Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Colruyt Folder 28.07.2021

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 28.07.2021 tot 10.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4

Makkelijk kiezen medewerkers alles eruit wat er niet tussen hoort. Nadat de mosselen gesorteerd zijn op maat, zijn Handige tips voor ze klaar om gekoeld te worden. Dat gaat allemaal heel snel, zodat de mosselen zo snel mogelijk mosselen verpakt worden en voortdurend gekoeld blijven. Dat is belangrijk om ze vers te houden. Een laatste handmatige controle zorgt ervoor dat alleen de beste mosselen worden verpakt om » Vries verse mosselen niet in. U kan ze wel koken, uit de schelp halen en daarna naar de winkel te gaan. invriezen. » Bewaar het vocht dat vrijkomt tijdens het koken als bouillon. Giet het in een "We laten gewoon de isblokjesvorm en vries het in. Zo zijn het heerlijk smaakvolle bouillonblokjes natuur Naar gang die u voor van alles kan gebruiken. Aanraders: in een saus of vissoep. gaan. Het vesultaat is een heerlijk natuurproduct Zeeuwse mosselen « @ ekker Tv Mosselkweker Julien Barbé EN hs koken En zo belanden ze op uw bord Thuis genieten van verse mosselen? “Bewaar ze steeds zo koel mogelijk, in de lade van de koelkast,” tipt Julien. “Eet ze het liefst op de dag van aankoop en zorg bij de bereiding dat ze zo snel mogelijk koken, dan blijft het mosselvlees C2 lekker mals. = Onze aankoper Jeroen LIE Ld op de mosselboot. Zuiders mosselpotje Voor 4 personen » Bak 1 voorgebakken ciabatta af in een voorverwarmde oven Naf (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en snij in stukken. 2 » Spoel 2 kg verse Zeeuwse mosselen Super goed onder wi — Ton koud water tot alle zandresten weg zijn. Laat uitlekken. Snij 300 g kerstomaten in verschillende kleuren in 2. Schil 1 wortel en snij in kleine blokjes. Pers 2 teentjes knoflook hj en snipper 1 À mn n. Snij 100 g pancetta in fijne reepjes. » Verhit 1 eetl. olijfolie in een ruime kookpot en bak de pancetta, het knoflook, de ui en de wortel 3 min. Roer regelmatig om. » Voeg de mosselen toe en overgiet met 360 g e/ on kerstomatenpassata en 2,5 dl droge witte wijn. Voeg de kerstomaten toe en kruid met zwarte peper. Zet het vuur hoog Hu en roer om. Dek af en laat + 5 min. garen. Schud regelmatig op. Verdeel over 4 diepe borden. Werk af met de blaadjes van ) 1 plantje basilicum en bedruppel met 1 eetl. olijfolie. t Nog meer inspiratie nodig? { ij Ontdek al onze recepten met mosselen op colruyt.be/lekkerkoken/mosselen Omdat we atijdr en op de pren en promis in de andere Pen zijn dan in deze fol winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort elyce vertoon van uw Xra-app me egte vies ina dt 5 3 oma e prijzen in uw winkel kan u een kans 5 laagste prijzen E

Colruyt - Folder van 28.07.2021 tot 10.08.2021 - Pagina 4