Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.

Hier is pagina 4 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 4
y = > Pi En {fs y/ # 2 r. £ % Pi 5 |, jzen 3 iche op 3 Wi > a witlo CAL AA MALE Hoofdgerecht (& personen) x 140 g gerookte magere spekreepjes of 150 g rivierkreeftjes of 170 g tofoereepjes gemarineerd op Voedingswaarde per persoon wor de quiche met spek oosterse wijze (versmarkt) (op bass van de ingredienten) Energie 699kcal vezels 358 120 g pittige slamix Velten Be Eten 2598 1 prei (vaarvan) verzadigde vetzuren 2598 Zout 228 2 stronken witloof Koohydaten 226 100 g brie (vervan) suikers 598 4 eieren 2 dl room 1 rol bladerdeeg versmerk) 30 g gepelde, ongezouten pistachenoten 4 koffiel. honing-mosterdvinaigrette 2 eetl. olijfolie 1 koffiel. kruidentuiltje & peper en zout (0 min) i Snij de prei in heel fijne ringen. i En Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in 8 fine ringen (die dubbel zo dik zijn als de preiringen). De #» : Snij de brie in fijne repen. 14 Hak de pistachenoten fijn. (15 min. + 40 min. in de ouen) Verwarm de oven voor op 180 °C. 5 à Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de prei en het witloof + 5 min. zacht. Kruid met peper en zout. Voedingswaarde per persoon voorde quiche mets Laat uitlekken in een vergiet. (op basis van de ingredienten) Rolintussen hetbladerdeeg samen methet bakpapier Energie 6@ kl Vezels 328 Veten 5138 Eiviten 2548 uit in een taartvorm en prik enkele keren met een vork (waanan) veradigdeveburen 2508 Zout 198 in het deeg. Verdeel naar smaak de spekreepjes, de Kooydraten 2198 rivierkreeftjes of de tofoereepjes over het bladerdeeg. (waanan) sukers 578 Bestrooi met het kruidentuiltje en verdeel er de prei en Ke het witloof over. Klop de eieren los samen met de room en kruid met peper en zout. Giet over de groenten en verdeel er de brie over. 3 Zet 40 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar wanneer u er een mes in steekt en het er droog uitkomt. » Snij de quiche in punten en verdeel over de borden. Verdeel ook de slamix over de borden en bestrooi met LE de pistachenoten. Besprenkel met de vinaigrette. 2 + Riesling "Tradition! AOP. Alsace Voedingswaarde erpersoonvoar de aide mattofoe (op basis van de ingredentenlist) Chimay Gold Blond Energie 740kcal Vezeis 378 Veren 8 Eten 288 Blond trappistenbier (waarvan) verzadigde vetzuren 259g Zout 188 Koohydrten 256 (waarvan) suikers sag ® sr zes id # Le Fe FA pe en ie En ener ue TEEN Dindesse Boni Selection Boni Selection gerookte magere 1921 €/kg rivierkreeftjes 2927 Efkg Veggie voorgebakken 10,29 €/kg spekreepjes van kalkoen 1508 tofoereepjes 2x708 Gepeld Herkomst: China 1708 2,69: 4,39: Gemarineerd op oosterse wijze. 1,75€ Geldig van 21/10 tem. 35/11/2020, sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 4