Makro - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BITTER BOVEN
In alle streken van Italië is het aperitief onlosmakelijk verbonden
met bittere smaken. Cocktails vormen daarop geen uitzondering.
Ÿ)
Er zijn ontelbaar veel varianten met ingrediënten als bitters
h
(waarvan Campari en Aperol de bekendste zijn) en vermout.
Spritz, negroni, negroni sbagliato (met prosecco in plaats van
ur“
gin), americano... Echt veel mixtalent heb je niet nodig om als de
bliksem de zon op je tafel en in je glas te toveren.
pe
p
CHARCUTERIE EN VIJGENCONFITUUR +
Kunst van het snijden
Het gehelm van een moole Itallaanse charcuterleplank
zit'm uiteraard In de kwalitelt van de praducten, maar
A
ook in de manier waarop het vlees wordt gesneden. Zo
smaken coppe, splanata en mortadella op hun best als
ze flinterdun gesneden zijn, en geserveerd worden met
pd
een toefje vijgenconfituur.
NEGRONI 5
Dr
King of the party
Een derde vermout, een derde gin, een derde Campari.
Meer heeft de negroni niet nodig om uit te blinken In
plezler. Een op en top Itallaanse elegantle, met net
%
genoeg barok maar zonder enige vorm van zwaarte. De
onvervalste koning van de aperitivo.
SELDERIJ EN GORGONZOLA 6
Explosie van smaken
Krokant vs smeulg, kruidig fris vs krachtig: gergonzola
=
{In kleine stukjes verbrokkeld) en selderij passen
N
extreem goed samen In een karaktervolle combinatie
die de tong streelt, de smaakpapillen opent en Je
aperitivo extra pit geeft.
d
(Se
(CAMPAR
Vormout
Campari bitter
Del Professors
Gin
u
Camparl 25% -
rood - 18% -
Metro Chef gorgonzola
70:
el
Rd
nn
>
en
Groene selder
Beklë
19
a
3°
15%
62
297°
makro