Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen à ei “ e en RS 5 oe Bi ER | | me } 20 Fa A 4 | a, À 4 un Er N, ann 1” al En | GE En ee Pa Hoofdgerecht Kalkoenbrochette met casarecce en Provençaalse saus dé 4 personen » Snij 1 courgette en 1 aubergine in blokjes van 1 cm. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit 2 rode paprika's en snij in blokjes van 1 cm. Pers 2 teentjes knoflook en snipper 1 ui fijn. » Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof het knoflook en de ui un 1 à 2 min. Voeg de paprika's, courgette en aubergine toe. Voeg 400 g tomatenstukjes (blik) toe en bevochtig met 2 dl water. Kruid met 3 eetl. spaghettikruiden, zout en zwarte peper en laat afgedekt 15 à 20 min. sudderen. » Kook intussen 400 g casarecce (pasta) in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. » Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de 4 kalkoenbrochettes (beenhouwerij) 10 à 15 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. » Serveer de pasta met de saus. Bestrooi met 100 g rucola en serveer met een kalkoenbrochette. Ontdek al onze recepten met kalkoenvlees op Omdat we altijd rea ven op de prijzen en promoties inde andere in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nög lager zijn dan in deze fol winkelbezoek raadplegen via de ‚De kort ein car uy! vertoon van uw Xa tapp, op kuyt be of bij of we an ntendi ‘daa erst ih (02345 2% nn e prijzen in uw winkel kan u een kansen laagste prijzen u
Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 4