Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
teit
ekker
f
van bij ons,
Koken
Witloofbootje
Voor 4 personen
Van oesterzwam tot smeersalade
Wanneer de oesterzwammen aankomen bij BonRill
» Verwijder het voetje van 1 stronk witloof
spoelt een werknemer ze schoon en worden ze
en trek de blaadjes los.
» Vul de witloofblaadjes met de Veggie
versneden. Dan zijn ze klaar om te verwerken tot
basisproducten door natuurlijke smaakstoffen,
Slager Salade.
» Werk af met peper en zout, gemengde
kruiden en groenten toe te voegen. “Het voordeel
er
scheuten en 50 g granaatappelpitten.
van de oesterzwam is dat hij een vezelstructuur
TEN
3
en een umamismaak heeft. Je kan er dus makkelijk
Ar
e
EEE
vlees, gevogelte of vis mee nabootsen, zodat onze
=
Le
smeersalades een herkenbare smaak hebben”, stelt
74
à
AF.
Caroline.
Ondertussen maakt een sauzenmachine per
basisproduct een verschillende saus. Nadat het
5
basisproduct met de saus gemengd is, wordt de
smeersalade verpakt in een plastic potje dat voor
0 % gerecycleerd is. Tot hier verloopt alles
automatisch, maar de laatste stap gebeurt manueel
TS
de kartonnen verpakking over de potjes schuiven.
N)
Kwaliteit troef
Br ‘à
Y
se
Er
Tijdens het hele proces wordt de kwaliteit
>
Ar
wi
m;
Ni
nauw gecontroleerd, al van bij het aankomen
van de ingrediënten. “We hebben ook een
International Food Standard-certificaat en Food
)
Control komt hier regelmatig over de vloer. Onze
\
kwaliteitsverantwoordelijke volgt alles continu op”, zegt
7
Caroline. De recepten ontwikkelen ze zelf en laten ze
uitgebreid proeven, zodat u zeker kan zijn van een
lekkere smaak en aangename textuur.
|
RN
4
N
hapje
4
Avocadohapje
Veggie Sea Salad
Voor 4 personen
2,79 eos eri)
» Snipper 1 rode ui fijn. Schraap de zaadlijsten uit
1/2 komkommer met een koffielepel en snij in blokjes. Snij het
ief
vruchtvlees van 1 avocado en 1 mango in blokjes. Pers het sap
Exchu
van 1 limoen.
zl
do
bij Colruyt
ik
zi
» Meng de rode ui, komkommer-, mango- en avocadoblokjes.
BR
Vegan préparé
rd
Besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout.
Aes
2,79 e onsreno
x
» Verdeel over 4 glaasjes en lepel er wat Veggie Sea Salad over.
ERIS
bi
Werk af met gemengde scheuten.
B
VEGAN
an Sa AA
u
Nog meer inspiratie nodi
Ontdek al onze recepten met vleesvervangers op colruyt.be/lekkerkoken
BonRill
alle vegetarische of vegan
smeersalades
=
135g
Door vaker plantaardig te eten verkleint u uw
stap
ecologische voetafdruk. Zo dragen we samen
voor
-10 %*
-15 %*
op 1 verpakking
vanaf
bij aan een beter milieu, stap voor stap.
stap
2 verpakkingen
Omdat weatidre
renqp de in ‘en promoties in de andere
NE RE en
zijn dan in deze ol
nielbezok raadplegen ia de Ih
ie
r.
De kort
ne ae Le ende
vertoon van uw Xa
groe vant in a
Kan en
53309 do me en anse
ige ren in un vunkelkan
MZ laagste prijzen EI