Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
<
Streng milieubeleid
“
Het risico op dierenziektes wordt nauwlettend
gemonitord. Eerst en vooral is er de natuurlike
SC
bescherming door de ligging van het land. Nieuw-
kn
ar
De
Zeeland is zo'n geïsoleerd eiland dat het gespaard
a
blijft van dierenziektes. Om te voorkomen dat ziektes
2
ij
geïmporteerd worden via lucht- of zeevaart, gelden er
strenge controles.
Pr
ds
dE
Het waterbeleid is al even streng. Boeren zijn
Les
À
verplicht om hun dieren weg te houden van beken,
ij
B
rivieren en andere stromen. Alleen waterputten
À
ni
en vijvers zijn toegestane drinkplaatsen. Die
à
regels passen in een groter geheel: Nieuw-Zeeland
heeft grote ambities om haar biodiversiteit te
7
[
à
beschermen en te herstellen.
Puur vakmanschap
Het vlees wordt versneden in uiterst hygiënische
omstandigheden, waarbij de arbeiders na de
verwerking van elk karkas hun messen ontsmetten.
4
Daarna komt het vlees in de vakkundige handen
van onze gediplomeerde beenhouwers terecht.
u
Zij zorgen ervoor dat u de beste stukken kan kiezen
voor uw paasmenu. Advies nodig bij de bereiding?
De beenhouwers van uw Colruyt-winkel staan paraat.
Lamskoteletjes met geroosterde groenten,
feta en hummus
» Verwarm de oven voor op 200 °C. Pers 2 teentjes knoflook
r
en meng met 3 eetl. olijfolie. Wrijf 12 lamskoteletten
(beenhouwerij) in met de helft van het mengsel en kruid met
peper en zout. Zet opzij.
v
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit 3 gele zoete
puntpaprika’s en snij in stukken van + 3 cm. Leg ze samen
met 350 g kerstomaten in verschillende kleuren (Toma'Chef)
in een ovenschaal. Meng er de rest van de knoflookolie onder
en kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde
oven. Voeg de laatste 3 min. 2 eetl. pijnboompitten toe.
v
Maak de hummus: doe 400 g kikkererwten (blik), het
sap van 1/2 citroen, 1 teentje knoflook, 1,5 eetl. tahin
(sesampasta), 2 eetl. water en 1 eetl. olijfolie in een hoge
beker en mix fijn met een staafmixer.
v
Verhit een grillpan en bak de lamskoteletten + 4 min. aan
elke kant. Haal van het vuur, dek af met aluminiumfolie en laat
5 min. rusten. Bak 2 naanbroden met look en koriander
4 min. in de hete oven.
a
v
Verdeel de hummus over een serveerschaal, samen met de
koteletten, de gegrilde groenten met pijnboompitjes en de
blaadjes van 1 bosje waterkers. Bestrooi met 2 eetl. zwarte
a
olijven met pit (versmarkt), de blaadjes van 1/2 plantje
munt en 75 g verkruimelde feta (blok). Serveer met reepjes
fi
des
naanbrood.
A
==
Es
are
=
ee
=
Te
Fi
Ter
Ontdek al onze recepten met lamsvlees op
a
Zi.
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel
jen in uw Coluyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
vertoon van uw Xira-app of kaart komen daar nc
bovenc
hunnen depri
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (
Ko
12345 2:
En
geenkansen.
laagste prijzen