Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Colruyt Folder 15.07.2020

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3

4 I (CS Meng 500 g bereid gehakt (rund-varken) met 4 eetl. paneermeel Len 1 ei. Rol er Kleine balletjes van. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanb: aklaag en bak de > balletjes rondom goudbruin. Dek af en laat vervolgens nog ren. Kook intussen 400 g penne “ 10 min. afgedekt verder gaı rigate gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Smelt in een kookpot 1 eetl. boter en stoof 1 fijngel hakte ren % uien 1 fijngesnipperd teentje knoflook glazig. Voeg 250 g champign ons in 4 gesneden toe en bak 5 min. deg goudbruin. Kruid met peper en zout en haal | uit de kookpot. va Smelt in dezelfde kookpot opnieuw 1 eetl. boter en stoof = F 2 1 spitskool in reepjes gedurende 10 min, roer regelmatig om en kruid met peper en zout. Meng de spitskool, = champignons en 4 eetl. pesto a lla Siciliana onder de id Wa pasta. Meng er de balletjes onder. Werk af met 50 g w geraspte parmezaan. de ar G nn Liever veggie? Verhoog de portie champignons naar 500 gen 7 voeg er mini bolletjes mozzarella aan toe. St Ed! Liever een stukje vis? Deze pasta is lekker met gebakken zalm. Li SL LS À = À JL. . nr IF ii = Ër Ni vaa à | ik 4 ae > me Te ve SQ # ar . W À Snij 1 spitskool in de lengte NA uit elk stuk en snj ij de rest fi te in 4, snij het harde gedeelte nt % in schijfjes, Snij ı ijn. Sni | 1/2 bosje radijzen Ongeschilde Jonagold-appel Pr % In staafjes. Snippe r 1/4 plantje bieslook 3 eetl. pistache noten fijn en hak - 3 eetl. witte balsamic, grof. Maak een dre essing met s AP ä Oazijn, 4 eetl. olijfolie extra We 4 Le Vierge,l koffiel. most, erd 1e AH Peper en zout. Voeg al les sam etl. ahornsiroop, zwarte A eed dressing en meng goed door el en, overgiet met de laar ge kaar. Laat minstens 15 min. rusten en serveer op ka, mertemperatuur. L er T7 Lekker bij kip, varkensvlees of zalm op de barbecue. MM EAT Kia BENEN ll Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Ontdek al onze recepten met Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu. spitskool op Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap aan een betere gezondheid en een beter milieu. CI stap veer stap sk Met uw 38 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3