Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 24


Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.



Delhaize Folder 11.03.2021

Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 24

= LEO TT Verantwoordelijke Fruit & Groenten Delhaize Boondael In Tremelo kweekt de familie Willems al sinds 1988 witloof voor Delhaize. Ze CT hebben gekozen voor hydrocultuur. Quiche met witloof, pecannoten Zo blijven de smaak en de kwaliteit ls en emmentaler van deze typisch Belgische groente Ingrediënten optimaal én kunnen we er het hele jaar 3 eieren « 650g witloof « /2 chroen + 80 g pecannoten «1 kruimeldeeg - 100 g geraspte door van smullen. VE. ‘emmentaler „25 cl light room 20% VG. Lel olijfolie « 4rakjes peterselie - Lal curry Madras optioneel) « Peper en zout Bereidis FT _ 1_Snijd her witloof fijn Gierde olijfolie In een grote pan en voeg het witloof oe Besprenkel met een scheurje droensap. Dek af en laat 10 min sudderen op een laag vuur. Kruid mer peper en zout, aar her dekselvan de pan en bak 5 min. op een hoogvuur total het water is verdampt. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Rooster de pecannoten droog In een pan met (au ont antiaanbaklaag en hak ze vervolgens grof. w Leg het krulmeldeeg in een grote taarrvorm. Neem een kom en klop de eleren los met de room. de geraspte emmentaler, 3 van de pecannoten en het wirloof oe; roer goed om ii en kruid af voegevenmeel curry toe, naar wens) Glet het mengsel In de taartvorm en bak ik gedurende 20 min. In de oven. Haalde quiche uirde vorm en plaats hem met het bakpapler Ob rechtstreeks op het rooster In de oven. Laat nog eens 10 min. bakken. re produce Witloof uit > ns oui Ten: Bestrool de quiche merde gehakte peterselle en de resterende pecannoten. Serveer warm, hydrocultuur met een slaaije Oorsprong: België, ee €260/kg Tip Zel ab je her witloof eers In de pan bakt, zal her de bodem van de quiche vochtig maken. Alsje de a quiche op heteinde korr afbakt zonder de vorm, wordr de bodem goudbruin en lekker Geraspte emmentaler © 25 MINUTEN + 30 MIN. KOOKTIJD © GEMAKKELUK AA 4 PERSONEN Voor 100g bereid recept: Energie: 971kT -231,9 kCal Entremont - Extra fin 100g- € 10/kg 2e €3 38. 6 Aa Suikerx: 2,54: Vezels 20 4: Zour 0454 er: Br mt Viré-Clessé 2+1 GRATIS 3 2019/2020 Vire-Clesse AC. um ed NS Witte wijn uit su aar Bi 7 eli 7 Frankrijk - Bourgogne = 75d 4 RT | Druivenras: chardonnay ze sle 2 je Era NE NEN mve-cu a = IT zE ne Le REE iR LE: e 98° Aanbiedingen geldig van 11/03 tor en met 17/03/2021 17 ® VOOR 3 "De aangegeven prijs (en ook de overcenkomstige pris per cenhei +€ 0,90 LEEGGOED ee ee na en x 2 Hoe kan je ons bereiken? En 0800-95: DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)

Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 24