Makro - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Makro Folder 23.09.2020

Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makro - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2

COOK NL PRO = ne = FOREST JUMP = = —— Wild: altijd top, maar niet zomaar op eender welke manier. Zonder de waardevolle tradi — s uit het oog te verliezen, kun je wild ook op andere, misschien wel wat gedurfdere manieren bereiden, en met ori nele ingrediënten. Met een iets lichter sausje, door te spelen met kooktijden — die je eventueel zelfs helemaal achterwege kunt laten — en specerijen che vlees komen de rijkdom en finesse van dit pure en volledig biolos naar boven. Hindefilet gr Ë zu s sx . Ce 14 = I 24 Guanciale Van alle soorten gejaagd vlees is hinde wellicht het stukje vlees dat het Guanciale wordt gemaakt met het viees uit de wangvan het minst vaak ten prooi valt aan te lange gaartijden. Het fijne en malse varken en onderscheidt zich daarmee van lardo (rugspek) vlees moet met liefde wor den behandeld en rosé worden opgediend. en pancetta (buikspek). Guanciale heeft een uitgesproken Het magzelfs rauw zin in een carpaccio, of met kruiden worden Kruidige smaak en een textuur die tegelijk stevig en mals is. ingewreven en traag gedroogd voor een huisgemaakte bresaola e= a EE 5] 7 Cr 2 SL es ; a FE PURE SOUTH, & DE enter Didden berei veenbessenkon y Fumagalli Lardo Hert 2209 Blauwbessen stagionato Rugfilet - Nieuw-Zeeland — 05,86/ko) +2kg-perkg perkg 1259

Makro - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2