Makro - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BITTER BOVEN

In alle streken van Italië is het aperitief onlosmakelijk verbonden

met bittere smaken. Cocktails vormen daarop geen uitzondering.

Ÿ)

Er zijn ontelbaar veel varianten met ingrediënten als bitters

h

(waarvan Campari en Aperol de bekendste zijn) en vermout.

Spritz, negroni, negroni sbagliato (met prosecco in plaats van

ur“

gin), americano... Echt veel mixtalent heb je niet nodig om als de

bliksem de zon op je tafel en in je glas te toveren.

pe

p

CHARCUTERIE EN VIJGENCONFITUUR +

Kunst van het snijden

Het gehelm van een moole Itallaanse charcuterleplank

zit'm uiteraard In de kwalitelt van de praducten, maar

A

ook in de manier waarop het vlees wordt gesneden. Zo

smaken coppe, splanata en mortadella op hun best als

ze flinterdun gesneden zijn, en geserveerd worden met

pd

een toefje vijgenconfituur.

NEGRONI 5

Dr

King of the party

Een derde vermout, een derde gin, een derde Campari.

Meer heeft de negroni niet nodig om uit te blinken In

plezler. Een op en top Itallaanse elegantle, met net

%

genoeg barok maar zonder enige vorm van zwaarte. De

onvervalste koning van de aperitivo.

SELDERIJ EN GORGONZOLA 6

Explosie van smaken

Krokant vs smeulg, kruidig fris vs krachtig: gergonzola

=

{In kleine stukjes verbrokkeld) en selderij passen

N

extreem goed samen In een karaktervolle combinatie

die de tong streelt, de smaakpapillen opent en Je

aperitivo extra pit geeft.

d

(Se

(CAMPAR

Vormout

Campari bitter

Del Professors

Gin

u

Camparl 25% -

rood - 18% -

Metro Chef gorgonzola

70:

el

Rd

nn

>

en

Groene selder

Beklë

19

a



15%

62

297°

makro