Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
tn
Hoe is't? Beetje pfff, ca va of toppie? Elke dag is anders, en de goesting om te koken ook.
Daarom vind je onze recepten hier op drie manieren: raprap, easy of vollenbak. Deze week: veggie lasagne
en zeewolf met spinaziepuree. Waarvoor ga jij vandaag: die snellie veggie of zeewolf in een zee van tijd?
Allemaal goed, allemaal lekker.
Et
Smaakt naar meer? In de winkel vind je een gratis receptenboekje en receptkaartjes.
Ee
2
2
Neem alles mee. Zo wordt elke dageen goed-gegeten-dag!
raprap
easy
vollenbak
2% in I2 minuten
Opwarmen, een kaars
Tip: combineer iets wat je zelf maakt met
Zelf mousselinesaus maken, jij kán dat.
aansteken en voilà, je zit in het
iets wat wij hebben voorbereid. Van ons
En daarbij verse spinaziepuree en vis,
sterrenrestaurant van topchef
mag je tegen iedereen zeggen dat je het
lekker dat dat is.
Bart Desmidt.
zelf hebt klaargemaakt!
Si
Es
nt MT ARE
=
Â
mein!
2
Ee
E
el
| À
Es
5
=
er
Bine
a
&
CE
a
we
=
SCORE
Gaf
Olijfolie
Filippo Berio
Classico, extra vierge.
Hà
PUREE MET SPINAZIE
Puree bereid volgens het
bio extra vierge of
8
PURÉE AUX ÉPINARDS
Se
=
recept van een sterrenchef
delicato extra vierge
a
Alle variëteiten - 400 g of 500g
500 ml
3
AB
A Fan
Prijsvoorbeeld: met spinazie,
voorbeeld.
Lionel Rigolet, 500 g - €5,59/kg
classico - € 8,40/L
D)
28%
347
T
=
“
29°
20°
Zeewolffilet
2
® /K6
ego
‘4
©
Of