Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 7 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7
y a ” f Kk } £ #4 x HE P + in 5 À z | Ÿ Sr E ae fe EN z\ + 4 Wd 4. A F £ > ze I 2 "4 2 er x A zt ak on + % 4 5 3 + sr ci 8 Î SS Li hu ES NS Bi : N x A 13 ns N N N | \ \ | | EE. re MOT Ingre, nten ( personen) Voorbereiding Go min) 3 Meng 2 eetl. olijfolie met het Afwerking 600 g dunne lende - Wrijf de ongeschilde aardappelen citroensap en kruid met zwarte peper en Snij het vlees in schuine sneetjes en (beenhouwerij) grof zeezout. Doe de sla, de tomaten en 1 multicolorsla schoon onder koud water en dep verdeel over de borden. Lepel er wat goed droog. Snij ze met de schil de rode ui in een mengkom en meng er saus over en serveer met de frietjes en 150 g tapastomaten eraan in brede frieten. de dressing onder. de salade. Serveer er de rest van de 1 eetl. citroensap a Verwarm de oven voor op 180 °C. 4 Kruid de dunne lende aan 1 kant met saus apart bij. 700 g frietaardappelen zwarte peper en grof zeezout. Smelt de 1 rode ui Bereiding (0 min) boter in een braadpan en bak het vlees Château Chemin Royal 15 dl lichte room 1 Verdeel de frieten over een bakplaat 2 min. op de gekruide kant. Draai om en A.O.P. Moulis-en-Médoc 4 eetl. ricotta met bakpapier en besprenkel met 3 eetl. bak nog 2 min. op de andere kant. Haal 2 eetl. sweet pepper Martha Sexy Blond olijfolie. Kruid met grof zeezout en zet het vlees uit de pan en laat rusten onder Sterk blond bier tapenade (versmark) 35 à 40 min. in de voorverwarmde oven. aluminiumfolie. 1 eetl. boter 2 Verwijder intussen de kluit van de sla 5 Doe de sweet pepper tapenade, Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 5 eetl olijfolie de room en de ricotta in een Energie spkel vezels 538 en snij de bladeren in repen. Snij de rode Vetten 250g Ewiten zwarte peper (malen) ui in halve ringen en de tapastomaten in steelpannetje en verwarm 2 min. (weanan) veradigdevetauren &5g Zout 048 grof zeezout de lengte in 4. al roerend. Koolhydraten 4048 (waanan) suikers 138
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7