Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Geo

stap voor stap

met

Gebak!

ken skrei

otto

roenteris

winterse &

Hoofdgerecht

Ingrediënten ( personen)

600 g Noorse skrei

40 g geraspte kaas

(diepvries)

"Extra Mix

250 g pastinaak

250 g wortelen

240 g risottorijst

6 eetl. bloem

250 g rapen

1 di droge witte wijn

1/2 plantje bieslook

1,5 blokje

2 sjalotten

groentebouillon

1 teentje knoflook

1 eetl olijfolie

2 eetl. boter

zwarte peper moer)

Voorbereiding (ontdoaitjd + 15 min)

k

Laat de skrei oppervlakkig ontdooien en

dep droog.

t-

Schil de pastinaak, de wortelen en de rapen

Fe

en snij in fijne blokjes.

Snipper het knoflook en de sjalotten fijn.

%

Wi

k

Snipper het bieslook fijn.

Berei

ing (25 min)

x

1. Verhit de olifolie in een kookpot en stoof de

il

À

sjalotten en het knoflook glazig.

A

ur

2 Voeg de rijst toe en roerbak even tot de

Na

korrels glazig zijn. Overgiet met de witte wijn

za

en laat volledig verdampen.

3 Voeg de groenten toe en laat 2 min. al

N

À

roerend stoven. Overgiet met 7,5 dl heet water

he

en verkruimel er het bouillonblokje over. Breng

aan de kook. Dek af en laat 18 min. sudderen.

& Haal intussen de skrei door de bloem en

Rn

1!

A

schud de overtollige bloem eraf. Smelt 1 eetl.



boter in een pan met antiaanbaklaag en bak

>

de vis 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte

Seh

peper.

5 Meng de geraspte kaas, 1 eetl. boter en

3/4 van het bieslook onder de risotto. Kruid

mn, # Er

met zwarte peper.

Afwerking

Schep de risotto op de borden en leg er de vis

met de velkant naar boven op. Bestrooi met de

rest van het bieslook.

Nr

&

Bourgogne A.OP. Les Cailloux' Chardonnay

di

‚Albert Bichot

Je,

Kwaremont

Blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit)

Veten

Energe G18kcal Vezels 698

1558 Eiten

3886

Koolhydraten

(waarvan) verzadigde vetzuren

168 Zou

268

7368

(waarvan) suikers

878

Tijdelijk

asc

beschikbaar

Ee

Rés

MSC

rune

Er

jb)

ol

>

08)

>

a

CC.

Fu

Boni Selection

Boni Selection

Boni Selection

roodbaarsfilets

NS

Atlantische

Noorse skrei

N

min. 8 stuks

en

Fr

=

LE

À

zalmhaasjes

min, 4 stuks

+1kg

7 à 10 stuks

+1kg

Met graten.

Wilde vis. Herkomst:

C4

Le

+15 kg

jen

Graatloos, met vel

Graatloos.

Wilde vis.

de Atlantische Oceaan.

noordoostelijk deel van

Gekweekte vis.

on

Herkomst: Noorwegen.

Herkomst: Noorwegen.

10,50 €}kg

24,90 cr:

1 9,90 €/kg

‘Omdat we altijd re:

ger

ren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreek kunnen:

jen in uw Coluyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar

12 345

bovenc

pi

df

De

SER

ng

e prijzen in uw wink kn u

LE

Æ laagste prijzen

11

vanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe of bij onze Klantendie

st

5). 2o mk

ugeenkansen.