Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

ne

f

AVC

18

+

Koken

Pizza met witloof, blauwgeaderde kaas en hazelnoten

4 stronken witloof en snij in de lengte

ge

+ Verwider de harde kern uit

in 6. Smelt 30 g boter in eer

‚n kookpot en stoof het witloof + 10 min.

pe

A:

gaar. Bestrooi met 1 koffiel. ti

jm. Giet ef.

=,

Pers ondertussen 1 citroen.

Schil 2 peren en snij in plakjes.

blauwgeaderde kaas in

A

Besprenkel met het citroensap. Snij 200 8

stukjes. Snij 60 g

hazelnoten in 2.

NT

Verwarm de oven voor op 250

°C. Leg 1 rol pizzadeeg open met

4

het bakpapier op een bakplaat. Pe

ers 1 teentje knoflook en meng

met

1/2 koffiel. rozemarijn, 1/2 koffiel

Wen

onder 1 dl passata, samen

Verdeel de gekruide passata over het

marjolein, peper en zout.

| 2

=

pizzadeeg tot op 1 cm van de rand.

Es

1.

Schik het witloof en de peer op de pizza. Bestro

joi met de stukjes

d

blauwgeaderde kaas en de hazelnoten. Zet de pizza 15 à 20 min. in

de voorverwarmde oven tot het pizzadeeg goudbruin kleurt.

Ee

Dt of

»

L

£

EN

ce

o

a

ee

wt

N

Gris 0

Maaltijdsalade met wii

tloof en spel kjes

* Kook 500 g ongeschilde

krielaarda

in lichtgezouten

water. Giet af, laat al

ppelen + 20 min, ga

* Verwijder de harde

m van 4 stron

fkoelen en snij in 2,

fin. Snij 1 ongeschild

ken witloof en snipper

* Bak 250 g spekblok

=

le jonagoldap;

Ip

el in halvemaantjes.

jes krokant in eı

en pan met

SR +

>

antiaanbaklaag, zondk

ukenpapier.

er vetstof. Laat uitlekken op

* Meng intussen 1

eetl. moster,

Yoghurt, 1 eetl

d met 1,5 dl magere

Cd Nd

1/2 eetl. appel.

honing, 1/2

eetl. walnotenolie en

EU

.

azijn. Kruid m,

et peper en zout.

he

f

leng de aardappel

‘en met het fi

€ appel, 140 g fijn;

Iproeversm

Ingesnipperde witloof,

D

3 eetl. notenmix v,

oor salade.

ix, de spekblokjes en

X

Lepel er de dressing over.

Kf Ed

>

2

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke

dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

dE

Zo dragen we samen bij aan een

Van witloofgratin tot quiche …

betere gezondheid, stap voor stap.

(DE

Ontdek al onze recepten met witloof

op colruyt.be/lekkerkoken

‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere grote wänkelsin uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la

zijn dan in deze folder. De

ngen

vertoon van uw Xra-app of kaart komen dear

De huidi

sl

ge prijzen in uw wankel kan u

wankelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Klantendienst

NEVER

5). Zo mi

‘u geen kansen.

MZ laagste prijzen