Colruyt - Folder van 13.08.2025 tot 26.08.2025 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.08.2025 tot 26.08.2025.

Hier is pagina 24 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.08.2025 tot 26.08.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.08.2025 tot 26.08.2025 - Pagina 24
| A a As \ " PT ms M" DE > 2, A Graziano Bertini, productiedirecteur KWALITEIT IN DE KIJKER Elke parmaham ondergaat een reeks strenge controles tijdens het hele Prachtham productieproces. Niet alleen om de voedselveiligheid te garanderen, maar ook de authenticiteit van het product. En alleen hammen die aan alle regels voldoen, worden bekroond met een uit Parma vijfpuntige stempel: het officiële keurmerk van het Consorzio del Prosciutto di Parma of parmaham is meer dan een heerlijke smaakmaker. Het Prosciutto di Parma. Ook de parmaham uit onze beenhouwerij draagt dat keurmerk. is een ham met een zachte, verfijnde smaak afkomstig uit een regio die haar culinaire erfgoed koestert. Een verhaal van boeren die met veel vakmanschap Leg hem zeker in je winkelkar en proef zelf van deze heerlijke delicatesse. een product voortbrengen dat wij met trots in onze beenhouwerij leggen. Zodat jij kan proeven van kwaliteit en traditie voor de laagste prijzen. In het groene, zachte heuvelland van Emilia-Romagna ligt Parma. Een stad die haar naam leent aan heel wat culinaire toppers uit Italië. Zoals parmezaan én parmaham. Om die naam te mogen dragen doorloopt de ham een strikt productieproces. Zo komt het vlees AL A Es alleen van varkens die geboren, grootgebracht én geslacht zijn in een afgebakende regio in Noord-Italië. Een bewuste keuze om de volledige traceerbaarheid en constante kwaliteit van de ham te garanderen. a Ee Ook het drogen en rijpen van de hammen vindt alleen plaats in de regio rond Parma. En dat is geen toeval, want het klimaat van droge lucht en milde temperaturen in die regio zorgt voor een natuurlijke, trage rijping. Het geeft de ham zijn karakteristieke smaak en textuur. Parmaham 908 Geldig van 13/8 t.e.m. 26/8/2025. 24 Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid
Colruyt - Folder van 13.08.2025 tot 26.08.2025 - Pagina 24