Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2

A es u ur à En = = € # > $ 4 2 4 à” Ts À Lane. | MW ee a al os + oofslaatje cmet witl ER archidu akte frietjes en zeifgem?® Hoofdgerecht ci —y Ingrediënten (4 personen) Laat de frietjes uitlekken op keukenpapier en rest van de lente-uitjes toe en bak 2 à 3 min. op een 4 steaks (vrouwelijk rund, beenhouwer) laat volledig afkoelen. hoog vuur. Voeg de bloem toe en roer even onder 250 g oesterzwammen Verwijder intussen de harde kern uit het witloof elkaar. Giet er de room bij en kruid met peper en 200 g champignonmix met kruiden en snipper fijn zout. Laat 1 min. koken en roer regelmatig. Scheur de oesterzwammen in kleinere stukken. 200 g witloof 5 Bak intussen de frieten goudbruin. 125 g veldsla Snij de lente-uitjes in fijne ringen. Hou het groen 1 bosje lente-uitjes apart voor de afwerkin Afwerking 800 g aardappelen = Snipper de sjalot en het knoflook fijn Lepel wat champignonroomsaus over het vlees en 1 sjalot werk af met het groen van de lente-uitjes. Geef er Bereiding (zomin) de frietjes en het witloofslaatje bij. 1 teentje knoflook 3 eetl. boter 1 Verwarm de friteuse voor op 180 °C 2,5 dl extra lichte room (7 vG) 2 Meng de veldsla en de helft van de Convento Oreja Roble 1 eetl. vloeiende bloem fijngesnipperde lente-uitjes onder het witloof. Kruid D.O. Ribera del Duero - Spanje peper en zout met peper en zout. 3 Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en bak de Duvel Sterk blond bier = Voorbereiding (20 min. + afkoelen) steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten op een Verwarm de friteuse voor op 140 à 150 °C. hoog vuur. Zet het vuur zachter en laat verder garen ® Schil intussen de aardappelen en snij in staafjes naar smaak. Kruid met peper en zout. Haal uit de van 1 am dik. Spoel de frietjes niet, zo blijft het pan en bedek met aluminiumfolie. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 4 Smelt opnieuw 1 eetl. boter in dezelfde pan en bege 6nkal 62 kel vezels veels 668 zetmeel rond de aardappelen Velten, 3198 Leg een portie frietjes in het frituurmandje en schraap de braadresten een beetje los met een willen _ 3038 058 zorg dat ze volledig onderstaan. Bak 3 à 4 min houten lepel. Bak de sjalot en het knoflook 1 min. (waanan) verzadigde vetzuren 128g Zout Koodraten Ag (zo garen ze vanbinnen zonder te kleuren) Voeg de oesterzwammen, de champignons en de (waaar) sukers 178 Kwaliteit Mals en sappig vlees met Malse en sappige rumpsteak Extra sappig en een lekkere uitgesproken smaak en van ongeveer 3 cm dik, smaakvol rundvlees van mm een spekreepje, opgebonden voor van bij ons een mooie presentatie. gemarineerd met verse en Belgisch witblauw. gedroogde kruiden. Dn Fe Steak vrouwelij rund Tournedos Countrysteak +3cm +170g +2cm +170g +2cm +170g 7 15,95 ene 14,98 cr 16 95 €}kg Omdat we atijdr zijn dan in deze fol Ms r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa geeen zen in uw Colruyt- winkel nóg lager e prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via ete D enden dt EDS D mal u'geen kansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 2