Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

teit

ekker

f

van bij ons,

Koken

Witloofbootje

Voor 4 personen

Van oesterzwam tot smeersalade

Wanneer de oesterzwammen aankomen bij BonRill

» Verwijder het voetje van 1 stronk witloof

spoelt een werknemer ze schoon en worden ze

en trek de blaadjes los.

» Vul de witloofblaadjes met de Veggie

versneden. Dan zijn ze klaar om te verwerken tot

basisproducten door natuurlijke smaakstoffen,

Slager Salade.

» Werk af met peper en zout, gemengde

kruiden en groenten toe te voegen. “Het voordeel

er

scheuten en 50 g granaatappelpitten.

van de oesterzwam is dat hij een vezelstructuur

TEN

3

en een umamismaak heeft. Je kan er dus makkelijk

Ar

e

EEE

vlees, gevogelte of vis mee nabootsen, zodat onze

=

Le

smeersalades een herkenbare smaak hebben”, stelt

74

à

AF.

Caroline.

Ondertussen maakt een sauzenmachine per

basisproduct een verschillende saus. Nadat het

5

basisproduct met de saus gemengd is, wordt de

smeersalade verpakt in een plastic potje dat voor

0 % gerecycleerd is. Tot hier verloopt alles

automatisch, maar de laatste stap gebeurt manueel

TS

de kartonnen verpakking over de potjes schuiven.

N)

Kwaliteit troef

Br ‘à

Y

se

Er

Tijdens het hele proces wordt de kwaliteit

>

Ar

wi

m;

Ni

nauw gecontroleerd, al van bij het aankomen

van de ingrediënten. “We hebben ook een

International Food Standard-certificaat en Food

)

Control komt hier regelmatig over de vloer. Onze

\

kwaliteitsverantwoordelijke volgt alles continu op”, zegt

7

Caroline. De recepten ontwikkelen ze zelf en laten ze

uitgebreid proeven, zodat u zeker kan zijn van een

lekkere smaak en aangename textuur.

|

RN

4

N

hapje

4

Avocadohapje

Veggie Sea Salad

Voor 4 personen

2,79 eos eri)

» Snipper 1 rode ui fijn. Schraap de zaadlijsten uit

1/2 komkommer met een koffielepel en snij in blokjes. Snij het

ief

vruchtvlees van 1 avocado en 1 mango in blokjes. Pers het sap

Exchu

van 1 limoen.

zl

do

bij Colruyt

ik

zi

» Meng de rode ui, komkommer-, mango- en avocadoblokjes.

BR

Vegan préparé

rd

Besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout.

Aes

2,79 e onsreno

x

» Verdeel over 4 glaasjes en lepel er wat Veggie Sea Salad over.

ERIS

bi

Werk af met gemengde scheuten.

B

VEGAN

an Sa AA

u

Nog meer inspiratie nodi

Ontdek al onze recepten met vleesvervangers op colruyt.be/lekkerkoken

BonRill

alle vegetarische of vegan

smeersalades

=

135g

Door vaker plantaardig te eten verkleint u uw

stap

ecologische voetafdruk. Zo dragen we samen

voor

-10 %*

-15 %*

op 1 verpakking

vanaf

bij aan een beter milieu, stap voor stap.

stap

2 verpakkingen

Omdat weatidre

renqp de in ‘en promoties in de andere

NE RE en

zijn dan in deze ol

nielbezok raadplegen ia de Ih

ie

r.

De kort

ne ae Le ende

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Kan en

53309 do me en anse

ige ren in un vunkelkan

MZ laagste prijzen EI