Makro - Folder van 23.09.2020 tot 06.10.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 23.09.2020 tot 06.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

COOK

NL

PRO

=

ne

=

FOREST JUMP

=

= ——

Wild: altijd top, maar niet zomaar op eender welke manier. Zonder de

waardevolle tradi



s uit het oog te verliezen, kun je wild ook op andere,

misschien wel wat gedurfdere manieren bereiden, en met ori

nele

ingrediënten. Met een iets lichter sausje, door te spelen met kooktijden

— die je eventueel zelfs helemaal achterwege kunt laten — en specerijen

che vlees

komen de rijkdom en finesse van dit pure en volledig biolos

naar boven.

Hindefilet

gr

Ë

zu

s

sx

.

Ce

14

=

I

24

Guanciale

Van alle soorten gejaagd vlees is hinde wellicht het stukje vlees dat het

Guanciale wordt gemaakt met het viees uit de wangvan het

minst vaak ten prooi valt aan te lange gaartijden. Het fijne en malse

varken en onderscheidt zich daarmee van lardo (rugspek)

vlees moet met liefde wor den behandeld en rosé worden opgediend.

en pancetta (buikspek). Guanciale heeft een uitgesproken

Het magzelfs rauw zin in een carpaccio, of met kruiden worden

Kruidige smaak en een textuur die tegelijk stevig en mals is.

ingewreven en traag gedroogd voor een huisgemaakte bresaola

e=

a

EE

5]

7

Cr

2

SL es

;

a

FE

PURE SOUTH,

&

DE

enter

Didden berei

veenbessenkon

y

Fumagalli Lardo

Hert

2209

Blauwbessen

stagionato

Rugfilet - Nieuw-Zeeland —

05,86/ko)

+2kg-perkg

perkg

1259