Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

I

(CS

Meng 500 g bereid gehakt (rund-varken) met 4 eetl.

paneermeel

Len 1 ei. Rol er Kleine balletjes van. Smelt

1 eetl. boter in een pan met antiaanb:

aklaag en bak de

>

balletjes rondom goudbruin. Dek af en laat vervolgens nog

ren. Kook intussen 400 g penne



10 min. afgedekt verder gaı

rigate gaar in lichtgezouten

water (kooktijd: zie verpakking).

Smelt in een kookpot 1 eetl. boter en stoof 1 fijngel

hakte

ren

% uien 1 fijngesnipperd teentje knoflook glazig. Voeg

250 g champign

ons in 4 gesneden toe en bak 5 min.

deg

goudbruin. Kruid met peper en zout en haal

| uit de kookpot.

va

Smelt in dezelfde kookpot opnieuw 1 eetl. boter en stoof

=

F

2

1 spitskool

in reepjes gedurende 10 min, roer regelmatig

om en kruid met peper en zout.

Meng de spitskool,

=

champignons en 4 eetl. pesto a

lla Siciliana onder de

id

Wa

pasta. Meng er de balletjes onder. Werk af met 50 g

w

geraspte parmezaan.

de

ar

G

nn

Liever veggie? Verhoog de portie champignons naar 500 gen

7

voeg er mini bolletjes mozzarella aan toe.

St

Ed!

Liever een stukje vis? Deze pasta is lekker met gebakken zalm.

Li

SL

LS

À

=

À

JL.

.

nr

IF

ii

=

Ër

Ni

vaa

à

|

ik

4

ae

> me

Te

ve

SQ

# ar

.

W

À

Snij 1 spitskool

in de lengte

NA

uit elk stuk en snj

ij de rest fi

te in 4, snij het harde gedeelte

nt

%

in schijfjes, Snij ı

ijn. Sni

| 1/2 bosje radijzen

Ongeschilde Jonagold-appel

Pr

%

In staafjes. Snippe

r 1/4 plantje bieslook

3 eetl. pistache

noten

fijn en hak

-

3 eetl. witte balsamic,

grof. Maak een dre

essing met

s AP

ä

Oazijn,

4 eetl. olijfolie extra

We

4

Le

Vierge,l koffiel. most,

erd 1e

AH

Peper en zout. Voeg al

les sam

etl. ahornsiroop, zwarte

A eed

dressing en meng goed

door el

en, overgiet met de

laar

ge

kaar. Laat minstens 15 min.

rusten en serveer op ka,

mertemperatuur.

L

er

T7

Lekker bij kip, varkensvlees of zalm op de barbecue.

MM

EAT

Kia

BENEN

ll

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Ontdek al onze recepten met

Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

spitskool op

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

CI stap veer stap

sk Met uw 38 XTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.