Colruyt - Folder van 17.12.2025 tot 31.12.2025 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 28 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.12.2025 tot 31.12.2025.
Hier is pagina 23 van 28 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.12.2025 tot 31.12.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.12.2025 tot 31.12.2025 - Pagina 23
Wat eten we deze week? ms nn 2. ar FL en. Lal £ a vegetarisch Spitskool per stuk Herkomst: Spanje/Portugal €] PLOT Fran: Br M Los 3 A Dik: £ Boni Plan’t € 19 krokante schnitzels Be 2 stuks 2008 € 10,95/kg and In, hi 2 a à À m = en es Boni Selection bloemige 49 kookaardappelen ‘6 As © s50min. €a pp [se Son E130/K8 Ingrediënten Smelt intussen de boter in een kookpot en 4 krokante schnitzels (versmarkt) stoof de ui en de spitskool + 10 min. Roer Snel alternatief voor de stoemp 1 spitskool regelmatig. Kruid met peper en zout. in het recept 1 plantje bieslook Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de krokante schnitzels goudbruin 800 g aardappelen Lui (instructies: zie verpakking). 20 droom Verwarm in een andere pan de room en roer lie 1 elboter er de mosterd onder. Kruid met peper en zout = n en laat inkoken tot je een mooi gebonden 8 2 el mosterd op grootmoeders wijze 3 el arachideolie saus krijgt. peper en zout Plet de aardappelen en de spitskool grof en Anr voeg de bieslook toe. Bereiding (30 min) 1 Serveer de schnitzel met de stoemp en lepel Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. er wat mosterdsaus over. Snipper de ui en het bieslook fijn. Snij de spitskool in de lengte in 2, verwijder de harde Boni Selec n kern en snij de rest in blokjes. 99 n Kook de aardappelen + 20 min. in licht- puree van aardappelen gezouten kokend water. Giet af. 850 g ‘3 €4,69/kg 23 De laagste prijzen. Gegarandeerd #
Colruyt - Folder van 17.12.2025 tot 31.12.2025 - Pagina 23


