Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Glute

en lactosevrij

atin met

wWitloof- AE UT

atens aus

taentom

glute

nvrije pas

ACTEN

Voorbereii

Ingrediënten «4 personen)

ing (15 min)

5 Giet de passata bij de champignons en breng aan de

200 g glutenvrije beenham (versmarkt)

- Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest

kook. Kruid met de ltaliaanse kruiden en meng er het

1 kg witloof

in stukken.

roomalternatief onder.

6 Meng het witloof, de ham en de saus onder de pasta en

250 g champignons

= Snij de champignons in 4.

3 lente-uitjes

- Snij de ham in vierkantjes

schep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.

2 dl plantaardig altematief voor lichte room

- Snipper de lente-uitjes fijn.

7 Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor

(bu Alpro Cuisine)

het einde de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.

100 g lactosevrije geraspte emmentaler

Bereiding (15 min. + 20 min. in de over)

2 eetl. plantaardig alternatief voor harde

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

Black Cottage

vetstof (bv. Alpro Bakken & Braden)

2 Kook de kikkererwtenpasta gaar in lichtgezouten water

Marlborough — Nieuw-Zeeland

250 g casarecce van kikkererwtenmeel pasta)

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

Grisette Blond Bio

4 dl passata (gezeefde tomaten)

3 Smelt intussen 1 eetl. vetstof in een kookpot en stoof

Glutenvrije pils

1 eetl. Italiaanse kruidenmix

het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.

zwarte peper (malen)

4 Smelt 1 eetl. vetstof in een pan met antiaanbaklaag en

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

zout

Energie 5 kcal \ezek 1468

stoof de lente-uitjes 2 min. Voeg de champignons toe en

Vetten

25g Ewilten

3648

bak 4 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en

(vaanan) verzadigde vetzuren 8,58 Zout

188

zout.

Koolhydraten

4198

(vaanan) suikers

13,08

me

F

#

tr

fa

À

47%

mu

fe

ÿ

4

d

gr



À

à

F

EW |

fa

a

E ad

D

li

sel,

We ran

ge

AI

1

vi

Eik

+

4

ee

rt

x

C2

er

nl

ke

Ne

"A

La

LS

Je

re

=

De

La

&

Br

wd

Pad

x

L

r

=

I

À

+=

Lr

ad

Fr

Probeer ook eens

peulvruchtenpasta

Penne rode inzen

Casarecce kikkererwten

3,353 < 05.0 ce)

3,353 < 05.0 ce)

De peulvruchtenpasta van Barilla

is de perfecte glutenvrije

vervanger voor klassieke pasta.

Gluten Free

Met meer dan 20 % eiwitten en

mbs

EP CP

Barilla

0 % vezels hebben zowel de

N

casarecce als de penne, die voor

penne rode linzen

Schär

len les Cf Corail

pois Ciches

of casarecce

00 % gemaakt zijn uit meel

ate,

paneermeel

van kikkererwten of rode

kikkererwten 250 g of

300 g

spaghetti n.5 400 g

es

ad

linzen, een aparte textuur en

unieke smaak. Bovendien zijn de

+



ingrediënten van nature glutenvrij

én worden ze verwerkt in een

-25 Y*

3,89 e ooo ero 20 %*

fabriek waar alleen glutenvrije

vanaf

vanaf

2verpakkingen

2 verpakkingen

voeding gemaakt wordt.

‘Omdat we altijd

ven op de prijzen en promoties in de andere

Peter

jen in uw Coluyt-winkelnög L

zijn dan in deze

older

Dekortin,

vertoon van uw Xra-app

“fie

kaar

{kome

ER

eh

prijzen in uw winkel kan u

ru

vanlelbezoek raadplegen via de

Arcor

en

Hu:

Fo mé

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen