Delhaize - Folder van 14.11.2019 tot 20.11.2019 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 16 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 14.11.2019 tot 20.11.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ag
PERL
er
ax
N
®
ie
à
A
ii
N!
EN
N
GOUJONS VAN PLADIJS MET TARTAARSAUS
INGREDIENTEN VOOR 4 PERSONNEN
citroen
2 di mayonaise
Teiwit
8 pladijsfilets
3 Kleine augurkjes
1hardgekookt ei
1zakje gemengde sla
(fijngesneden)
2 EL verse kruiden
Paneermeel
1 fijngehakte sjalot
(kervel of dragon)
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN
1/ Maëk eerst de tartaarsaus. Vermeng hiervoor de mayonaise met de fijngehakte sjalot
het fijngeprakte ei, de fijngesneden augurkjes en 1 EL fijngehakte verse kruiden
Kruid naar smaak bij met peper en zout en werk af met wat citroensap
2/ Doe de rest van de kruiden bij de gemengde sla
3/ Haal de visreepjes door de bloem en klop er de overtollige bloem af
Wentel ze vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
RE
re]
4/ Bak de reepjes goudbruin in frituurolie op 180°C en laat ze uitlekken op keukenpapier.
©
5/ Serveer met de tartaarsaus en de gemengde sla. Werk de borden af met een partje
5
citroen
PLADIJSFILET
Oorsprong: Noordzee
€235 165
GEHAKTBALLETZ
Ehe
HARICOTS VERTS
am
man
me)
Re
re
boot
NS
à
MAALTIJDCOMPONENTEN
ale
ist
L
=
Luchtledig verpakt
5
Impirätens
%
Alle variéteiten
ik
Van 150 g tot 330 g
GEROOKTE
bl
|
Li
OF -HAASJE OF GEROOKTE
4
ARDENSE FORELFILETS
ee
39,
43
125 9, 1409
€
rm)
of variabel gewicht
€
(rw)
* De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid)
houdt rekening met de promotieaanbieding **-25% korting op het totaal van 2 producten
Aanbiedingen geldig van 14/11 tot en met 20/11/2019