Colruyt - Folder van 18.11.2020 tot 01.12.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 18.11.2020 tot 01.12.2020.


Pagina : 1 2
Volgende Pagina




Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kwalitatief rundvlees

a

| à

van bij ons

Van een smakelijke steak, malse rosbief of bourgondische burger tot een oerklassieker,

origineel roerbakgerecht of smaakvol stoofpotje … Er is altijd wel plek op het menu voor

een stukje Belgisch rundvlees. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld wat u

zoekt, en dat natuurlijk voor de laagste prijzen.

A ra

Belgisch rundvlees

ER

A

He

Er

bij Colruyt

Le

Bij Colruyt wordt het vlees drie keer manueel gecontroleerd:

door onze aankoper in het slachthuis, door de versnijders in onze

vleescentrale en ten slotte door uw beenhouwer in de winkel.

Speciale wensen of een specifieke hoeveelheid nodig?

Fi

%

Onze beenhouwers maken met plezier uw bestelling klaar terwijl u

v

uw boodschappen doet.

Alleen het beste vlees

In het slachthuis keurt onze aankoper Jurgen zelf elk karkas. Hij

selecteert alleen de beste kwartieren op basis van de kleur

van het vlees, de structuur van de vezel … “Het Belgisch witblauw is het

vleesras bij uitstek”, vertelt Jurgen. “Wij verkiezen jonge runderen omdat

ze heel gespierd zijn en een dun laagje vet hebben. Het vlees heeft een mooie rode

Ter plaatse versneden =

kleur en fijne vezels, waardoor het lekker mals en sappig is.”

kwaliteit gegarandeerd

In onze vleesverwerkende

centrale gebeuren verschillende

Met respect voor dieren

kwaliteitscontroles om zeker te zijn dat

Het welzijn van de dieren komt bij onze lokale kwekers op de eerste

ons lastenboek strikt werd nageleefd.

AA

plaats. Net als bij Jurgen: ‘Dieren goed behandelen heeft echt wel

Daarna ontbenen vakmannen de kwartieren en

invloed op de kwaliteit van het vlees. Dagelijks vers stro leggen, de stallen goed

versnijden ze in grote stukken. Die worden dan

verluchten, aangepaste voeding … Het lijken eenvoudige dingen, maar ze zorgen

meteen in speciale, gekoelde vrachtwagens

ervoor dat er een extra smaakvol stuk rundvlees op uw bord belandt.”

voor vlees naar de winkels vervoerd.

Kwaliteit

Op zoek naar meer informatie over steak?

Mals vlees met fijne vezels

un

en een zachte smaak.

Op colruyt.be/lekkerkoken vindt u alles overzichtelijk

van bij ons

verzameld. Zo is de perfecte steak nooit ver weg.

Bleu of saignant komt de

smaak helemaal tot zijn

recht.

Mals en heel sappig vlees

met iets grovere vezels en

heat

een sterkere smaak. Door de

beenhouwer versneden in de

richting van de vezels en wordt

daardoor lichtjes dikker tijdens

het bakken.

Rumpsteak

+3cm + 170g

Restaurantsteak

Met peperboter.

+2cm +170g

Met kruidenboter.

14,98 cr

13,50 ex;

sk Met uw 2E XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.