Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
y
a
”
f
Kk
}
£
#4
x
HE
P
+
in
5
À
z
|
Ÿ
Sr
E
ae
fe
EN
z\
+
4
Wd
4.
A
F
£
>
ze
I
2
"4
2
er
x
A
zt
ak
on
+
%
4
5
3
+
sr
ci
8 Î
SS
Li
hu
ES
NS
Bi
:
N
x
A
13
ns
N
N
N
|
\
\
|
|
EE.
re
MOT
Ingre,
nten ( personen)
Voorbereiding Go min)
3 Meng 2
eetl.
olijfolie met het
Afwerking
600 g dunne lende
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen
citroensap en kruid met zwarte peper en
Snij het vlees in schuine sneetjes en
(beenhouwerij)
grof zeezout. Doe de sla, de tomaten en
1 multicolorsla
schoon onder koud water en dep
verdeel over de borden. Lepel er wat
goed droog. Snij ze met de schil
de rode ui in een mengkom en meng er
saus over en serveer met de frietjes en
150 g tapastomaten
eraan in brede frieten.
de dressing onder.
de salade. Serveer er de rest van de
1 eetl. citroensap
a
Verwarm de oven voor op 180 °C.
4 Kruid de dunne lende aan 1 kant met
saus apart bij.
700 g frietaardappelen
zwarte peper en grof zeezout. Smelt de
1 rode ui
Bereiding (0 min)
boter in een braadpan en bak het vlees
Château Chemin Royal
15 dl lichte room
1 Verdeel de frieten over een bakplaat
2 min. op de gekruide kant. Draai om en
A.O.P. Moulis-en-Médoc
4 eetl. ricotta
met bakpapier en besprenkel met 3 eetl.
bak nog 2 min. op de andere kant. Haal
2 eetl. sweet pepper
Martha Sexy Blond
olijfolie. Kruid met grof zeezout en zet
het vlees uit de pan en laat rusten onder
Sterk blond bier
tapenade (versmark)
35 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
aluminiumfolie.
1 eetl. boter
2 Verwijder intussen de kluit van de sla
5 Doe de sweet pepper tapenade,
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
5 eetl olijfolie
de room en de ricotta in een
Energie spkel vezels 538
en snij de bladeren in repen. Snij de rode
Vetten
250g Ewiten
zwarte peper (malen)
ui in halve ringen en de tapastomaten in
steelpannetje en verwarm 2 min.
(weanan) veradigdevetauren &5g Zout
048
grof zeezout
de lengte in 4.
al roerend.
Koolhydraten
4048
(waanan) suikers
138