Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
ei
Wist u dat?
Kalkoen cordon bleu
Bak 15 min langs elke kant op
Kalkoen ís mager vlees en bevat
een matig vuur.,
belangrijke voedingsstoffen.
Kalkoenvlees maakt deel uit van een evenwichtig
10 65 €}kg
voedingspatroon dankzij de grote hoeveelheid
wi
eiwitten, vitamines en mineralen die het
bevat. Bovendien is kalkoen heel mager vlees. We
hebben het dan wel over onbewerkt kalkoenvlees,
zoals de filet. Kalkoen kan voor een goede
2
Ei
afwisseling zorgen naast rood vlees, vis, eieren en
ee
peulvruchten.
ve
Kalkoenvlees moet goed garen.
De botten en het vel van kalkoen zijn gevoelig
|
voor besmetting met bacteriën zoals salmonella
en campylobacter. Maar maakt u zich geen zorgen:
voldoende verhitting doodt alle bacteriën.
an
Kalkoen moet daarom altijd door en door gaar
zijn. Als het vlees vanbinnen wit is of van het bot
loskomt, is de kalkoen gaar. U kan het vlees dan
warm serveren of eventueel laten afkoelen. Vermijd
ook kruisbesmetting: gebruik andere snijplanken
en messen voor rauwe en bereide kip. En houd
rauwe kalkoen zeker gescheiden van ander
voedsel.
Rn
Niki, voedingsdeskundige
ee
+
4%
Er
.®
LS
Ef
%
NA 2
Kalkoenengebraad
Bak goudbruin in de pan en plaats 45 à 50 min.
v
in een voorverwarmde oven op 200 °C
24
si
\
8,99
sw
we
Omdat we atijdr
op de prijzen en promoties in de andere
ste kunnen de
jen in uw Colruyt-winkel nôg ag
zijn dan in deze lok
winkelbezoek raadplegen via de
japan on de
ae He
wed
uy!
vertoon van uw Xa
ane cu
e gie vinke ina
dr F2 ete
een kansen.
rijzen in uw winkel kan u
um
5 laagste prijzen nm