Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

y

=

>

Pi

En

{fs

y/

#

2

r.

£

%

Pi

5

|,

jzen

3

iche op 3 Wi

>

a

witlo

CAL

AA

MALE

Hoofdgerecht

(& personen)

x

140 g gerookte magere spekreepjes of 150 g

rivierkreeftjes of 170 g tofoereepjes gemarineerd op

Voedingswaarde per persoon wor de quiche met spek

oosterse wijze (versmarkt)

(op bass van de ingredienten)

Energie 699kcal vezels 358

120 g pittige slamix

Velten

Be Eten 2598

1 prei

(vaarvan) verzadigde vetzuren 2598 Zout

228

2 stronken witloof

Koohydaten

226

100 g brie

(vervan) suikers

598

4 eieren

2 dl room

1 rol bladerdeeg versmerk)

30 g gepelde, ongezouten pistachenoten

4 koffiel. honing-mosterdvinaigrette

2 eetl. olijfolie

1 koffiel. kruidentuiltje

&

peper en zout

(0 min)

i

Snij de prei in heel fijne ringen.

i

En

Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in

8

fine ringen (die dubbel zo dik zijn als de preiringen).

De



:

Snij de brie in fijne repen.

14

Hak de pistachenoten fijn.

(15 min. + 40 min. in de ouen)

Verwarm de oven voor op 180 °C.

5

à

Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de prei en

het witloof + 5 min. zacht. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarde per persoon voorde quiche mets

Laat uitlekken in een vergiet.

(op basis van de ingredienten)

Rolintussen hetbladerdeeg samen methet bakpapier

Energie 6@ kl Vezels 328

Veten

5138 Eiviten 2548

uit in een taartvorm en prik enkele keren met een vork

(waanan) veradigdeveburen 2508 Zout

198

in het deeg. Verdeel naar smaak de spekreepjes, de

Kooydraten

2198

rivierkreeftjes of de tofoereepjes over het bladerdeeg.

(waanan) sukers

578

Bestrooi met het kruidentuiltje en verdeel er de prei en

Ke

het witloof over.

Klop de eieren los samen met de room en kruid met

peper en zout. Giet over de groenten en verdeel er de

brie over.

3

Zet 40 min. in de voorverwarmde oven. De quiche

is klaar wanneer u er een mes in steekt en het er droog

uitkomt.

»

Snij de quiche in punten en verdeel over de borden.

Verdeel ook de slamix over de borden en bestrooi met

LE

de pistachenoten. Besprenkel met de vinaigrette.

2

+

Riesling "Tradition!

AOP. Alsace

Voedingswaarde erpersoonvoar de aide mattofoe

(op basis van de ingredentenlist)

Chimay Gold Blond

Energie 740kcal Vezeis 378

Veren

8 Eten 288

Blond trappistenbier

(waarvan) verzadigde vetzuren 259g Zout

188

Koohydrten

256

(waarvan) suikers

sag

®

sr

zes

id

#

Le

Fe

FA pe

en

ie

En

ener ue

TEEN

Dindesse

Boni Selection

Boni Selection

gerookte magere

1921 €/kg

rivierkreeftjes

2927 Efkg

Veggie voorgebakken

10,29 €/kg

spekreepjes van kalkoen

1508

tofoereepjes

2x708

Gepeld Herkomst: China

1708

2,69:

4,39:

Gemarineerd op oosterse wijze.

1,75€

Geldig van 21/10 tem. 35/11/2020,

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.