Delhaize - Folder van 14.11.2019 tot 20.11.2019 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 16 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 14.11.2019 tot 20.11.2019.



Delhaize Folder 14.11.2019

Hier is pagina 5 van 16 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 14.11.2019 tot 20.11.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 14.11.2019 tot 20.11.2019 - Pagina 5

Ag PERL er ax N ® ie à A ii N! EN N GOUJONS VAN PLADIJS MET TARTAARSAUS INGREDIENTEN VOOR 4 PERSONNEN citroen 2 di mayonaise Teiwit 8 pladijsfilets 3 Kleine augurkjes 1hardgekookt ei 1zakje gemengde sla (fijngesneden) 2 EL verse kruiden Paneermeel 1 fijngehakte sjalot (kervel of dragon) BEREIDINGSTIJD: 30 MIN 1/ Maëk eerst de tartaarsaus. Vermeng hiervoor de mayonaise met de fijngehakte sjalot het fijngeprakte ei, de fijngesneden augurkjes en 1 EL fijngehakte verse kruiden Kruid naar smaak bij met peper en zout en werk af met wat citroensap 2/ Doe de rest van de kruiden bij de gemengde sla 3/ Haal de visreepjes door de bloem en klop er de overtollige bloem af Wentel ze vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel. RE re] 4/ Bak de reepjes goudbruin in frituurolie op 180°C en laat ze uitlekken op keukenpapier. © 5/ Serveer met de tartaarsaus en de gemengde sla. Werk de borden af met een partje 5 citroen PLADIJSFILET Oorsprong: Noordzee €235 165 GEHAKTBALLETZ Ehe HARICOTS VERTS am man me) Re re boot NS à MAALTIJDCOMPONENTEN ale ist L = Luchtledig verpakt 5 Impirätens % Alle variéteiten ik Van 150 g tot 330 g GEROOKTE bl | Li OF -HAASJE OF GEROOKTE 4 ARDENSE FORELFILETS ee 39, 43 125 9, 1409 € rm) of variabel gewicht € (rw) * De aangegeven prijs (en ook de overeenkomstige prijs per eenheid) houdt rekening met de promotieaanbieding **-25% korting op het totaal van 2 producten Aanbiedingen geldig van 14/11 tot en met 20/11/2019

Delhaize - Folder van 14.11.2019 tot 20.11.2019 - Pagina 5