Colruyt - Folder van 17.12.2025 tot 31.12.2025 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 28 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.12.2025 tot 31.12.2025.
Hier is pagina 25 van 28 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.12.2025 tot 31.12.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.12.2025 tot 31.12.2025 - Pagina 25
# € ns ze Bolo)ndle)ual groenten em A 9 lactosevrij vegetarisch E 5 € : we ra Versmarkt 2 Knolselder ah Tr per stuk ee + Herkomst: België/Nederland €] a w "a in = 4 à Be zi Ic un * LAS ee ae E VO nn Pie Pl + Pastinaak €" 00 los Le Herkomst: België. /kg Lu = j « k e> ns = 9 = en E x 8 # wf Pr 7 : i ns a Boni Select 3 f ue verse munt €" 99 1508 À Herkomst: Spanje. €1993/g Alternatief voor de balsamicocrème Aa © som . € 1,90 p. in het recept Ingrediënten Verdeel de groenten over een bakplaat met 1/2 knolselder bakpapier. Besprenkel met de helft van de 2 pastinaken olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 20 1/2 butternut min. in de voorverwarmde oven en schep af en toe om. enkele takjes munt 1/2 meergranenbrood (ongesneden) Spoel intussen de kikkererwten en de witte 200 g kikkererwten (bik) bonen onder koud water en laat uitlekken. Snij mie 340 g Bio witte bonen (bokaal) het brood in blokjes van 2 à 3 cm. 2 el balsamicocrème Leg ook de kikkererwten, de witte bonen en 8 el olijfolie het brood op de bakplaat en meng goed. Laat nog 5 min. verder bakken. peper en zout Macondo Snipper de munt fijn. Schep de panzanella pesto met tonijn Bereiding (oma) in een slakom en werk af met de rest van de 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. olijfolie, de balsamicocrème en de munt. 155g €'759 2. Schil de knolselder, de pastinaken en de Laagste prijs laatste 30d: € 3,99 €25.16k8 butternut en sni ze in blokjes van 2 cm. 25 De laagste prijzen. Gegarandeerd. #
Colruyt - Folder van 17.12.2025 tot 31.12.2025 - Pagina 25


