Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

ei

Wist u dat?

Kalkoen cordon bleu

Bak 15 min langs elke kant op

Kalkoen ís mager vlees en bevat

een matig vuur.,

belangrijke voedingsstoffen.

Kalkoenvlees maakt deel uit van een evenwichtig

10 65 €}kg

voedingspatroon dankzij de grote hoeveelheid

wi

eiwitten, vitamines en mineralen die het

bevat. Bovendien is kalkoen heel mager vlees. We

hebben het dan wel over onbewerkt kalkoenvlees,

zoals de filet. Kalkoen kan voor een goede

2

Ei

afwisseling zorgen naast rood vlees, vis, eieren en

ee

peulvruchten.

ve

Kalkoenvlees moet goed garen.

De botten en het vel van kalkoen zijn gevoelig

|

voor besmetting met bacteriën zoals salmonella

en campylobacter. Maar maakt u zich geen zorgen:

voldoende verhitting doodt alle bacteriën.

an

Kalkoen moet daarom altijd door en door gaar

zijn. Als het vlees vanbinnen wit is of van het bot

loskomt, is de kalkoen gaar. U kan het vlees dan

warm serveren of eventueel laten afkoelen. Vermijd

ook kruisbesmetting: gebruik andere snijplanken

en messen voor rauwe en bereide kip. En houd

rauwe kalkoen zeker gescheiden van ander

voedsel.

Rn

Niki, voedingsdeskundige

ee

+

4%

Er



LS

Ef

%

NA 2

Kalkoenengebraad

Bak goudbruin in de pan en plaats 45 à 50 min.

v

in een voorverwarmde oven op 200 °C

24

si

\

8,99

sw

we

Omdat we atijdr

op de prijzen en promoties in de andere

ste kunnen de

jen in uw Colruyt-winkel nôg ag

zijn dan in deze lok

winkelbezoek raadplegen via de

japan on de

ae He

wed

uy!

vertoon van uw Xa

ane cu

e gie vinke ina

dr F2 ete

een kansen.

rijzen in uw winkel kan u

um

5 laagste prijzen nm