De geconcentreerde saus op
en hardtarwemeel.De balletjes zün knapperigenz
basis van een paddenstoelenbouillon zorgt voor de nodige punch terwijl
TUE ES
anger dan al dente koken— en
de eendenbout (die net als bij pulled EE CE TEEN
vormen zo een heerli
e hasis-voor de houtige smaken van
heeft gegaard) en de cheddar de kroon op het wer CU
de gebakken REE de fin D ME
ES
Kerrygold lerse
Metro Chef
cheddar
En
Pastificio Sini
Koolzaadolie
groentespaghetti
Geript -200g
Eendenbout
fregola
500 ml
Courgette - 280 g
05459)
Frankrijk per kg
Regular - 500 g
Verse vijg
0,82/kg)
349
889
(67819)
Turkie -perstuk
(8,787)
4
Le