Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4
Van het seizoen ne f AVC 18 + Koken Pizza met witloof, blauwgeaderde kaas en hazelnoten 4 stronken witloof en snij in de lengte ge + Verwider de harde kern uit in 6. Smelt 30 g boter in eer ‚n kookpot en stoof het witloof + 10 min. pe A: gaar. Bestrooi met 1 koffiel. ti jm. Giet ef. =, Pers ondertussen 1 citroen. Schil 2 peren en snij in plakjes. blauwgeaderde kaas in A Besprenkel met het citroensap. Snij 200 8 stukjes. Snij 60 g hazelnoten in 2. NT Verwarm de oven voor op 250 °C. Leg 1 rol pizzadeeg open met 4 het bakpapier op een bakplaat. Pe ers 1 teentje knoflook en meng met 1/2 koffiel. rozemarijn, 1/2 koffiel Wen onder 1 dl passata, samen Verdeel de gekruide passata over het marjolein, peper en zout. | 2 = pizzadeeg tot op 1 cm van de rand. Es 1. Schik het witloof en de peer op de pizza. Bestro joi met de stukjes d blauwgeaderde kaas en de hazelnoten. Zet de pizza 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot het pizzadeeg goudbruin kleurt. Ee Dt of » L £ EN ce o a ee wt N Gris 0 Maaltijdsalade met wii tloof en spel kjes * Kook 500 g ongeschilde krielaarda in lichtgezouten water. Giet af, laat al ppelen + 20 min, ga * Verwijder de harde m van 4 stron fkoelen en snij in 2, fin. Snij 1 ongeschild ken witloof en snipper * Bak 250 g spekblok = le jonagoldap; Ip el in halvemaantjes. jes krokant in eı en pan met SR + > antiaanbaklaag, zondk ukenpapier. er vetstof. Laat uitlekken op * Meng intussen 1 eetl. moster, Yoghurt, 1 eetl d met 1,5 dl magere Cd Nd 1/2 eetl. appel. honing, 1/2 eetl. walnotenolie en EU . azijn. Kruid m, et peper en zout. he f leng de aardappel ‘en met het fi € appel, 140 g fijn; Iproeversm Ingesnipperde witloof, D 3 eetl. notenmix v, oor salade. ix, de spekblokjes en X Lepel er de dressing over. Kf Ed > 2 Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender dE Zo dragen we samen bij aan een Van witloofgratin tot quiche … betere gezondheid, stap voor stap. (DE Ontdek al onze recepten met witloof op colruyt.be/lekkerkoken ‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkelsin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la zijn dan in deze folder. De ngen vertoon van uw Xra-app of kaart komen dear De huidi sl ge prijzen in uw wankel kan u wankelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst NEVER 5). Zo mi ‘u geen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4