Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4

Glute en lactosevrij atin met wWitloof- AE UT atens aus taentom glute nvrije pas ACTEN Voorbereii Ingrediënten «4 personen) ing (15 min) 5 Giet de passata bij de champignons en breng aan de 200 g glutenvrije beenham (versmarkt) - Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest kook. Kruid met de ltaliaanse kruiden en meng er het 1 kg witloof in stukken. roomalternatief onder. 6 Meng het witloof, de ham en de saus onder de pasta en 250 g champignons = Snij de champignons in 4. 3 lente-uitjes - Snij de ham in vierkantjes schep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas. 2 dl plantaardig altematief voor lichte room - Snipper de lente-uitjes fijn. 7 Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor (bu Alpro Cuisine) het einde de ovengrill aan voor een goudbruin korstje. 100 g lactosevrije geraspte emmentaler Bereiding (15 min. + 20 min. in de over) 2 eetl. plantaardig alternatief voor harde 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Black Cottage vetstof (bv. Alpro Bakken & Braden) 2 Kook de kikkererwtenpasta gaar in lichtgezouten water Marlborough — Nieuw-Zeeland 250 g casarecce van kikkererwtenmeel pasta) (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Grisette Blond Bio 4 dl passata (gezeefde tomaten) 3 Smelt intussen 1 eetl. vetstof in een kookpot en stoof Glutenvrije pils 1 eetl. Italiaanse kruidenmix het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout. zwarte peper (malen) 4 Smelt 1 eetl. vetstof in een pan met antiaanbaklaag en Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) zout Energie 5 kcal \ezek 1468 stoof de lente-uitjes 2 min. Voeg de champignons toe en Vetten 25g Ewilten 3648 bak 4 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en (vaanan) verzadigde vetzuren 8,58 Zout 188 zout. Koolhydraten 4198 (vaanan) suikers 13,08 me F # tr fa À 47% mu fe ÿ 4 d gr “ À à F EW | fa a E ad D li sel, We ran ge AI 1 vi Eik + 4 ee rt x C2 er nl ke Ne "A La LS Je re = De La & Br wd Pad x L r = I À += Lr ad Fr Probeer ook eens peulvruchtenpasta Penne rode inzen Casarecce kikkererwten 3,353 < 05.0 ce) 3,353 < 05.0 ce) De peulvruchtenpasta van Barilla is de perfecte glutenvrije vervanger voor klassieke pasta. Gluten Free Met meer dan 20 % eiwitten en mbs EP CP Barilla 0 % vezels hebben zowel de N casarecce als de penne, die voor penne rode linzen Schär len les Cf Corail pois Ciches of casarecce 00 % gemaakt zijn uit meel ate, paneermeel van kikkererwten of rode kikkererwten 250 g of 300 g spaghetti n.5 400 g es ad linzen, een aparte textuur en unieke smaak. Bovendien zijn de + € ingrediënten van nature glutenvrij én worden ze verwerkt in een -25 Y* 3,89 e ooo ero 20 %* fabriek waar alleen glutenvrije vanaf vanaf 2verpakkingen 2 verpakkingen voeding gemaakt wordt. ‘Omdat we altijd ven op de prijzen en promoties in de andere Peter jen in uw Coluyt-winkelnög L zijn dan in deze older Dekortin, vertoon van uw Xra-app “fie kaar {kome ER eh prijzen in uw winkel kan u ru vanlelbezoek raadplegen via de Arcor en Hu: Fo mé u'géenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4