Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

tn

Hoe is't? Beetje pfff, ca va of toppie? Elke dag is anders, en de goesting om te koken ook.

Daarom vind je onze recepten hier op drie manieren: raprap, easy of vollenbak. Deze week: veggie lasagne

en zeewolf met spinaziepuree. Waarvoor ga jij vandaag: die snellie veggie of zeewolf in een zee van tijd?

Allemaal goed, allemaal lekker.

Et

Smaakt naar meer? In de winkel vind je een gratis receptenboekje en receptkaartjes.

Ee

2

2

Neem alles mee. Zo wordt elke dageen goed-gegeten-dag!

raprap

easy

vollenbak

2% in I2 minuten

Opwarmen, een kaars

Tip: combineer iets wat je zelf maakt met

Zelf mousselinesaus maken, jij kán dat.

aansteken en voilà, je zit in het

iets wat wij hebben voorbereid. Van ons

En daarbij verse spinaziepuree en vis,

sterrenrestaurant van topchef

mag je tegen iedereen zeggen dat je het

lekker dat dat is.

Bart Desmidt.

zelf hebt klaargemaakt!

Si

Es

nt MT ARE

=

Â

mein!

2

Ee

E

el

| À

Es

5

=

er

Bine

a

&

CE

a

we

=

SCORE

Gaf

Olijfolie

Filippo Berio

Classico, extra vierge.



PUREE MET SPINAZIE

Puree bereid volgens het

bio extra vierge of

8

PURÉE AUX ÉPINARDS

Se

=

recept van een sterrenchef

delicato extra vierge

a

Alle variëteiten - 400 g of 500g

500 ml

3

AB

A Fan

Prijsvoorbeeld: met spinazie,

voorbeeld.

Lionel Rigolet, 500 g - €5,59/kg

classico - € 8,40/L

D)

28%

347

T

=



29°

20°

Zeewolffilet

2

® /K6

ego

‘4

©

Of