Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.11.2021 tot 30.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen teit ekker f van bij ons, Koken Witloofbootje Voor 4 personen Van oesterzwam tot smeersalade Wanneer de oesterzwammen aankomen bij BonRill » Verwijder het voetje van 1 stronk witloof spoelt een werknemer ze schoon en worden ze en trek de blaadjes los. » Vul de witloofblaadjes met de Veggie versneden. Dan zijn ze klaar om te verwerken tot basisproducten door natuurlijke smaakstoffen, Slager Salade. » Werk af met peper en zout, gemengde kruiden en groenten toe te voegen. “Het voordeel er scheuten en 50 g granaatappelpitten. van de oesterzwam is dat hij een vezelstructuur TEN 3 en een umamismaak heeft. Je kan er dus makkelijk Ar e EEE vlees, gevogelte of vis mee nabootsen, zodat onze = Le smeersalades een herkenbare smaak hebben”, stelt 74 à AF. Caroline. Ondertussen maakt een sauzenmachine per basisproduct een verschillende saus. Nadat het 5 basisproduct met de saus gemengd is, wordt de smeersalade verpakt in een plastic potje dat voor 0 % gerecycleerd is. Tot hier verloopt alles automatisch, maar de laatste stap gebeurt manueel TS de kartonnen verpakking over de potjes schuiven. N) Kwaliteit troef Br ‘à Y se Er Tijdens het hele proces wordt de kwaliteit > Ar wi m; Ni nauw gecontroleerd, al van bij het aankomen van de ingrediënten. “We hebben ook een International Food Standard-certificaat en Food ) Control komt hier regelmatig over de vloer. Onze \ kwaliteitsverantwoordelijke volgt alles continu op”, zegt 7 Caroline. De recepten ontwikkelen ze zelf en laten ze uitgebreid proeven, zodat u zeker kan zijn van een lekkere smaak en aangename textuur. | RN 4 N hapje 4 Avocadohapje Veggie Sea Salad Voor 4 personen 2,79 eos eri) » Snipper 1 rode ui fijn. Schraap de zaadlijsten uit 1/2 komkommer met een koffielepel en snij in blokjes. Snij het ief vruchtvlees van 1 avocado en 1 mango in blokjes. Pers het sap Exchu van 1 limoen. zl do bij Colruyt ik zi » Meng de rode ui, komkommer-, mango- en avocadoblokjes. BR Vegan préparé rd Besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout. Aes 2,79 e onsreno x » Verdeel over 4 glaasjes en lepel er wat Veggie Sea Salad over. ERIS bi Werk af met gemengde scheuten. B VEGAN an Sa AA u Nog meer inspiratie nodi Ontdek al onze recepten met vleesvervangers op colruyt.be/lekkerkoken BonRill alle vegetarische of vegan smeersalades = 135g Door vaker plantaardig te eten verkleint u uw stap ecologische voetafdruk. Zo dragen we samen voor -10 %* -15 %* op 1 verpakking vanaf bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap 2 verpakkingen Omdat weatidre renqp de in ‘en promoties in de andere NE RE en zijn dan in deze ol nielbezok raadplegen ia de Ih ie r. De kort ne ae Le ende vertoon van uw Xa groe vant in a Kan en 53309 do me en anse ige ren in un vunkelkan MZ laagste prijzen EI
Colruyt - Folder van 17.11.2021 tot 30.11.2021 - Pagina 4