Delhaize - Folder van 14.11.2019 tot 20.11.2019 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 16 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 14.11.2019 tot 20.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ag

PERL

er

ax

N

®

ie

à

A

ii

N!

EN

N

GOUJONS VAN PLADIJS MET TARTAARSAUS

INGREDIENTEN VOOR 4 PERSONNEN

citroen

2 di mayonaise

Teiwit

8 pladijsfilets

3 Kleine augurkjes

1hardgekookt ei

1zakje gemengde sla

(fijngesneden)

2 EL verse kruiden

Paneermeel

1 fijngehakte sjalot

(kervel of dragon)

BEREIDINGSTIJD: 30 MIN

1/ Maëk eerst de tartaarsaus. Vermeng hiervoor de mayonaise met de fijngehakte sjalot

het fijngeprakte ei, de fijngesneden augurkjes en 1 EL fijngehakte verse kruiden

Kruid naar smaak bij met peper en zout en werk af met wat citroensap

2/ Doe de rest van de kruiden bij de gemengde sla

3/ Haal de visreepjes door de bloem en klop er de overtollige bloem af

Wentel ze vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.

RE

re]

4/ Bak de reepjes goudbruin in frituurolie op 180°C en laat ze uitlekken op keukenpapier.

©

5/ Serveer met de tartaarsaus en de gemengde sla. Werk de borden af met een partje

5

citroen

PLADIJSFILET

Oorsprong: Noordzee

€235 165

GEHAKTBALLETZ

Ehe

HARICOTS VERTS

am

man

me)

Re

re

boot

NS

à

MAALTIJDCOMPONENTEN

ale

ist

L

=

Luchtledig verpakt

5

Impirätens

%

Alle variéteiten

ik

Van 150 g tot 330 g

GEROOKTE

bl

|

Li

OF -HAASJE OF GEROOKTE

4

ARDENSE FORELFILETS

ee

39,

43

125 9, 1409



rm)

of variabel gewicht



(rw)

* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid)

houdt rekening met de promotieaanbieding **-25% korting op het totaal van 2 producten

Aanbiedingen geldig van 14/11 tot en met 20/11/2019