Colruyt - Folder van 21.10.2020 tot 03.11.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 14 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.10.2020 tot 03.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

+

CE

ea

à

A.

ri

zu f

à cé

+

u

«ie

e



En

ak

8

X

„" 4

— 48

=

23

ser

}

<=

A

[

x.

v..

|

>

Er

Pe

ur

0

1

Le

Ke

»,

Le

À.

a7

Er

Lunch of LECTURE

(12 plakken)

en plet het knoflook met de platte kant van een

Vet een bakvorm in met 1 eetl. olijfolie en giet er

150 g bereid boerengehakt (beenhouwerij)

mes. Meng onder de pompoenblokjes.

het deeg in. Bak + 45 min. in de hete oven.

Haal het butternutbrood uit de oven en laat even

200 g vruchtvlees van butternutpompoen

Meng de geraspte kaas onder het boerengehakt

2 takjes verse rozemarijn

en kruid met peper en zout. Rol er kleine

afkoelen in de bakvorm. Haal uit de vorm en laat

balletjes van.

volledig afkoelen op een rooster.

2 takjes verse tijm

1 teentje knoflook

Verwarm de oven voor op 200 °C.

50 g mix van groene en zwarte olijven met kruiden

(versmarkt)

(20 min. + 45 min. in de oven + afkoelen)

Asti Spumante D.0.C.G. Festoso

Toso

250 g volle yoghurt

Meng de balletjes onder de pompoenblokjes en

Achel Blond

50 g geraspte kaas

zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

2 eieren

Hak intussen de olijven grof.

Blond trappistenbier

300 g bloem

Zeef de bloem en het bakpoeder in een kom en

15 g bakpoeder

roer er 1 snuifje zout onder.

5 eetl oljfolie

Klop de eieren samen met de yoghurt en 2 eetl.

peper en zout

oljfalie los. Mix onder de bloem met de Kloppers

van de mixer.

Voedingswaarde per sneetje (op basis van de ingrediëntenlist)

(5 min)

Energie

85kal Veels

018

Haal de pompoen en de balletjes uit de oven

Vetten

- Snij het vruchtvlees van de butternutpompoen

en verlaag de oventemperatuur tot 180 °C. Roer

798 Ellen 878

in stukjes van max. 1 cm. Schik op een bakplaat

de pompoen, de balletjes en de olijven onder het

(waarvan) veradigdevezwen 268 Zout

078

Koohydraten

196

met bakpapier.

deeg.

(waarvan) suikers

168

- Rits de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn

Geldig van 21/10 tem. 3/11/2020.

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.