Makro - Folder van 12.08.2020 tot 25.08.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Makro folder, geldig van 12.08.2020 tot 25.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
COOK
LIKE A
PRO
#4
APERITIVO ITALIANO
OP NAAR LA DOLCE VITA
4
Sluit je ogen. Je bent in Rome en je zit op een terrasje in een klein straatje
in Trastevere. De zon gaat onder. Dit is het moment voor een aperitivo,
het typische Italiaanse aperitief waarbij niet op een cocktail of antipasta
1
meer of minder wordt gekeken. Open je ogen. Rome is nog steeds dichtbij,
klaar om er met volle teugen van te ge
en met je partner, je gezin of.
met vrienden, met een glaasje in de hand en de sterren in je ogen.
1
GEROOSTERDE AUBERGINES
Lady In black
Een grote Itallaanse klassieker Is de aubergine, die als
‘eontorn!’ bij een hoofdgerecht kan worden gegeten, maar
ook als voorgerecht of bij het aperitief perfect tot haar
recht komt. Koud, warm, geroosterd, gebakken In de oven...
alles is mogelijk en in welke vorm je het ook klaarmaakt:
altIjd komen de gepeperde aroma's mooi tot uiting.
IJ
$
8
2 ROMEINSE ARTISJOKKEN
A
En À |
Beeldige blaadjes
Kleine paarse artisjokken ‘alla Romana’ zijn ongetwijfeld
een van de bekendste lekkernijen ult de streek rand Lazlo.
De met kruiden gebraiseerde blaadjes kunnen zo vande
bloem worden geplukt en eten als hapje lekker weg met wat
vinalgrette of tapenade.
3 TAPENADE VAN GROENE OLIJVEN
\
Olijven à volonté
Greene olijven worden geplukt net voor ze rijp zijn.
Daardoor smaken ze krokanter en levendiger dan hun
zwarte tegenhangers. Wanneer ze met de vljzel samen
ci
met wat venkelzaadjes worden geplet, ontstaat een subtlel
geparfumeerde tapenade dle vlot binnengaat met wet
grissiní, knapperige ‘lIngue dl suocera' of artigjokbladeren.
Ÿ
FN
Eat
f
B
wmo
Artisjok
Il
Matro Chef
|
Vlet - Frankrijk
Hal
inse
Quotidiani
1
Horeca Select
crackers
al
ijvenmix
venkelzaad
Pur Natur confituur
Netpit-800g
en -200g
15
1189
40 350g
29 Mgr 500