Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

<

Streng milieubeleid



Het risico op dierenziektes wordt nauwlettend

gemonitord. Eerst en vooral is er de natuurlike

SC

bescherming door de ligging van het land. Nieuw-

kn

ar

De

Zeeland is zo'n geïsoleerd eiland dat het gespaard

a

blijft van dierenziektes. Om te voorkomen dat ziektes

2

ij

geïmporteerd worden via lucht- of zeevaart, gelden er

strenge controles.

Pr

ds

dE

Het waterbeleid is al even streng. Boeren zijn

Les

À

verplicht om hun dieren weg te houden van beken,

ij

B

rivieren en andere stromen. Alleen waterputten

À

ni

en vijvers zijn toegestane drinkplaatsen. Die

à

regels passen in een groter geheel: Nieuw-Zeeland

heeft grote ambities om haar biodiversiteit te

7

[

à

beschermen en te herstellen.

Puur vakmanschap

Het vlees wordt versneden in uiterst hygiënische

omstandigheden, waarbij de arbeiders na de

verwerking van elk karkas hun messen ontsmetten.

4

Daarna komt het vlees in de vakkundige handen

van onze gediplomeerde beenhouwers terecht.

u

Zij zorgen ervoor dat u de beste stukken kan kiezen

voor uw paasmenu. Advies nodig bij de bereiding?

De beenhouwers van uw Colruyt-winkel staan paraat.

Lamskoteletjes met geroosterde groenten,

feta en hummus

» Verwarm de oven voor op 200 °C. Pers 2 teentjes knoflook

r

en meng met 3 eetl. olijfolie. Wrijf 12 lamskoteletten

(beenhouwerij) in met de helft van het mengsel en kruid met

peper en zout. Zet opzij.

v

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit 3 gele zoete

puntpaprika’s en snij in stukken van + 3 cm. Leg ze samen

met 350 g kerstomaten in verschillende kleuren (Toma'Chef)

in een ovenschaal. Meng er de rest van de knoflookolie onder

en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde

oven. Voeg de laatste 3 min. 2 eetl. pijnboompitten toe.

v

Maak de hummus: doe 400 g kikkererwten (blik), het

sap van 1/2 citroen, 1 teentje knoflook, 1,5 eetl. tahin

(sesampasta), 2 eetl. water en 1 eetl. olijfolie in een hoge

beker en mix fijn met een staafmixer.

v

Verhit een grillpan en bak de lamskoteletten + 4 min. aan

elke kant. Haal van het vuur, dek af met aluminiumfolie en laat

5 min. rusten. Bak 2 naanbroden met look en koriander

4 min. in de hete oven.

a

v

Verdeel de hummus over een serveerschaal, samen met de

koteletten, de gegrilde groenten met pijnboompitjes en de

blaadjes van 1 bosje waterkers. Bestrooi met 2 eetl. zwarte

a

olijven met pit (versmarkt), de blaadjes van 1/2 plantje

munt en 75 g verkruimelde feta (blok). Serveer met reepjes

fi

des

naanbrood.

A

==

Es

are

=

ee

=

Te

Fi

Ter

Ontdek al onze recepten met lamsvlees op

a

Zi.

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel

jen in uw Coluyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

vertoon van uw Xira-app of kaart komen daar nc

bovenc

hunnen depri

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (

Ko

12345 2:

En

geenkansen.

laagste prijzen