Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A es
u
ur
à
En
=
=
€
#
>
$
4
2
4
à”
Ts
À
Lane. |
MW
ee
a
al
os
+
oofslaatje
cmet witl
ER archidu
akte frietjes
en zeifgem?®
Hoofdgerecht
ci
—y
Ingrediënten (4 personen)
Laat de frietjes uitlekken op keukenpapier en
rest van de lente-uitjes toe en bak 2 à 3 min. op een
4 steaks (vrouwelijk rund, beenhouwer)
laat volledig afkoelen.
hoog vuur. Voeg de bloem toe en roer even onder
250 g oesterzwammen
Verwijder intussen de harde kern uit het witloof
elkaar. Giet er de room bij en kruid met peper en
200 g champignonmix met kruiden
en snipper fijn
zout. Laat 1 min. koken en roer regelmatig.
Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken.
200 g witloof
5 Bak intussen de frieten goudbruin.
125 g veldsla
Snij de lente-uitjes in fijne ringen. Hou het groen
1 bosje lente-uitjes
apart voor de afwerkin
Afwerking
800 g aardappelen
=
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
Lepel wat champignonroomsaus over het vlees en
1 sjalot
werk af met het groen van de lente-uitjes. Geef er
Bereiding (zomin)
de frietjes en het witloofslaatje bij.
1 teentje knoflook
3 eetl. boter
1 Verwarm de friteuse voor op 180 °C
2,5 dl extra lichte room (7 vG)
2 Meng de veldsla en de helft van de
Convento Oreja Roble
1 eetl. vloeiende bloem
fijngesnipperde lente-uitjes onder het witloof. Kruid
D.O. Ribera del Duero - Spanje
peper en zout
met peper en zout.
3 Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de
Duvel
Sterk blond bier
=
Voorbereiding (20 min. + afkoelen)
steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten op een
Verwarm de friteuse voor op 140 à 150 °C.
hoog vuur. Zet het vuur zachter en laat verder garen
®
Schil intussen de aardappelen en snij in staafjes
naar smaak. Kruid met peper en zout. Haal uit de
van 1 am dik. Spoel de frietjes niet, zo blijft het
pan en bedek met aluminiumfolie.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
4 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde pan en
bege 6nkal
62 kel
vezels
veels 668
zetmeel rond de aardappelen
Velten,
3198
Leg een portie frietjes in het frituurmandje en
schraap de braadresten een beetje los met een
willen _ 3038
058
zorg dat ze volledig onderstaan. Bak 3 à 4 min
houten lepel. Bak de sjalot en het knoflook 1 min.
(waanan) verzadigde vetzuren 128g Zout
Koodraten
Ag
(zo garen ze vanbinnen zonder te kleuren)
Voeg de oesterzwammen, de champignons en de
(waaar) sukers
178
Kwaliteit
Mals en sappig vlees met
Malse en sappige rumpsteak
Extra sappig en
een lekkere uitgesproken smaak en
van ongeveer 3 cm dik,
smaakvol rundvlees van
mm
een spekreepje, opgebonden voor
van bij ons
een mooie presentatie.
gemarineerd met verse en
Belgisch witblauw.
gedroogde kruiden.
Dn
Fe
Steak vrouwelij
rund
Tournedos
Countrysteak
+3cm +170g
+2cm +170g
+2cm +170g
7 15,95 ene
14,98 cr
16 95 €}kg
Omdat we atijdr
zijn dan in deze fol
Ms
r.
en op de pen en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
geeen
zen in uw Colruyt- winkel nóg lager
e prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
ete
D enden
dt EDS D mal
u'geen kansen.
Æ laagste prijzen