Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.

Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2
A + CE ea à A. ri zu f à cé + u «ie e “ En ak 8 X „" 4 — 48 = 23 ser } <= A [ x. v.. | > Er Pe ur 0 1 Le Ke », Le À. a7 Er Lunch of LECTURE (12 plakken) en plet het knoflook met de platte kant van een Vet een bakvorm in met 1 eetl. olijfolie en giet er 150 g bereid boerengehakt (beenhouwerij) mes. Meng onder de pompoenblokjes. het deeg in. Bak + 45 min. in de hete oven. Haal het butternutbrood uit de oven en laat even 200 g vruchtvlees van butternutpompoen Meng de geraspte kaas onder het boerengehakt 2 takjes verse rozemarijn en kruid met peper en zout. Rol er kleine afkoelen in de bakvorm. Haal uit de vorm en laat balletjes van. volledig afkoelen op een rooster. 2 takjes verse tijm 1 teentje knoflook Verwarm de oven voor op 200 °C. 50 g mix van groene en zwarte olijven met kruiden (versmarkt) (20 min. + 45 min. in de oven + afkoelen) Asti Spumante D.0.C.G. Festoso Toso 250 g volle yoghurt Meng de balletjes onder de pompoenblokjes en Achel Blond 50 g geraspte kaas zet 15 min. in de voorverwarmde oven. 2 eieren Hak intussen de olijven grof. Blond trappistenbier 300 g bloem Zeef de bloem en het bakpoeder in een kom en 15 g bakpoeder roer er 1 snuifje zout onder. 5 eetl oljfolie Klop de eieren samen met de yoghurt en 2 eetl. peper en zout oljfalie los. Mix onder de bloem met de Kloppers van de mixer. Voedingswaarde per sneetje (op basis van de ingrediëntenlist) (5 min) Energie 85kal Veels 018 Haal de pompoen en de balletjes uit de oven Vetten - Snij het vruchtvlees van de butternutpompoen en verlaag de oventemperatuur tot 180 °C. Roer 798 Ellen 878 in stukjes van max. 1 cm. Schik op een bakplaat de pompoen, de balletjes en de olijven onder het (waarvan) veradigdevezwen 268 Zout 078 Koohydraten 196 met bakpapier. deeg. (waarvan) suikers 168 - Rits de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn Geldig van 21/10 tem. 3/11/2020. sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2