Delhaize - Folder van 11.03.2021 tot 17.03.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 24 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 11.03.2021 tot 17.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

LEO TT

Verantwoordelijke Fruit & Groenten

Delhaize Boondael

In Tremelo kweekt de familie Willems

al sinds 1988 witloof voor Delhaize. Ze

CT

hebben gekozen voor hydrocultuur.

Quiche met witloof, pecannoten

Zo blijven de smaak en de kwaliteit

ls

en emmentaler

van deze typisch Belgische groente

Ingrediënten

optimaal én kunnen we er het hele jaar

3 eieren « 650g witloof « /2 chroen + 80 g pecannoten «1 kruimeldeeg - 100 g geraspte

door van smullen.

VE.

‘emmentaler „25 cl light room 20% VG. Lel olijfolie « 4rakjes peterselie -

Lal curry Madras optioneel) « Peper en zout

Bereidis

FT

_

1_Snijd her witloof fijn Gierde olijfolie In een grote pan en voeg het witloof oe Besprenkel met

een scheurje droensap. Dek af en laat 10 min sudderen op een laag vuur. Kruid mer peper en

zout, aar her dekselvan de pan en bak 5 min. op een hoogvuur total het water is verdampt.

Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Rooster de pecannoten droog In een pan met

(au

ont

antiaanbaklaag en hak ze vervolgens grof.

w

Leg het krulmeldeeg in een grote taarrvorm. Neem een kom en klop de eleren los met de

room.

de geraspte emmentaler, 3 van de pecannoten en het wirloof oe; roer goed om

ii

en kruid af voegevenmeel curry toe, naar wens) Glet het mengsel In de taartvorm en bak

ik

gedurende 20 min. In de oven. Haalde quiche uirde vorm en plaats hem met het bakpapler

Ob

rechtstreeks op het rooster In de oven. Laat nog eens 10 min. bakken.

re produce

Witloof uit

>

ns

oui

Ten:

Bestrool de quiche merde gehakte peterselle en de resterende pecannoten. Serveer warm,

hydrocultuur

met een slaaije

Oorsprong: België,

ee €260/kg

Tip

Zel ab je her witloof eers In de pan bakt, zal her de bodem van de quiche vochtig maken. Alsje de

a

quiche op heteinde korr afbakt zonder de vorm, wordr de bodem goudbruin en lekker

Geraspte emmentaler

© 25 MINUTEN + 30 MIN. KOOKTIJD

© GEMAKKELUK

AA 4 PERSONEN

Voor 100g bereid recept: Energie: 971kT -231,9 kCal

Entremont - Extra fin

100g- € 10/kg

2e

€3 38.

6

Aa Suikerx: 2,54: Vezels 20 4: Zour 0454

er:

Br

mt

Viré-Clessé

2+1

GRATIS

3

2019/2020

Vire-Clesse AC.

um ed

NS

Witte wijn uit

su

aar

Bi

7

eli

7

Frankrijk - Bourgogne

=

75d

4

RT

|

Druivenras: chardonnay

ze

sle

2

je

Era

NE

NEN

mve-cu

a

=

IT

zE

ne

Le

REE

iR

LE:

e

98°

Aanbiedingen geldig van 11/03 tor en met 17/03/2021

17

® VOOR 3

"De aangegeven prijs (en ook de overcenkomstige pris per cenhei

+€ 0,90 LEEGGOED

ee ee na en

x 2

Hoe kan je ons bereiken? En 0800-95:

DELHAIZE | AD | Proxy£ | DELHAIZECT)