Colruyt - Folder van 18.06.2025 tot 01.07.2025 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.06.2025 tot 01.07.2025.



Colruyt Folder 18.06.2025

Hier is pagina 30 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.06.2025 tot 01.07.2025.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.06.2025 tot 01.07.2025 - Pagina 30

XTRA eau | el ar -15" Boni Selection Grantortelli Basilico & op 1 verpakking Parmigiano Reggiano 2508 20" €2,59 (€ 10,36/kg) vanaf 2 verpakkingen du 5 k ca gat s pe al, Boni Selection kabeljauwhaasje ET 1à2stuks + 200g et Graatloos. Wilde vis. Herkomst: 99 noordoostelijk deel van en de Atlantische Oceaan. /kg La u he aft er L APE a LS Fo FME champignonmix met kruiden 1 €" 99 2008 N N ut Herkomst: Belgë/Nederland. €14,95/lg Pasta met kabelj w en roene asperge & © 45 min. €7,70 p.p. Ingrediënten Bereiding (45 min) 400 g kabeljauwhaasje 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 300 g erwten (diepuris) Verwijder het harde uiteinde van de asperges 200 g groene-aspergepunten en snij in de lengte in 2. 200 g champignonmix met kruiden 3 Schik de grantortelli in een grote ovenschaal 500g samen met de kabeljauw, de aspergepunten (versma gontonell met basilicum en parmezaan en de champignons. Meng de room onder de 2,5 dl lichte room 300 ml bearnaisesaus bearnaise en kruid met peper en zout. Giet over de vis en zet + 35 min. in de 40 g grana padano (poeder) voorverwarmde oven. Bistro 3 Baken 1 el olijfolie Voeg de laatste 5 min. de erwtjes toe. 9 20 em zwarte peper (molen) Werk af met de grana padano. zout Geschikt voor inductie. Meer artikelen in je winkel. €79 Geldig van 18/6 te.m. 1/7/2025. 30

Colruyt - Folder van 18.06.2025 tot 01.07.2025 - Pagina 30