Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 3
Geraspte kazen uit ons eigen atelier Sinds 1964 versnijden we bij Colruyt zelf heel wat kazen. Al meer dan 55 jaar maken de kaasmeesters van Colruyt sneetjes, blokjes en natuurlijk ook geraspte kazen van de grote kaaswielen die rechtstreeks van de kaasmakers . 4 1 komen. De kernwoorden daarbij? Vakmanschap en kwal 4] Grondige opleiding geraspt kunnen worden. Er worden geen ae 1. De korst = korstkazen wordt Er werken zo'n 110 specialisten in het antiklontermiddelen zoals aardappel- atelier van Colruyt. Het zijn stuk voor stuk of maïszetmeel toegevoegd. Het is ons verwijderd voor ze verwerkt worden. vakmensen die een grondige opleiding unieke productieproces dat ervoor volgden en meestal ook al heel wat jaren zorgt dat de kaas niet aan elkaar kleeft. ervaring achter de kiezen hebben. Ze Kaasmixen kennen de smaak van de kazen maar In het atelier worden ook onze kaasmixen al te goed en beoordelen die dan ook wanneer de kazen aankomen in het met veel zorg samengesteld. Dat gebeurt & op basis van smaak en smeltbaarheid. 5 atelier. Het resultaat is een uitgebalanceerde Korst- en foliekaas combinatie kazen die ideaal zijn om LA We maken onze geraspte kazen van bijvoorbeeld mee te gratineren, in een I saus te mengen of te smelten. We Sa korstkazen en foliegerijpte kazen. P Die laatste worden op jonge leeftijd gebruiken voor de mengelingen geraspte À 4 kaas wat overblijft van de kaaswielen luchtdicht verpakt in folie en rijpen zo verder. Voor ze verwerkt kunnen worden, nadat we sneetjes, spieën en blokjes N N 4 wordt bij korstkazen de korst verwijderd gemaakt hebben. Zo gaat er niets van ne Te La en bij foliekazen de folie. Beide soorten de kaas verloren. 2. De kaas wordt in blokjes gesneden kaas worden in porties verdeeld en zodat hij makkelijker geraspt kan worden. in blokjes gesneden zodat ze makkelijk 2 wf Li En 4 == da, Te E Ki ij | we Al à. BR 7 N ke 10 x 4 | > Qt à Ke ee u 44 = se = an an Aare Ks TANS ard 3. Ons unieke productieproces zorgt ervoor Vr = dat de geraspte kaas niet aan elkaar kleeft. mj OR: pen eren, ur “, 2 er Lt he 2. “2 à. 4. Onze kaasmeesters verwerken in ons eigen atelier al meer dan 55 jaar de grote kaaswielen die rechtstreeks van de kaasmakers komen. EL. Au mers
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 3