Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1
AT “y | % Meer weten, makkelijk kiezen: „en vers lamsvlees es 5 De blikvanger op uw paastafel? Een smaakvol stukje vers lamsvlees uit de beste streken van de wereld. Heerlijk verfijnd, en het hele jaar door beschikbaar in onze beenhouwerij. Natuurlijk voor de laagste prijzen. 2 AR re “ Waarom kiezen voor # vers lamsvlees? x Ke / Kwaliteit » Lichtroze kleur en fijne structuur. R E » Verfijnde smaak met een licht kruidige toets. a » De dieren eten uitsluitend mals gras met ss N natuurlijke kruiden. » Uit gebieden met een lange traditie in schapenteelt, met uitgestrekte weilanden en een matig en vochtig klimaat. Bv. lerland, Nieuw-Zeeland … Le Ruime keuze ki. = Onbewerkt mager tot halfvet vlees is een betere Lamsmanchettes keuze voor liefhebbers van rood vlees. + 300 » Manchettes: magere lamsribbetjes uit de rug. zet daama + 10 min. in een Bak goudbruin in de pan en » Filet: mals, sappig en mager stuk uit de rug. voorverwarmde oven op 180 °C. » Rumpsteak: mals en mager stuk uit de heup. » Koteletten: malse stukjes uit de rug, met been en met een vetrand die voor extra smaak zorgt. » Bout: mals, halfvet vlees uit de bil, met been. » Boutsnede: mals, halfvet vlees uit de bil, zonder been. Lamsfilet Sy +200 g Sd u Bak 2 min. aan elke kant op een hoog vuur en laat verder rosé garen Tete op een laag vuur. Es x af B ad pr F = a mn m Oa! a Geldig van 24/3 tem 6/4/2021. 5% Met À xTRA
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1