Makro - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COOK
NL
PRO
=
ne
=
FOREST JUMP
=
= ——
Wild: altijd top, maar niet zomaar op eender welke manier. Zonder de
waardevolle tradi
—
s uit het oog te verliezen, kun je wild ook op andere,
misschien wel wat gedurfdere manieren bereiden, en met ori
nele
ingrediënten. Met een iets lichter sausje, door te spelen met kooktijden
— die je eventueel zelfs helemaal achterwege kunt laten — en specerijen
che vlees
komen de rijkdom en finesse van dit pure en volledig biolos
naar boven.
Hindefilet
gr
Ë
zu
s
sx
.
Ce
14
=
I
24
Guanciale
Van alle soorten gejaagd vlees is hinde wellicht het stukje vlees dat het
Guanciale wordt gemaakt met het viees uit de wangvan het
minst vaak ten prooi valt aan te lange gaartijden. Het fijne en malse
varken en onderscheidt zich daarmee van lardo (rugspek)
vlees moet met liefde wor den behandeld en rosé worden opgediend.
en pancetta (buikspek). Guanciale heeft een uitgesproken
Het magzelfs rauw zin in een carpaccio, of met kruiden worden
Kruidige smaak en een textuur die tegelijk stevig en mals is.
ingewreven en traag gedroogd voor een huisgemaakte bresaola
e=
a
EE
5]
7
Cr
2
SL es
;
a
FE
PURE SOUTH,
&
DE
enter
Didden berei
veenbessenkon
y
Fumagalli Lardo
Hert
2209
Blauwbessen
stagionato
Rugfilet - Nieuw-Zeeland —
05,86/ko)
+2kg-perkg
perkg
1259