Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.

Hier is pagina 3 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 3
tn Hoe is't? Beetje pfff, ca va of toppie? Elke dag is anders, en de goesting om te koken ook. Daarom vind je onze recepten hier op drie manieren: raprap, easy of vollenbak. Deze week: veggie lasagne en zeewolf met spinaziepuree. Waarvoor ga jij vandaag: die snellie veggie of zeewolf in een zee van tijd? Allemaal goed, allemaal lekker. Et Smaakt naar meer? In de winkel vind je een gratis receptenboekje en receptkaartjes. Ee 2 2 Neem alles mee. Zo wordt elke dageen goed-gegeten-dag! raprap easy vollenbak 2% in I2 minuten Opwarmen, een kaars Tip: combineer iets wat je zelf maakt met Zelf mousselinesaus maken, jij kán dat. aansteken en voilà, je zit in het iets wat wij hebben voorbereid. Van ons En daarbij verse spinaziepuree en vis, sterrenrestaurant van topchef mag je tegen iedereen zeggen dat je het lekker dat dat is. Bart Desmidt. zelf hebt klaargemaakt! Si Es nt MT ARE = Â mein! 2 Ee E el | À Es 5 = er Bine a & CE a we = SCORE Gaf Olijfolie Filippo Berio Classico, extra vierge. Hà PUREE MET SPINAZIE Puree bereid volgens het bio extra vierge of 8 PURÉE AUX ÉPINARDS Se = recept van een sterrenchef delicato extra vierge a Alle variëteiten - 400 g of 500g 500 ml 3 AB A Fan Prijsvoorbeeld: met spinazie, voorbeeld. Lionel Rigolet, 500 g - €5,59/kg classico - € 8,40/L D) 28% 347 T = “ 29° 20° Zeewolffilet 2 ® /K6 ego ‘4 © Of
Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 3