Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 1 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1
4 en Samen 7722 pannenkoeken bakken! Tijdens Lichtmis ruikt het overal in huis naar pannenkoeken! Met suiker, confituur, fruit, geflambeerd … er zijn er 1001 manieren om ze te klaar te maken, want smaken doen ze altijd. En het wordt pas helemaal leuk om zelf pannenkoeken te maken met het juiste materiaal. Pan in de aanslag en bakken maar! x \ a = -< en u pre deze 2 placemats op P- er = PPT ALU “ van pan nenkoeke ne Sushi Bert Dessert, tussendoortje COTE Core Ingrediënten (20 stuks) ing (20 min) Snij de uiteinden mooi gelijk en snij daarna 150 g kefir Voor de afwerking: 1 Doe de bloem, eieren, vanillesuiker, in 20 stukjes van + 1,5 cm. Prik telkens 2 eieren 4 bananen bakpoeder, kefir en de melk in een mengkom. 2 bosbessen en 1 partje mandarijn op 20 cocktailprikkers en prik ze in de sushi om ze 120 ml magere melk 2 mandarijnen Mix tot een glad beslag. vast te zetten. 100 g zelfrijzende 40 blauwe bessen 2 Verhit een pannenkoekenpan en doe er een bloem 2 eetl. hazelnootpasta beetje arachideolie in. Schep 1 pollepel beslag 1 zakje vanillesuiker 2 eetl. in de pan en draai met de pan, zodat de bodem Pe Zin in huisgemaakte aardbeienconfituur? mooi bedekt is. 1 koffie. bakpoeder aardbeienconfituur Het recept staat op de volgende pagina. 1 eetl. arachideolie 3 Baktot debovenkant droog isen de onderkant D- Om tijd te besparen, maakt u het beslag goudbruin. Draai de pannenkoek om met een met een pannenkoekenmix met 4 granen Voorbereiding (5 min) spatel. Bak verder tot de onderkant goudbruin is. en voegt u alleen melk toe. Maak zo 4 pannenkoeken. Pel de mandarijnen en verdeel in partjes. oedingsvaarde perst (op bass van de ingredinten) Afwerking Energie 85kcl Vezels 088 Vetten 21g Eiilten Besmeer 2 pannenkoeken met hazelnootpasta (waarvan) verzadigde vetzuren 06.9 Zout Org en 2 met aardbeienconfituur, leg er telkens Koolhydraten Hg een banaan op en rol de pannenkoeken op. (vaavan) suikers 908 sk Met 28 XTRA
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 1