Colruyt - Folder van 02.07.2025 tot 15.07.2025 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.07.2025 tot 15.07.2025.



Colruyt Folder 02.07.2025

Hier is pagina 29 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.07.2025 tot 15.07.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.07.2025 tot 15.07.2025 - Pagina 29

“ Re nt XTRA ‘e VEN Lo) ; M DE EL os J ii DR a € € % EI Boni Selection gemarineerde artisjokken 125 g o 15" |] CT oljven Mammoet look-chili 1508. op 1 verpakking Artisjokken < € 2,89 (€ 23,12/kg) Oliven 25" ci Le €2,89 (€ 19,27/kg) vanaf 2 verpakkingen \ 4 4 € ij kh ra Fr f | 1. XTRA Red N À messen De > À &s ® 20 min. + 1 u. 30 min. rust + 15 à 20 jn de oven €4,10 p.p. Beretta Ingrediënten keukenrobot). Dek het deeg af met een volledig assortiment vochtige keukenhanddoek en laat 1 u. rusten 120 g Antipasto Classico (italiaanse charcuterie) Prosciutto Cotto 120 g 1 onbehandelde limoen (tio) op kamertemperatuur. €2,79 (€ 25,25/kg) enkele takjes verse dille w Voeg na de rusttijd de grofgehakte olijven Tris di Salami 120g u B 1/2 plantje verse tijm toe aan het deeg. Bestrooi het werkblad met €2,99 (€ 24,92/kg) vanaf 2 verpakkingen 125 g gemarineerde artisjok versmarke) bloem en verdeel het deeg in 2 porties. Rol uit tot het deeg de vorm van een blad heeft. Schik 60 g olijven Mammoet look-chili (versmarkt) 2 el lichte zure room op een bakplaat met bakpapier en laat 30 min. 25 g verse gist rusten. 2 106 g wilde roze zalm (blik) Verwarm de oven voor op 220 °C. 3 60 g ontpitte zwarte olijven (blik) us Maak enkele inkepingen in het deeg om de XTRA nerven te maken (dat gaat makkelijk met een 50 g TUC Bake Rolls Tomato & Olive 500 g bloemmix voor bruin brood schaar). Bestrijk met 2 el olijfolie en bestrooi 1 di + 2 el olifolie met zeezout en de tijm. Zet 15 à 20 min. in grof zeezout de voorverwarmde oven. peper Snipper intussen de dille fijn (hou enkele terra Terra Creta plukjes apart voor de afwerking). Rasp de volledig assortiment Bereiding rail schil van de limoen. Giet de zalm af en meng Kolymvari extra olifolie van GOmin + 1 u. SO min sust + 15820 min.in de over) met de zure room, de limoenzeste en de eerste persing 1 1 Laat de gist oplossen in 3 dl lauw water. Giet fijngesnipperde dille. Kruid met peper. ES € de zwarte olijven af en spoel onder koud Ss Besmeer de toastjes met de zalmsalade en water. Snij ze daarna grof. Trek de blaadjes van werk af met een plukje dille. © de takjes tijm. Serveer de fougasse met de charcuterie, [27] Doe de opgeloste gist in een mengkom de gemarineerde artisjokken, de rest van en voeg de bloem en 2 dl olijfolie toe. de olijven en de zalmtoastjes. Voorzie ook | = 0" Kneed 5 min. (met de handen of met een cocktailprikkers. vanaf 2 flessen nn XTRA De XTRA — BAKE CEE Fer ROLLS ls = 5 en Verse " Koningsgist ALLE ko Vor 500-1000 hie. LS es TUC Bake Rolls Imperial wilde roze zalm volledig assortiment Sea Salt 150 g uit de Stille Oceaan 29 €2,04 (€ 13,60/kg) 106 gof 213 8 Verse koningsgist Tomato & Olive Flavour 150 g =. B 106 g-€ 4,59 (E 43,30/k8) ee 0" 428 €6,90/kg €2,04 (€ 13,60/kg) vanaf 4 verpakkingen 2138-€ E3352A9 vanaf 2 verpakkingen 29 #

Colruyt - Folder van 02.07.2025 tot 15.07.2025 - Pagina 29