Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Geo
stap voor stap
met
Gebak!
ken skrei
otto
roenteris
winterse &
Hoofdgerecht
Ingrediënten ( personen)
600 g Noorse skrei
40 g geraspte kaas
(diepvries)
"Extra Mix
250 g pastinaak
250 g wortelen
240 g risottorijst
6 eetl. bloem
250 g rapen
1 di droge witte wijn
1/2 plantje bieslook
1,5 blokje
2 sjalotten
groentebouillon
1 teentje knoflook
1 eetl olijfolie
2 eetl. boter
zwarte peper moer)
Voorbereiding (ontdoaitjd + 15 min)
k
Laat de skrei oppervlakkig ontdooien en
dep droog.
t-
Schil de pastinaak, de wortelen en de rapen
Fe
en snij in fijne blokjes.
Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.
%
Wi
k
Snipper het bieslook fijn.
Berei
ing (25 min)
x
1. Verhit de olifolie in een kookpot en stoof de
il
À
sjalotten en het knoflook glazig.
A
ur
2 Voeg de rijst toe en roerbak even tot de
Na
korrels glazig zijn. Overgiet met de witte wijn
za
en laat volledig verdampen.
3 Voeg de groenten toe en laat 2 min. al
N
À
roerend stoven. Overgiet met 7,5 dl heet water
he
en verkruimel er het bouillonblokje over. Breng
aan de kook. Dek af en laat 18 min. sudderen.
& Haal intussen de skrei door de bloem en
Rn
1!
A
schud de overtollige bloem eraf. Smelt 1 eetl.
”
boter in een pan met antiaanbaklaag en bak
>
de vis 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte
Seh
peper.
5 Meng de geraspte kaas, 1 eetl. boter en
3/4 van het bieslook onder de risotto. Kruid
mn, # Er
met zwarte peper.
Afwerking
Schep de risotto op de borden en leg er de vis
met de velkant naar boven op. Bestrooi met de
rest van het bieslook.
Nr
&
Bourgogne A.OP. Les Cailloux' Chardonnay
di
‚Albert Bichot
Je,
Kwaremont
Blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit)
Veten
Energe G18kcal Vezels 698
1558 Eiten
3886
Koolhydraten
(waarvan) verzadigde vetzuren
168 Zou
268
7368
(waarvan) suikers
878
Tijdelijk
asc
beschikbaar
Ee
Rés
MSC
rune
Er
jb)
ol
>
08)
>
a
CC.
Fu
Boni Selection
Boni Selection
Boni Selection
roodbaarsfilets
NS
Atlantische
Noorse skrei
N
min. 8 stuks
en
Fr
=
LE
À
zalmhaasjes
min, 4 stuks
+1kg
7 à 10 stuks
+1kg
Met graten.
Wilde vis. Herkomst:
C4
Le
+15 kg
jen
Graatloos, met vel
Graatloos.
Wilde vis.
de Atlantische Oceaan.
noordoostelijk deel van
Gekweekte vis.
on
Herkomst: Noorwegen.
Herkomst: Noorwegen.
10,50 €}kg
24,90 cr:
1 9,90 €/kg
‘Omdat we altijd re:
ger
ren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreek kunnen:
jen in uw Coluyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar
12 345
bovenc
pi
df
De
SER
ng
e prijzen in uw wink kn u
LE
Æ laagste prijzen
11
vanlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe of bij onze Klantendie
st
5). 2o mk
ugeenkansen.