Colruyt - Folder van 21.05.2025 tot 03.06.2025 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.05.2025 tot 03.06.2025.

Hier is pagina 27 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.05.2025 tot 03.06.2025.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.05.2025 tot 03.06.2025 - Pagina 27
We Van ‘taeizaen = RZ SER Br en ee LE u. 4 as Boni Selection we vastkokende krielaardappelen € 98 = 2k # er II we ir Herkomst: Cyprus/Egypte/Spanje. €249%$ a » Le. Pd >, ? 1 (2 i > = = A ne a TA = ee es En = Zalmbrazade met i Selection M zalmbrazade PATATE METRE ne 3 stuks +250 g Gekweekte vis, Graatloos. Herkomst: Noorwegen. Er. 29% © 45 min. € 4,10 p.p. Ingrediënten Giet af en spoel meteen onder koud water Alternatief voor de zalmbrazades 500 g zalmbrezades 1 rode ui zodat ze mooi groen blijven versmarkt) 8 el lichte room Snij de ui in fijne ringen en de komkommers = in het recept. 200 g prinsessenbonen 2 el amandelschilfers in plekjes. Meng samen met de rucola onder IES en 200 g broccolini de boontjes en de krieltjes. 1 el mosterd op 200 g minikomkommer grootmoeders wijze Hak de dille fijn. Meng de helft onder de L 100 g rucola 1 el vloeibare room, de mosterd en de honing. Kruid met 10 g verse dille peper en zout. 800 acaciahoning peper en zout Bereiding op de barbecue (20 min) krielaardappelen 5 Bak de zalmbrazades en de broccolini Berei in de keuken (25mn) 3 à 4 min. aan elke kant op een matig warme Wrijf de ongeschilde krieitjes goed schoon onder barbecue. Serveer de zalmbrazades met de koud water. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat krieltjessalade en wat broccolini. Bestrooi met goed uitlekken. Snij daarna in 2 de geroosterde amandelschilfers en de rest Boni Selection € 19 Snij intussen de steeltjes van de boontjes. yakitori teriyaki van de dille. Geef er de dressing apart bi Kook 6 à 7 min. gaar in lichtgezouten water. 5stuks 110g €3809%g Alternatief voor de zalmbrazades ie, m X in het recept. XTRA XTRA ee fassen: uh ad HOME is Balade alle room (uitgezonderd 15" O % zonder lactose) op 2 verpakkingen Culinaire room 18 % V.G. 20 cl ni Selection Sperziebonen ribbetjes met barbecuesaus los 98 €1,85 (€ 9,25/L) Herkomst: Bio lichte room 25 cl 3" 550 g -20" Maroko/Senegal/Egypte. /kg €3,19 (€ 12,76/1) vanaf 2 verpakkingen €5,99 (€ 10,89/kg) vanaf 3 verpakkingen 27 #
Colruyt - Folder van 21.05.2025 tot 03.06.2025 - Pagina 27