Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
I
(CS
Meng 500 g bereid gehakt (rund-varken) met 4 eetl.
paneermeel
Len 1 ei. Rol er Kleine balletjes van. Smelt
1 eetl. boter in een pan met antiaanb:
aklaag en bak de
>
balletjes rondom goudbruin. Dek af en laat vervolgens nog
ren. Kook intussen 400 g penne
“
10 min. afgedekt verder gaı
rigate gaar in lichtgezouten
water (kooktijd: zie verpakking).
Smelt in een kookpot 1 eetl. boter en stoof 1 fijngel
hakte
ren
% uien 1 fijngesnipperd teentje knoflook glazig. Voeg
250 g champign
ons in 4 gesneden toe en bak 5 min.
deg
goudbruin. Kruid met peper en zout en haal
| uit de kookpot.
va
Smelt in dezelfde kookpot opnieuw 1 eetl. boter en stoof
=
F
2
1 spitskool
in reepjes gedurende 10 min, roer regelmatig
om en kruid met peper en zout.
Meng de spitskool,
=
champignons en 4 eetl. pesto a
lla Siciliana onder de
id
Wa
pasta. Meng er de balletjes onder. Werk af met 50 g
w
geraspte parmezaan.
de
ar
G
nn
Liever veggie? Verhoog de portie champignons naar 500 gen
7
voeg er mini bolletjes mozzarella aan toe.
St
Ed!
Liever een stukje vis? Deze pasta is lekker met gebakken zalm.
Li
SL
LS
À
=
À
JL.
.
nr
IF
ii
=
Ër
Ni
vaa
à
|
ik
4
ae
> me
Te
ve
SQ
# ar
.
W
À
Snij 1 spitskool
in de lengte
NA
uit elk stuk en snj
ij de rest fi
te in 4, snij het harde gedeelte
nt
%
in schijfjes, Snij ı
ijn. Sni
| 1/2 bosje radijzen
Ongeschilde Jonagold-appel
Pr
%
In staafjes. Snippe
r 1/4 plantje bieslook
3 eetl. pistache
noten
fijn en hak
-
3 eetl. witte balsamic,
grof. Maak een dre
essing met
s AP
ä
Oazijn,
4 eetl. olijfolie extra
We
4
Le
Vierge,l koffiel. most,
erd 1e
AH
Peper en zout. Voeg al
les sam
etl. ahornsiroop, zwarte
A eed
dressing en meng goed
door el
en, overgiet met de
laar
ge
kaar. Laat minstens 15 min.
rusten en serveer op ka,
mertemperatuur.
L
er
T7
Lekker bij kip, varkensvlees of zalm op de barbecue.
MM
EAT
Kia
BENEN
ll
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Ontdek al onze recepten met
Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
spitskool op
Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
CI stap veer stap
sk Met uw 38 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.