Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kwalitatief rundvlees
a
| à
van bij ons
Van een smakelijke steak, malse rosbief of bourgondische burger tot een oerklassieker,
origineel roerbakgerecht of smaakvol stoofpotje … Er is altijd wel plek op het menu voor
een stukje Belgisch rundvlees. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld wat u
zoekt, en dat natuurlijk voor de laagste prijzen.
A ra
Belgisch rundvlees
ER
A
He
Er
bij Colruyt
Le
Bij Colruyt wordt het vlees drie keer manueel gecontroleerd:
door onze aankoper in het slachthuis, door de versnijders in onze
vleescentrale en ten slotte door uw beenhouwer in de winkel.
Speciale wensen of een specifieke hoeveelheid nodig?
Fi
%
Onze beenhouwers maken met plezier uw bestelling klaar terwijl u
v
uw boodschappen doet.
Alleen het beste vlees
In het slachthuis keurt onze aankoper Jurgen zelf elk karkas. Hij
selecteert alleen de beste kwartieren op basis van de kleur
van het vlees, de structuur van de vezel … “Het Belgisch witblauw is het
vleesras bij uitstek”, vertelt Jurgen. “Wij verkiezen jonge runderen omdat
ze heel gespierd zijn en een dun laagje vet hebben. Het vlees heeft een mooie rode
Ter plaatse versneden =
kleur en fijne vezels, waardoor het lekker mals en sappig is.”
kwaliteit gegarandeerd
In onze vleesverwerkende
centrale gebeuren verschillende
Met respect voor dieren
kwaliteitscontroles om zeker te zijn dat
Het welzijn van de dieren komt bij onze lokale kwekers op de eerste
ons lastenboek strikt werd nageleefd.
AA
plaats. Net als bij Jurgen: ‘Dieren goed behandelen heeft echt wel
Daarna ontbenen vakmannen de kwartieren en
invloed op de kwaliteit van het vlees. Dagelijks vers stro leggen, de stallen goed
versnijden ze in grote stukken. Die worden dan
verluchten, aangepaste voeding … Het lijken eenvoudige dingen, maar ze zorgen
meteen in speciale, gekoelde vrachtwagens
ervoor dat er een extra smaakvol stuk rundvlees op uw bord belandt.”
voor vlees naar de winkels vervoerd.
Kwaliteit
Op zoek naar meer informatie over steak?
Mals vlees met fijne vezels
un
en een zachte smaak.
Op colruyt.be/lekkerkoken vindt u alles overzichtelijk
van bij ons
verzameld. Zo is de perfecte steak nooit ver weg.
Bleu of saignant komt de
smaak helemaal tot zijn
recht.
Mals en heel sappig vlees
met iets grovere vezels en
heat
een sterkere smaak. Door de
beenhouwer versneden in de
richting van de vezels en wordt
daardoor lichtjes dikker tijdens
het bakken.
Rumpsteak
+3cm + 170g
Restaurantsteak
Met peperboter.
+2cm +170g
Met kruidenboter.
14,98 cr
13,50 ex;
sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.