Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A es

u

ur

à

En

=

=



#

>

$

4

2

4

à”

Ts

À

Lane. |

MW

ee

a

al

os

+

oofslaatje

cmet witl

ER archidu

akte frietjes

en zeifgem?®

Hoofdgerecht

ci

—y

Ingrediënten (4 personen)

Laat de frietjes uitlekken op keukenpapier en

rest van de lente-uitjes toe en bak 2 à 3 min. op een

4 steaks (vrouwelijk rund, beenhouwer)

laat volledig afkoelen.

hoog vuur. Voeg de bloem toe en roer even onder

250 g oesterzwammen

Verwijder intussen de harde kern uit het witloof

elkaar. Giet er de room bij en kruid met peper en

200 g champignonmix met kruiden

en snipper fijn

zout. Laat 1 min. koken en roer regelmatig.

Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken.

200 g witloof

5 Bak intussen de frieten goudbruin.

125 g veldsla

Snij de lente-uitjes in fijne ringen. Hou het groen

1 bosje lente-uitjes

apart voor de afwerkin

Afwerking

800 g aardappelen

=

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

Lepel wat champignonroomsaus over het vlees en

1 sjalot

werk af met het groen van de lente-uitjes. Geef er

Bereiding (zomin)

de frietjes en het witloofslaatje bij.

1 teentje knoflook

3 eetl. boter

1 Verwarm de friteuse voor op 180 °C

2,5 dl extra lichte room (7 vG)

2 Meng de veldsla en de helft van de

Convento Oreja Roble

1 eetl. vloeiende bloem

fijngesnipperde lente-uitjes onder het witloof. Kruid

D.O. Ribera del Duero - Spanje

peper en zout

met peper en zout.

3 Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de

Duvel

Sterk blond bier

=

Voorbereiding (20 min. + afkoelen)

steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten op een

Verwarm de friteuse voor op 140 à 150 °C.

hoog vuur. Zet het vuur zachter en laat verder garen

®

Schil intussen de aardappelen en snij in staafjes

naar smaak. Kruid met peper en zout. Haal uit de

van 1 am dik. Spoel de frietjes niet, zo blijft het

pan en bedek met aluminiumfolie.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

4 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde pan en

bege 6nkal

62 kel

vezels

veels 668

zetmeel rond de aardappelen

Velten,

3198

Leg een portie frietjes in het frituurmandje en

schraap de braadresten een beetje los met een

willen _ 3038

058

zorg dat ze volledig onderstaan. Bak 3 à 4 min

houten lepel. Bak de sjalot en het knoflook 1 min.

(waanan) verzadigde vetzuren 128g Zout

Koodraten

Ag

(zo garen ze vanbinnen zonder te kleuren)

Voeg de oesterzwammen, de champignons en de

(waaar) sukers

178

Kwaliteit

Mals en sappig vlees met

Malse en sappige rumpsteak

Extra sappig en

een lekkere uitgesproken smaak en

van ongeveer 3 cm dik,

smaakvol rundvlees van

mm

een spekreepje, opgebonden voor

van bij ons

een mooie presentatie.

gemarineerd met verse en

Belgisch witblauw.

gedroogde kruiden.

Dn

Fe

Steak vrouwelij

rund

Tournedos

Countrysteak

+3cm +170g

+2cm +170g

+2cm +170g

7 15,95 ene

14,98 cr

16 95 €}kg

Omdat we atijdr

zijn dan in deze fol

Ms

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

geeen

zen in uw Colruyt- winkel nóg lager

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

ete

D enden

dt EDS D mal

u'geen kansen.

Æ laagste prijzen