Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 12 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 12
Geo stap voor stap met Gebak! ken skrei otto roenteris winterse & Hoofdgerecht Ingrediënten ( personen) 600 g Noorse skrei 40 g geraspte kaas (diepvries) "Extra Mix 250 g pastinaak 250 g wortelen 240 g risottorijst 6 eetl. bloem 250 g rapen 1 di droge witte wijn 1/2 plantje bieslook 1,5 blokje 2 sjalotten groentebouillon 1 teentje knoflook 1 eetl olijfolie 2 eetl. boter zwarte peper moer) Voorbereiding (ontdoaitjd + 15 min) k Laat de skrei oppervlakkig ontdooien en dep droog. t- Schil de pastinaak, de wortelen en de rapen Fe en snij in fijne blokjes. Snipper het knoflook en de sjalotten fijn. % Wi k Snipper het bieslook fijn. Berei ing (25 min) x 1. Verhit de olifolie in een kookpot en stoof de il À sjalotten en het knoflook glazig. A ur 2 Voeg de rijst toe en roerbak even tot de Na korrels glazig zijn. Overgiet met de witte wijn za en laat volledig verdampen. 3 Voeg de groenten toe en laat 2 min. al N À roerend stoven. Overgiet met 7,5 dl heet water he en verkruimel er het bouillonblokje over. Breng aan de kook. Dek af en laat 18 min. sudderen. & Haal intussen de skrei door de bloem en Rn 1! A schud de overtollige bloem eraf. Smelt 1 eetl. ” boter in een pan met antiaanbaklaag en bak > de vis 2 min. aan elke kant. Kruid met zwarte Seh peper. 5 Meng de geraspte kaas, 1 eetl. boter en 3/4 van het bieslook onder de risotto. Kruid mn, # Er met zwarte peper. Afwerking Schep de risotto op de borden en leg er de vis met de velkant naar boven op. Bestrooi met de rest van het bieslook. Nr & Bourgogne A.OP. Les Cailloux' Chardonnay di ‚Albert Bichot Je, Kwaremont Blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlit) Veten Energe G18kcal Vezels 698 1558 Eiten 3886 Koolhydraten (waarvan) verzadigde vetzuren 168 Zou 268 7368 (waarvan) suikers 878 Tijdelijk asc beschikbaar Ee Rés MSC rune Er jb) ol > 08) > a CC. Fu Boni Selection Boni Selection Boni Selection roodbaarsfilets NS Atlantische Noorse skrei N min. 8 stuks en Fr = LE À zalmhaasjes min, 4 stuks +1kg 7 à 10 stuks +1kg Met graten. Wilde vis. Herkomst: C4 Le +15 kg jen Graatloos, met vel Graatloos. Wilde vis. de Atlantische Oceaan. noordoostelijk deel van Gekweekte vis. on Herkomst: Noorwegen. Herkomst: Noorwegen. 10,50 €}kg 24,90 cr: 1 9,90 €/kg ‘Omdat we altijd re: ger ren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uwstreek kunnen: jen in uw Coluyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn vertoon van uw Xra-app of kaart komen daar 12 345 bovenc pi df De SER ng e prijzen in uw wink kn u LE Æ laagste prijzen 11 vanlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe of bij onze Klantendie st 5). 2o mk ugeenkansen.
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 12