Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Makkelijk kiezen
"we stellen in
Hoe gebruikt u
het atelier zorgvuldig
geraspte kaas?
onze kaasmiven samen
» Meng wat geraspte kaas door uw gehakt en maak zo zelf
op basis Van Smaak. en
kaasballetjes of -burgers.
» Werk uw soep af met een beetje geraspte kaas.
smeltbaarheid
» Leg wat hoopjes kaas op een bakplaat en bak ze kort tot
krokante koekjes in de oven.
Kwaliteit troef
» Snij repen uit bladerdeeg, bestrooi die met kaas en draai tot
kaasstengels. Bak in de oven tot ze goudbruin zijn.
De kwaliteit van onze kazen wordt grondig bewaakt.
Als er nieuwe of gewijzigde producten geleverd
» Mix broodkruimels en kaas fijn in een blender en gebruik het
mengsel om bijvoorbeeld kip of scampi's mee te paneren.
worden, worden die blind geproefd door onze
kaasmeesters. De recepten ontwikkelen we
» Bestrooi uw omelet met wat gemalen kaas voor een lekker
zelf, en als die gaandeweg aangepast worden,
ontbijt.
testen we ze uitvoerig via een smaakpanel. Daarin
zijn ook onze klanten vertegenwoordigd. Verder
worden alle geraspte kazen steekproefsgewijs
organoleptisch (dus met alle zintuigen) geproefd.
Gewone gemalen kaas wordt beoordeeld op
hs
ekker
geur, smaak en textuur. Mixen die gemaakt
Koken
zijn om te smelten, worden ook getest op hun
smeltbaarheid. Alleen het beste belandt
uiteindelijk in uw Colruyt-winkel.
8
Fe
NT
Pp
TT
De
en
5. Mixen die gemaakt zijn om te smelten,
worden getest op hun smeltbaarheid.
Aperitiefhapje (zo stuks) À
Kaaskoekjes met chorizo
» Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 200 g chorizoschijfjes
in fijne reepjes en snipper 15 blaadjes basilicum fijn.
» Mix 250 g zelfrijzende bloem met 6 eieren en 8 eetl.
plantaardige olie. Roer er met een spatel 6 eetl. geraspte
kaas, de reepjes chorizo en het basilicum onder.
F
» Lepel 20 eetl. deeg op een bakplaat met bakpapier (laat genoeg
ruimte tussen de verschillende porties). Zet 10 à 15 min. in de
ki
voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
FAC
®
a
FR
Sr
6. Na de controles wordt de kaas
Ontdek al onze recepten met geraspte kaas op
colruyt.be/lekkerkoken
verpakt. Alleen het beste belandt
uiteindelijk in uw Colruyt-winkel.
Omdat we atd rea
np deren en promotes de andre
ie winken um ste, kunnen de ren nv Cort
zijn dan in deze ol
vertoon van uw Xra-app 0
of
aart
ze prijzen in uw vl
on
winkelbezoek rat
ne € cn
app. op ou be onze Ktendt
Ge DS ome
ugeen kansen.
Æ laagste prijzen EI