Colruyt - Folder van 05.11.2025 tot 18.11.2025 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.11.2025 tot 18.11.2025.
Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.11.2025 tot 18.11.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.11.2025 tot 18.11.2025 - Pagina 29
fl 3% fs 7} | LL: >= KN EUX | ) Y x a > tj a FN ol (2 jo vw 4 De N Le I san er F wt A à LA N) _ À N Fr 17 N zn 1} #1 if) / MS > N (fl! | \ if 1 U A| If HEN |; IN (u 20 min) Snipper de uien fijn. Schil de wortelen en snij Giet de schorseneren af en kook ze + 7 min. in in blokjes. 600 g everzwijnragout (beenhoumeri) lichtgezouten water. Giet af en hou apart. 500 g schorseneren Smelt de boter in een kookpot en stoof de ui Snipper de peterselie fijn. Schil intussen de 2 wortelen en de wortelen 5 min. aardappelen en kook 25 min. in lichtgezouten Voeg de stukjes everzwijnragout toe, kruid water. Giet af. 1 el citroensap met peper en zout en bak aan alle kanten 1/2 bosje peterselie goudbruin. Bestrooi met de bloem en laat even Serveer de everzwijnragout met de 800 g vastkokende aardappelen (Goldmarie) aardappelen en de schorseneren. Werk af met 2 uien meebakken. Voeg het rozijnenbrood toe en de peterselie. 2 el boter overgiet met de wildfond en 1 L water, tot alle 2 sneetjes rozijnenbrood ingrediënten onderstaan. Voeg de tijm en de zel loem laurier toe en laat 1 u. stoven op een zacht vuur. Wist je dat schorseneren ook winterasperges 400 ml wildfond bokaal) Schil intussen de schorseneren (bij voorkeur genoemd worden? Ongetwijfeld omwille van hun 2 takjes gedroogde tijm met keukenhandschoenen) en snij in stukjes subtiele smaak en langwerpige vorm die doen 2 laurierblaadjes van 5 cm. Laat ze weken in water met het denken aan asperges. Geen zin om ze te schiller? peper en zout citroensap. Je kan ze ook in blik kopen, of diepgevroren. a Dn ws a x = Boni Selection sr, Ga > Goldmarie HIER GEMAAKT, À bewaaraardappelen Sa HIER GESMAAKT vastkokend ( £ 2,5 kg € + Herkomst: België. Boni Selection schorseneren €R419 Ig Everzwijnragout Herkomst: België. «2% €2204g +6508 29 De laagste prijzen.
Colruyt - Folder van 05.11.2025 tot 18.11.2025 - Pagina 29


