Colruyt - Folder van 05.11.2025 tot 18.11.2025 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.11.2025 tot 18.11.2025.
Hier is pagina 28 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.11.2025 tot 18.11.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.11.2025 tot 18.11.2025 - Pagina 28
If N N (| HE N EEE | if | \ | blt if III | Van ‘taeizaen A4 @ 30 min. € 5,40 p.p. Ingrediënten =} Î \ 4 Milanese schnitzels (beenhouweri) 5 600 g pompoenblokjes (diepvries) dn 2 KT 2 el fingesneden sjalotten (diepwies) Ge 1 plantje basilicum : 2 el geraspte Parmezaanse kaas 2 el boter 400 g risottorijst y jb x 2 el pastasaus met oregano (bokaal) % “ 1 dl witte win | 4 el olijfolie ze à 1 blokje groentebouilon 2 ) Bereiding (50 min) ja Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot. Voeg | Ü de diepgevroren sjalot toe en bak 1 min. Voeg [ll (Ai: vervolgens de risottorijst toe en roerbak 1 min. Overgiet met de witte wijn en laat volledig inkoken. Los het bouillonblokje op in 1 L heet water. = d » Voeg de pastasaus en de diepgevroren PX, pompoenblokjes toe. Blus met de bouillon en laat el 18 à 20 min. koken op een zacht vuur. 11 il 0% F w Verhit intussen de rest van de olijfolie en de helft | IN van de boter in een pan en bak de schnitzels 7 min. aan elke kant. | | IN | I | + Haal de risotto van het vuur, voeg de rest van de ll boter en de Parmezaanse kaas toe. | Verdeel de risotto over diepe borden, snij het vlees | Kri N | || in 2, schik het op de risotto en werk af | | | met basllicumblaadjes. | À AN \ N |) 1! \ (| | | ij 1 | | Im! I il | A | | x ra ges XTRA ”_ ‚u Fe Se POMPOEN * OMATO XL. FORMAT = De j 2POTIRON = | ORIGAN rik e En 0 E I A Zom Oo Milanese schnitzel Boni Selection Bertolli Mager gepaneerd pastasaus Origano varkensvlees gevuld met pompoen in blokjes 680 8 =) 5 % tomatensaus en kaas. ns Laagste prijs laatste 30d: € 2,75 €) 49 € 5,99 (€ 8,81/kg) vanaf 2 bokalen [EOS k LUN XTRA XTRA Paella KI 2 7? Veggie- % alternatief voor ge X BOUDINBLANC 11 en Ze # de schnitzel Bosto paella Arroz of risotto Riso Arborio BonMush in het recept. witte worst veggie 1kg Paella- €6,14 u B 2x90g = B Risotto - € 5,69 vanaf 2 verpakkingen € 3,29 (€ 18,28/kg) vanaf 1 verpakking 28 Geldig van 5/11 te.m. 18/11/2025. De laagste prijzen. Gegarandeerd.
Colruyt - Folder van 05.11.2025 tot 18.11.2025 - Pagina 28


