Colruyt - Folder van 08.10.2025 tot 21.10.2025 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.10.2025 tot 21.10.2025.



Colruyt Folder 08.10.2025

Hier is pagina 30 van 44 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.10.2025 tot 21.10.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 08.10.2025 tot 21.10.2025 - Pagina 30

va ze Ze gr rg Je = RS de Se À Fa) Te en 4 ve, Et Maf us a ar Ex NE = \ Us ek hs pn ef at RL 5 Kk Pe af vegetarisch Ee En. jd à Ÿ de x’ à à Vijgen in dh 69 . per stuk u Herkomst: Turkije. ke da tr < ù Boni Selection Fe eetsinaasappelen 19 (di los ze Herkomst: Zuidafrika. Pen ME /kg À (AI Eli u Ei dE ie Lg im oe Herfstsalade met kaaskroka QUE. vijgen en sinaasdressing " Boni Selection Il À a (D 20 min. € 4,15 p.p. hazelnoten 2508 GT w Ingrediënten Snipper het bieslook fijn en hak de hazelnoten, grof. Snij de vigen in de lengte in 2 en vervol 12 kasskokantes gens in halve maantjes van 1/2 cm dk. XTRA 2 vijgen 200 g bulgur Verhit de rest van de olifolie in een pan en bak 1 sinaasappel 50 g hazelnoten dekaaskrokantjes 4 min. langs elke kant. 100 g veldsla 1 kl graantjesmosterd 5 Haal het harde gedeeite uit de witloof en snij in +, 2 stronken witloof 4 elolifolie fine reepjes. Meng onder de veldsla en verdeel 1/3 plantje bieslook ed 200 g rodebietblokjes 1 el witte wijnazijn er de rodebietblokjes over. zwarte peper (molen) Meng de dressing onder de salade. Voeg de zout vijgen toe en bestrooi met de hazelnoten. Serveer de bulgur zo dat het een groot deel van Bereiding (20 mn) het bord bedekt. Verdeel er de salade over en Feuille D'Or 1 Kook de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktjd: leg er de kaaskrokantjes op. Bestrooi met het alle makreel bieslook. vanaf 3 blikken 2 zie verpakking). Giet af. 125g Snij intussen de sinaasappel in twee en pers hem In eigen nat uit. Vang het sap op en meng met de mosterd, €3,55 (€ 36,02/kg) de azin en 3/4 van de olifolie. In mosterdsaus -25" Kruid met peper en zout. €3,35 (€ 26,80/kg) vanaf 6 blikken 30 Geldig van 8/10 t.e.m. 21/10/2025. De laagste prijzen. Gegarandeerd.

Colruyt - Folder van 08.10.2025 tot 21.10.2025 - Pagina 30