Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Colruyt Folder 27.01.2021

Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4

Pannenkoeken chococino ’Ccomedie française Flensjes met k ELU Ingrediënten (1 kop) Dessert of ABEL Warme drank 2 dl melk Ingrediënten «4 personen) 2 eetl. room (min. 30% V.G) 8 bolletjes vanilleroomijs Voor de saus. 1 eetl. poeder voor instantdrank met cacao 2 eetl. boter 1 onbehandelde en mout 2 eieren sinaasappel (bio) 1 snuifje kaneel 2 dl melk 75 g bloemsuiker 125 g zelfrijzende bloem 15 dl sinaasappellikeur Bereiding (10 min) Voedingswaarde per ts (op bais van de ingrediënenli) 1 eetl. suiker m te flamberen: 1 Klop de room op samen met de kaneel. ge 255keal vezels 078 1/2 dl sinaasappellikeur 2 Verhit de melk in een steelpannetje en meng Veten 1548 Ewlen 858 4 eetl. suiker er het poeder met cacao en mout door. (waanan) verzadigde vetzuren 97g Zout 038 8 eetl. sinaasappellkeur 1068 3 Gietde drank in een kopjeenwerkafmet de Koolhyiaen (waanan) sukers 1638 Voorbereiding (15 min. +1 u. rust) kaneelcrème. : Maak het beslag: mè de bloem met de eieren, de suiker en de melk in een mengkom. Roer er beetje bij beetje 8 eetl. water door en daarna 1/2 dl sinaasappellkeur. Het beslag moet glad en vloeibaar zijn (voeg eventueel nog wat water toe). Dek de kom af met een vochtige doek en laat minstens 1 u. rusten. "7 \ Voor de saus: schil de sinaasappel met een dunschiller in een ronddraaiende beweging, zodat u een lint krijgt. Snij dit in heel fijne, lange reepjes. Pers de sinaasappel en laat het sap met 8 eetl. water en de bloemsuiker + 5 min. koken in een steelpan. Voeg de reepjes sinaasappelschil toe en laat op een hoog vuur inkoken tot een dikke Siroop. Giet er 1,5 dl sinaasappellikeur bij en laat nog 2 min. koken. Ran Bereiding (15 min) 1 Smelt + 1 koffiel. boter in een pannenkoekenpan 4 en bak 1 flensje. Herhaal tot al het deeg is gebruikt 2 Vouw de pannenkoeken in 2 en schep op elk bord 2 bolletjes ijs 3 Overgietde pannenkoeken met hete sinaasappel saus en bestrooi met wat suiker. 4 Verwarm intussen 8 eetl. sinaasappellikeur in een pan. Flambeer (weg van de dampkap) en giet de ) likeur over de pannenkoeken. Serveer onmiddellijk > ù (voordat de vlam dooft) } - Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten) ne) LE. \ Energie skal Vezels 098 Veten 1858 Eiitten 10,08 (waarvan) verzadigdevetzuren 1058 Zout alen 058 É 10078 (waarvan) suikers 7688 hi Nog meer inspit Ontdek meer dan 90 pannenkoekenrecepten, ‚ook zonder gluten en lactose, op colruyt. be/lekkerkoken Koffietip a GRAINDOR NT U 6,99 e asso erie) 10,10: (26 cx9 BE a 4 FS Era = 5 < Graindor Graindor Ovomaltine Kıvu Kivu crRRADo Cerrado instantdrank met cacao en mout gemalen koffie 500 g Fe gemalen koffie 500 g HER eel 8008 % 15,80 e/kg 0 |) a 6,90: op 1 verpakking 10 % |} | Omdat weatidre zijn dan in deze ol x De tort ren op. ue en promoties in de andere | vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen de pin in a Coryn ne ze prijzen in uw winkel kan nkebemek raadplegen via de RC de deren 345 2 545). and glu geen dansen MZ laagste prijzen E

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4