Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AT
“y
|
%
Meer weten, makkelijk kiezen:
„en
vers lamsvlees
es
5
De blikvanger op uw paastafel? Een smaakvol stukje vers lamsvlees uit de beste
streken van de wereld. Heerlijk verfijnd, en het hele jaar door beschikbaar in onze
beenhouwerij. Natuurlijk voor de laagste prijzen.
2
AR
re
“
Waarom kiezen voor
#
vers lamsvlees?
x
Ke /
Kwaliteit
» Lichtroze kleur en fijne structuur.
R
E
» Verfijnde smaak met een licht kruidige toets.
a
» De dieren eten uitsluitend mals gras met
ss
N
natuurlijke kruiden.
» Uit gebieden met een lange traditie in
schapenteelt, met uitgestrekte weilanden
en een matig en vochtig klimaat. Bv. lerland,
Nieuw-Zeeland …
Le
Ruime keuze
ki.
=
Onbewerkt mager tot halfvet vlees is een betere
Lamsmanchettes
keuze voor liefhebbers van rood vlees.
+ 300
» Manchettes: magere lamsribbetjes uit de rug.
zet daama + 10 min. in een
Bak goudbruin in de pan en
» Filet: mals, sappig en mager stuk uit de rug.
voorverwarmde oven op 180 °C.
» Rumpsteak: mals en mager stuk uit de heup.
» Koteletten: malse stukjes uit de rug, met been
en met een vetrand die voor extra smaak zorgt.
» Bout: mals, halfvet vlees uit de bil, met been.
» Boutsnede: mals, halfvet vlees uit de bil,
zonder been.
Lamsfilet
Sy
+200 g
Sd
u
Bak 2 min. aan elke kant op een
hoog vuur en laat verder rosé garen
Tete
op een laag vuur.
Es
x
af
B
ad
pr
F
=
a
mn
m Oa!
a
Geldig van 24/3 tem
6/4/2021.
5% Met À xTRA