Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Makkelijk kiezen

"we stellen in

Hoe gebruikt u

het atelier zorgvuldig

geraspte kaas?

onze kaasmiven samen

» Meng wat geraspte kaas door uw gehakt en maak zo zelf

op basis Van Smaak. en

kaasballetjes of -burgers.

» Werk uw soep af met een beetje geraspte kaas.

smeltbaarheid

» Leg wat hoopjes kaas op een bakplaat en bak ze kort tot

krokante koekjes in de oven.

Kwaliteit troef

» Snij repen uit bladerdeeg, bestrooi die met kaas en draai tot

kaasstengels. Bak in de oven tot ze goudbruin zijn.

De kwaliteit van onze kazen wordt grondig bewaakt.

Als er nieuwe of gewijzigde producten geleverd

» Mix broodkruimels en kaas fijn in een blender en gebruik het

mengsel om bijvoorbeeld kip of scampi's mee te paneren.

worden, worden die blind geproefd door onze

kaasmeesters. De recepten ontwikkelen we

» Bestrooi uw omelet met wat gemalen kaas voor een lekker

zelf, en als die gaandeweg aangepast worden,

ontbijt.

testen we ze uitvoerig via een smaakpanel. Daarin

zijn ook onze klanten vertegenwoordigd. Verder

worden alle geraspte kazen steekproefsgewijs

organoleptisch (dus met alle zintuigen) geproefd.

Gewone gemalen kaas wordt beoordeeld op

hs

ekker

geur, smaak en textuur. Mixen die gemaakt

Koken

zijn om te smelten, worden ook getest op hun

smeltbaarheid. Alleen het beste belandt

uiteindelijk in uw Colruyt-winkel.

8

Fe

NT

Pp

TT

De

en

5. Mixen die gemaakt zijn om te smelten,

worden getest op hun smeltbaarheid.

Aperitiefhapje (zo stuks) À

Kaaskoekjes met chorizo

» Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij 200 g chorizoschijfjes

in fijne reepjes en snipper 15 blaadjes basilicum fijn.

» Mix 250 g zelfrijzende bloem met 6 eieren en 8 eetl.

plantaardige olie. Roer er met een spatel 6 eetl. geraspte

kaas, de reepjes chorizo en het basilicum onder.

F

» Lepel 20 eetl. deeg op een bakplaat met bakpapier (laat genoeg

ruimte tussen de verschillende porties). Zet 10 à 15 min. in de

ki

voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.

FAC

®

a

FR

Sr

6. Na de controles wordt de kaas

Ontdek al onze recepten met geraspte kaas op

colruyt.be/lekkerkoken

verpakt. Alleen het beste belandt

uiteindelijk in uw Colruyt-winkel.

Omdat we atd rea

np deren en promotes de andre

ie winken um ste, kunnen de ren nv Cort

zijn dan in deze ol

vertoon van uw Xra-app 0

of

aart

ze prijzen in uw vl

on

winkelbezoek rat

ne € cn

app. op ou be onze Ktendt

Ge DS ome

ugeen kansen.

Æ laagste prijzen EI