Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Colruyt Folder 18.11.2020

Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1

Kwalitatief rundvlees a | à van bij ons Van een smakelijke steak, malse rosbief of bourgondische burger tot een oerklassieker, origineel roerbakgerecht of smaakvol stoofpotje … Er is altijd wel plek op het menu voor een stukje Belgisch rundvlees. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt, en dat natuurlijk voor de laagste prijzen. A ra Belgisch rundvlees ER A He Er bij Colruyt Le Bij Colruyt wordt het vlees drie keer manueel gecontroleerd: door onze aankoper in het slachthuis, door de versnijders in onze vleescentrale en ten slotte door uw beenhouwer in de winkel. Speciale wensen of een specifieke hoeveelheid nodig? Fi % Onze beenhouwers maken met plezier uw bestelling klaar terwijl u v uw boodschappen doet. Alleen het beste vlees In het slachthuis keurt onze aankoper Jurgen zelf elk karkas. Hij selecteert alleen de beste kwartieren op basis van de kleur van het vlees, de structuur van de vezel … “Het Belgisch witblauw is het vleesras bij uitstek”, vertelt Jurgen. “Wij verkiezen jonge runderen omdat ze heel gespierd zijn en een dun laagje vet hebben. Het vlees heeft een mooie rode Ter plaatse versneden = kleur en fijne vezels, waardoor het lekker mals en sappig is.” kwaliteit gegarandeerd In onze vleesverwerkende centrale gebeuren verschillende Met respect voor dieren kwaliteitscontroles om zeker te zijn dat Het welzijn van de dieren komt bij onze lokale kwekers op de eerste ons lastenboek strikt werd nageleefd. AA plaats. Net als bij Jurgen: ‘Dieren goed behandelen heeft echt wel Daarna ontbenen vakmannen de kwartieren en invloed op de kwaliteit van het vlees. Dagelijks vers stro leggen, de stallen goed versnijden ze in grote stukken. Die worden dan verluchten, aangepaste voeding … Het lijken eenvoudige dingen, maar ze zorgen meteen in speciale, gekoelde vrachtwagens ervoor dat er een extra smaakvol stuk rundvlees op uw bord belandt.” voor vlees naar de winkels vervoerd. Kwaliteit Op zoek naar meer informatie over steak? Mals vlees met fijne vezels un en een zachte smaak. Op colruyt.be/lekkerkoken vindt u alles overzichtelijk van bij ons verzameld. Zo is de perfecte steak nooit ver weg. Bleu of saignant komt de smaak helemaal tot zijn recht. Mals en heel sappig vlees met iets grovere vezels en heat een sterkere smaak. Door de beenhouwer versneden in de richting van de vezels en wordt daardoor lichtjes dikker tijdens het bakken. Rumpsteak +3cm + 170g Restaurantsteak Met peperboter. +2cm +170g Met kruidenboter. 14,98 cr 13,50 ex; sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1