Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 6 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Glute
en lactosevrij
atin met
wWitloof- AE UT
atens aus
taentom
glute
nvrije pas
ACTEN
Voorbereii
Ingrediënten «4 personen)
ing (15 min)
5 Giet de passata bij de champignons en breng aan de
200 g glutenvrije beenham (versmarkt)
- Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest
kook. Kruid met de ltaliaanse kruiden en meng er het
1 kg witloof
in stukken.
roomalternatief onder.
6 Meng het witloof, de ham en de saus onder de pasta en
250 g champignons
= Snij de champignons in 4.
3 lente-uitjes
- Snij de ham in vierkantjes
schep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.
2 dl plantaardig altematief voor lichte room
- Snipper de lente-uitjes fijn.
7 Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor
(bu Alpro Cuisine)
het einde de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
100 g lactosevrije geraspte emmentaler
Bereiding (15 min. + 20 min. in de over)
2 eetl. plantaardig alternatief voor harde
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Black Cottage
vetstof (bv. Alpro Bakken & Braden)
2 Kook de kikkererwtenpasta gaar in lichtgezouten water
Marlborough — Nieuw-Zeeland
250 g casarecce van kikkererwtenmeel pasta)
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Grisette Blond Bio
4 dl passata (gezeefde tomaten)
3 Smelt intussen 1 eetl. vetstof in een kookpot en stoof
Glutenvrije pils
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
zwarte peper (malen)
4 Smelt 1 eetl. vetstof in een pan met antiaanbaklaag en
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
zout
Energie 5 kcal \ezek 1468
stoof de lente-uitjes 2 min. Voeg de champignons toe en
Vetten
25g Ewilten
3648
bak 4 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en
(vaanan) verzadigde vetzuren 8,58 Zout
188
zout.
Koolhydraten
4198
(vaanan) suikers
13,08
me
F
#
tr
fa
À
47%
mu
fe
ÿ
4
d
gr
“
À
à
F
EW |
fa
a
E ad
D
li
sel,
We ran
ge
AI
1
vi
Eik
+
4
ee
rt
x
C2
er
nl
ke
Ne
"A
La
LS
Je
re
=
De
La
&
Br
wd
Pad
x
L
r
=
I
À
+=
Lr
ad
Fr
Probeer ook eens
peulvruchtenpasta
Penne rode inzen
Casarecce kikkererwten
3,353 < 05.0 ce)
3,353 < 05.0 ce)
De peulvruchtenpasta van Barilla
is de perfecte glutenvrije
vervanger voor klassieke pasta.
Gluten Free
Met meer dan 20 % eiwitten en
mbs
EP CP
Barilla
0 % vezels hebben zowel de
N
casarecce als de penne, die voor
penne rode linzen
Schär
len les Cf Corail
pois Ciches
of casarecce
00 % gemaakt zijn uit meel
ate,
paneermeel
van kikkererwten of rode
kikkererwten 250 g of
300 g
spaghetti n.5 400 g
es
ad
linzen, een aparte textuur en
unieke smaak. Bovendien zijn de
+
€
ingrediënten van nature glutenvrij
én worden ze verwerkt in een
-25 Y*
3,89 e ooo ero 20 %*
fabriek waar alleen glutenvrije
vanaf
vanaf
2verpakkingen
2 verpakkingen
voeding gemaakt wordt.
‘Omdat we altijd
ven op de prijzen en promoties in de andere
Peter
jen in uw Coluyt-winkelnög L
zijn dan in deze
older
Dekortin,
vertoon van uw Xra-app
“fie
kaar
{kome
ER
eh
prijzen in uw winkel kan u
ru
vanlelbezoek raadplegen via de
Arcor
en
Hu:
Fo mé
u'géenkansen.
Æ laagste prijzen