Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AT

“y

|

%

Meer weten, makkelijk kiezen:

„en

vers lamsvlees

es

5

De blikvanger op uw paastafel? Een smaakvol stukje vers lamsvlees uit de beste

streken van de wereld. Heerlijk verfijnd, en het hele jaar door beschikbaar in onze

beenhouwerij. Natuurlijk voor de laagste prijzen.

2

AR

re



Waarom kiezen voor

#

vers lamsvlees?

x

Ke /

Kwaliteit

» Lichtroze kleur en fijne structuur.

R

E

» Verfijnde smaak met een licht kruidige toets.

a

» De dieren eten uitsluitend mals gras met

ss

N

natuurlijke kruiden.

» Uit gebieden met een lange traditie in

schapenteelt, met uitgestrekte weilanden

en een matig en vochtig klimaat. Bv. lerland,

Nieuw-Zeeland …

Le

Ruime keuze

ki.

=

Onbewerkt mager tot halfvet vlees is een betere

Lamsmanchettes

keuze voor liefhebbers van rood vlees.

+ 300

» Manchettes: magere lamsribbetjes uit de rug.

zet daama + 10 min. in een

Bak goudbruin in de pan en

» Filet: mals, sappig en mager stuk uit de rug.

voorverwarmde oven op 180 °C.

» Rumpsteak: mals en mager stuk uit de heup.

» Koteletten: malse stukjes uit de rug, met been

en met een vetrand die voor extra smaak zorgt.

» Bout: mals, halfvet vlees uit de bil, met been.

» Boutsnede: mals, halfvet vlees uit de bil,

zonder been.

Lamsfilet

Sy

+200 g

Sd

u

Bak 2 min. aan elke kant op een

hoog vuur en laat verder rosé garen

Tete

op een laag vuur.

Es

x

af

B

ad

pr

F

=

a

mn

m Oa!

a

Geldig van 24/3 tem

6/4/2021.

5% Met À xTRA