Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
y
=
>
Pi
En
{fs
y/
#
2
r.
£
%
Pi
5
|,
jzen
3
iche op 3 Wi
>
a
witlo
CAL
AA
MALE
Hoofdgerecht
(& personen)
x
140 g gerookte magere spekreepjes of 150 g
rivierkreeftjes of 170 g tofoereepjes gemarineerd op
Voedingswaarde per persoon wor de quiche met spek
oosterse wijze (versmarkt)
(op bass van de ingredienten)
Energie 699kcal vezels 358
120 g pittige slamix
Velten
Be Eten 2598
1 prei
(vaarvan) verzadigde vetzuren 2598 Zout
228
2 stronken witloof
Koohydaten
226
100 g brie
(vervan) suikers
598
4 eieren
2 dl room
1 rol bladerdeeg versmerk)
30 g gepelde, ongezouten pistachenoten
4 koffiel. honing-mosterdvinaigrette
2 eetl. olijfolie
1 koffiel. kruidentuiltje
&
peper en zout
(0 min)
i
Snij de prei in heel fijne ringen.
i
En
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in
8
fine ringen (die dubbel zo dik zijn als de preiringen).
De
#»
:
Snij de brie in fijne repen.
14
Hak de pistachenoten fijn.
(15 min. + 40 min. in de ouen)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
5
à
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de prei en
het witloof + 5 min. zacht. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarde per persoon voorde quiche mets
Laat uitlekken in een vergiet.
(op basis van de ingredienten)
Rolintussen hetbladerdeeg samen methet bakpapier
Energie 6@ kl Vezels 328
Veten
5138 Eiviten 2548
uit in een taartvorm en prik enkele keren met een vork
(waanan) veradigdeveburen 2508 Zout
198
in het deeg. Verdeel naar smaak de spekreepjes, de
Kooydraten
2198
rivierkreeftjes of de tofoereepjes over het bladerdeeg.
(waanan) sukers
578
Bestrooi met het kruidentuiltje en verdeel er de prei en
Ke
het witloof over.
Klop de eieren los samen met de room en kruid met
peper en zout. Giet over de groenten en verdeel er de
brie over.
3
Zet 40 min. in de voorverwarmde oven. De quiche
is klaar wanneer u er een mes in steekt en het er droog
uitkomt.
»
Snij de quiche in punten en verdeel over de borden.
Verdeel ook de slamix over de borden en bestrooi met
LE
de pistachenoten. Besprenkel met de vinaigrette.
2
+
Riesling "Tradition!
AOP. Alsace
Voedingswaarde erpersoonvoar de aide mattofoe
(op basis van de ingredentenlist)
Chimay Gold Blond
Energie 740kcal Vezeis 378
Veren
8 Eten 288
Blond trappistenbier
(waarvan) verzadigde vetzuren 259g Zout
188
Koohydrten
256
(waarvan) suikers
sag
®
sr
zes
id
#
Le
Fe
FA pe
en
ie
En
ener ue
TEEN
Dindesse
Boni Selection
Boni Selection
gerookte magere
1921 €/kg
rivierkreeftjes
2927 Efkg
Veggie voorgebakken
10,29 €/kg
spekreepjes van kalkoen
1508
tofoereepjes
2x708
Gepeld Herkomst: China
1708
2,69:
4,39:
Gemarineerd op oosterse wijze.
1,75€
Geldig van 21/10 tem. 35/11/2020,
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.