Colruyt - Folder van 13.08.2025 tot 26.08.2025 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.08.2025 tot 26.08.2025.

Hier is pagina 28 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.08.2025 tot 26.08.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.08.2025 tot 26.08.2025 - Pagina 28
fr 8 ue glutenvrij a Boni Selection zeebaarsfilets a = 739stuks I kg En Graatloos. Met vel. € 55 al =: Gekweekte vis. + P Herkomst: Turkije. r; /kg ef Ne] dn À ON Ee _ LT 1, E KREBFTIES cf an ECREVISSES u u vn zij Fan ns en ahd “ = 9 Boni Selection zh rivierkreeftjes 35 AU“ Ze E 1508 vid Gepeld. Herkomst: China, EN63/kg ra ai ul €6p.p. Qs © 55 mi Ingrediënten Verhit de olijfolie in een pan en roerbak de 4 zeebaarsfilets (diepvries) diepgevroren ui en de courgettes 6 à 8 min. 2 narkt 100 gfijngesneden uien (diepvries) Kruid met peper en zout. Voeg de krieltjes uit The Potato Chef de oven toe. 150 g gepelde rivierkreeftjes krieltjes € 59 2 courgettes Verdeel de krieltjes en de courgettes over de Italian Flavour 1 plantje kervel borden. Leg er een zeebaarsfilet bij en lepel er 2 citroenen de rivierkreeftjes over. Werk af met een partje 4208 €617Ag citroen en blaadjes kervel. versmarkt) 400 g minikrieltjes met Italiaanse marinade Als alternatief 2 el boter Snel diepvriesvis ontdooien voor de krieltjes in het recept. 2 el olifolie Leg diepgevroren visfilets even in koud water. Zo peper en zout ontdooien ze sneller. HH GOLDMARIE Bereiding (ortdooitijd + 35 min) \ 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de vis ed volledig ontdooien en dep droog. 2 Bak de krieltjes 30 min. in de voorverwarmde oven. 3 Snij intussen de courgettes in halvemaantjes. Pers 1/2 citroen en snij de rest van de citroenen in partjes. Kruid de zeebaarsfilets met peper en zout. Smelt de boter in een pan en bak de zee- baarsfilets 2 à 3 min. op de velkant. Draai om Boni Selection Goldmarie en bak 2 & 3 min. op de andere kant. Voeg de rivierkreeftjes en het citroensap toe. Laat nog primeuraardappelen € 89 enkele seconden opwarmen. 25 kg Herkomst: Spanje. €236/kg Geldig van 13/8 te.m. 26/8/2025. 28 Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid
Colruyt - Folder van 13.08.2025 tot 26.08.2025 - Pagina 28