Colruyt - Folder van 02.07.2025 tot 15.07.2025 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.07.2025 tot 15.07.2025.



Colruyt Folder 02.07.2025

Hier is pagina 26 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.07.2025 tot 15.07.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.07.2025 tot 15.07.2025 - Pagina 26

PS À 8 lactosevrij l glutenvrij TA ee Boni Selection zalmbrazades re. 3stuks +250 Graatloos. Wilde vis. Herkomst: Noorwegen. 295 zi RI Se a, Tèl «Ÿ 3 3 TR De Fe # = Ë EN 7 L Broccoli € 35 > 500 Es Herkomst: België/Nederland €270/kg À Si ef I + Boni Selection vastkokende minikrieltjes 1kg Zalmbrazade met appel-avocadosalsa Herkomst: € 99 Verenigd Koninkrijk/Spanje/ Egypte yprus. Qs ® zo min. e6p.p. Verdeel intussen de broccoli in roosjes. Kook 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Ingrediënten 500 g zalmbrazades 800 g minikrieltjes Giet af en spoel kort onder koud water. (versmarkt) 1 teentje knoflook Voor de salsa: snij de ongeschilde appel en 1 broccoli het vruchtvlees van de avocado in heel kleine 1 el kappertjes blokjes. Doe in een slakom en besprenkel met 1 appel granny smith 1 kl mosterd ditroensap. Snipper de peterselie fijn en voeg 1 avocado 6 el olifolie 1 el citroensap peper en zout toe aan de avocado en appel, samen met de 1 plantje platte uitgelekte kappertjes, de mosterd en de rest peterselie van de olijfolie. Pers het knoflook boven de kom en meng alles voorzichtig onder elkaar. Bereiding Go min) Verhit een pan met antiaanbaklaag op 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. een matig vuur, zonder vetstof. Bak de 2 Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud zalmbrazades 3 à 4 min. aan elke kant water en snij in 2. Verdeel over een bakplaat goudbruin. Kruid met peper. met bakpapier en besprenkel met 1/3 olifolie Verdeel de krieltjes en de broccoli over de Kruid met peper en zout. Zet 25 min. in de borden. Leg er de zalmbrazades bij en werk af Appelen granny smith € n met de salsa. EE Frankrijk talië/ voorverwarmde oven en draai halverwege om. Zuid-Afrika. Geldig van 2/7 te.m. 15/7/2025. 26

Colruyt - Folder van 02.07.2025 tot 15.07.2025 - Pagina 26