Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4
Makkelijk kiezen "we stellen in Hoe gebruikt u het atelier zorgvuldig geraspte kaas? onze kaasmiven samen » Meng wat geraspte kaas door uw gehakt en maak zo zelf op basis Van Smaak. en kaasballetjes of -burgers. » Werk uw soep af met een beetje geraspte kaas. smeltbaarheid » Leg wat hoopjes kaas op een bakplaat en bak ze kort tot krokante koekjes in de oven. Kwaliteit troef » Snij repen uit bladerdeeg, bestrooi die met kaas en draai tot kaasstengels. Bak in de oven tot ze goudbruin zijn. De kwaliteit van onze kazen wordt grondig bewaakt. Als er nieuwe of gewijzigde producten geleverd » Mix broodkruimels en kaas fijn in een blender en gebruik het mengsel om bijvoorbeeld kip of scampi's mee te paneren. worden, worden die blind geproefd door onze kaasmeesters. De recepten ontwikkelen we » Bestrooi uw omelet met wat gemalen kaas voor een lekker zelf, en als die gaandeweg aangepast worden, ontbijt. testen we ze uitvoerig via een smaakpanel. Daarin zijn ook onze klanten vertegenwoordigd. Verder worden alle geraspte kazen steekproefsgewijs organoleptisch (dus met alle zintuigen) geproefd. Gewone gemalen kaas wordt beoordeeld op hs ekker geur, smaak en textuur. Mixen die gemaakt Koken zijn om te smelten, worden ook getest op hun smeltbaarheid. Alleen het beste belandt uiteindelijk in uw Colruyt-winkel. 8 Fe NT Pp TT De en 5. Mixen die gemaakt zijn om te smelten, worden getest op hun smeltbaarheid. Aperitiefhapje (zo stuks) À Kaaskoekjes met chorizo » Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 200 g chorizoschijfjes in fijne reepjes en snipper 15 blaadjes basilicum fijn. » Mix 250 g zelfrijzende bloem met 6 eieren en 8 eetl. plantaardige olie. Roer er met een spatel 6 eetl. geraspte kaas, de reepjes chorizo en het basilicum onder. F » Lepel 20 eetl. deeg op een bakplaat met bakpapier (laat genoeg ruimte tussen de verschillende porties). Zet 10 à 15 min. in de ki voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. FAC ® a FR Sr 6. Na de controles wordt de kaas Ontdek al onze recepten met geraspte kaas op colruyt.be/lekkerkoken verpakt. Alleen het beste belandt uiteindelijk in uw Colruyt-winkel. Omdat we atd rea np deren en promotes de andre ie winken um ste, kunnen de ren nv Cort zijn dan in deze ol vertoon van uw Xra-app 0 of aart ze prijzen in uw vl on winkelbezoek rat ne € cn app. op ou be onze Ktendt Ge DS ome ugeen kansen. Æ laagste prijzen EI
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4