Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
ne
f
AVC
18
+
Koken
Pizza met witloof, blauwgeaderde kaas en hazelnoten
4 stronken witloof en snij in de lengte
ge
+ Verwider de harde kern uit
in 6. Smelt 30 g boter in eer
‚n kookpot en stoof het witloof + 10 min.
pe
A:
gaar. Bestrooi met 1 koffiel. ti
jm. Giet ef.
=,
Pers ondertussen 1 citroen.
Schil 2 peren en snij in plakjes.
blauwgeaderde kaas in
A
Besprenkel met het citroensap. Snij 200 8
stukjes. Snij 60 g
hazelnoten in 2.
NT
Verwarm de oven voor op 250
°C. Leg 1 rol pizzadeeg open met
4
het bakpapier op een bakplaat. Pe
ers 1 teentje knoflook en meng
met
1/2 koffiel. rozemarijn, 1/2 koffiel
Wen
onder 1 dl passata, samen
Verdeel de gekruide passata over het
marjolein, peper en zout.
| 2
=
pizzadeeg tot op 1 cm van de rand.
Es
1.
Schik het witloof en de peer op de pizza. Bestro
joi met de stukjes
d
blauwgeaderde kaas en de hazelnoten. Zet de pizza 15 à 20 min. in
de voorverwarmde oven tot het pizzadeeg goudbruin kleurt.
Ee
Dt of
»
L
£
EN
ce
o
a
ee
wt
N
Gris 0
Maaltijdsalade met wii
tloof en spel kjes
* Kook 500 g ongeschilde
krielaarda
in lichtgezouten
water. Giet af, laat al
ppelen + 20 min, ga
* Verwijder de harde
m van 4 stron
fkoelen en snij in 2,
fin. Snij 1 ongeschild
ken witloof en snipper
* Bak 250 g spekblok
=
le jonagoldap;
Ip
el in halvemaantjes.
jes krokant in eı
en pan met
SR +
>
antiaanbaklaag, zondk
ukenpapier.
er vetstof. Laat uitlekken op
* Meng intussen 1
eetl. moster,
Yoghurt, 1 eetl
d met 1,5 dl magere
Cd Nd
1/2 eetl. appel.
honing, 1/2
eetl. walnotenolie en
EU
.
azijn. Kruid m,
et peper en zout.
he
f
leng de aardappel
‘en met het fi
€ appel, 140 g fijn;
Iproeversm
Ingesnipperde witloof,
D
3 eetl. notenmix v,
oor salade.
ix, de spekblokjes en
X
Lepel er de dressing over.
Kf Ed
>
2
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke
dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
dE
Zo dragen we samen bij aan een
Van witloofgratin tot quiche …
betere gezondheid, stap voor stap.
(DE
Ontdek al onze recepten met witloof
op colruyt.be/lekkerkoken
‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkelsin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la
zijn dan in deze folder. De
ngen
vertoon van uw Xra-app of kaart komen dear
De huidi
sl
ge prijzen in uw wankel kan u
wankelbezoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst
NEVER
5). Zo mi
‘u geen kansen.
MZ laagste prijzen