Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

y

a



f

Kk

}

£

#4

x

HE

P

+

in

5

À

z

|

Ÿ

Sr

E

ae

fe

EN

z\

+

4

Wd

4.

A

F

£

>

ze

I

2

"4

2

er

x

A

zt

ak

on

+

%

4

5

3

+

sr

ci

8 Î

SS

Li

hu

ES

NS

Bi

:

N

x

A

13

ns

N

N

N

|

\

\

|

|

EE.

re

MOT

Ingre,

nten ( personen)

Voorbereiding Go min)

3 Meng 2

eetl.

olijfolie met het

Afwerking

600 g dunne lende

-

Wrijf de ongeschilde aardappelen

citroensap en kruid met zwarte peper en

Snij het vlees in schuine sneetjes en

(beenhouwerij)

grof zeezout. Doe de sla, de tomaten en

1 multicolorsla

schoon onder koud water en dep

verdeel over de borden. Lepel er wat

goed droog. Snij ze met de schil

de rode ui in een mengkom en meng er

saus over en serveer met de frietjes en

150 g tapastomaten

eraan in brede frieten.

de dressing onder.

de salade. Serveer er de rest van de

1 eetl. citroensap

a

Verwarm de oven voor op 180 °C.

4 Kruid de dunne lende aan 1 kant met

saus apart bij.

700 g frietaardappelen

zwarte peper en grof zeezout. Smelt de

1 rode ui

Bereiding (0 min)

boter in een braadpan en bak het vlees

Château Chemin Royal

15 dl lichte room

1 Verdeel de frieten over een bakplaat

2 min. op de gekruide kant. Draai om en

A.O.P. Moulis-en-Médoc

4 eetl. ricotta

met bakpapier en besprenkel met 3 eetl.

bak nog 2 min. op de andere kant. Haal

2 eetl. sweet pepper

Martha Sexy Blond

olijfolie. Kruid met grof zeezout en zet

het vlees uit de pan en laat rusten onder

Sterk blond bier

tapenade (versmark)

35 à 40 min. in de voorverwarmde oven.

aluminiumfolie.

1 eetl. boter

2 Verwijder intussen de kluit van de sla

5 Doe de sweet pepper tapenade,

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

5 eetl olijfolie

de room en de ricotta in een

Energie spkel vezels 538

en snij de bladeren in repen. Snij de rode

Vetten

250g Ewiten

zwarte peper (malen)

ui in halve ringen en de tapastomaten in

steelpannetje en verwarm 2 min.

(weanan) veradigdevetauren &5g Zout

048

grof zeezout

de lengte in 4.

al roerend.

Koolhydraten

4048

(waanan) suikers

138