Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3
Wist u dat? En voor de kids … » Verwijder zeker de harde kern uit het witloof, dat is het » Sinds 2008 worden sommige soorten witloof meest bittere stukje. beschermd met het Europese BGA-label (Beschermde Geografische Aanduiding). Dit label » Maak eens witloofsoep en werk af met appelstaafjes. verzekert dat het product dat u koopt in een bepaalde streek geteeld werd, volgens een » Voeg fijne reepjes witloof toe in traditionele methode. Dit is het geval bv. voor klassiekers zoals een stoemp of = macaroni met ham en kaas. het Brussels grondwitloof. » Ons Brabants grondwitloof draagt het Vlaamse label ‘Streekproduct.be;, dat traditionele Vlaamse streekproducten erkent. . zu ... tig Witloof schoonmaken … en klaarmaken mm I stoven AN Rauw Snij rauw witloof pas op Smelt 2 eetl. boter in en | het laatste moment fijn en kookpot en stoof het witloof } besprer | met citroensap om in zijn geheel. Voeg een ( md E bodempje water toe en kruid verkleuring te voorkomen. Meng, - er andere rauwe groenten of met nootmuskaat, peper en > Snij de onderste cm van het witloof. fruit onder. De zoete smaak van zout. Laat + 20 min. afgedekt fruit past perfect bij de bitterheid sudderen. Voeg eventueel À in witloof. Of vul de rauwe een lepéltje suiker toe om het Nn blaadjes met tonijnsla, krabsla witloof minder bitter te maken. of hummus voor een lekker Karamelliseren # re 5 fl Voeg suiker toe wanneer u © Koken witloof baktineen panenlaat Snij het harde kegelvormige gedeelte eruit. Dat is Pr Kook het witloof 20 min. het zo lichtbruin worden. het meest bittere gedeelte van de witloofstronk. 4 afgedekt in lichtgezouten water. Laat goed uitlekken en knijp 5 eventueel wat uit. Grillen G 2 * pr 3 Stoom het witloof eerst en gril het daarna. z = Bakken of wokken », Snij het witloof in stukjes of reepjes. Bak beetgaar in een ‘= Frituren beetje vetstof en kruid met Haal het witloof in zijn geheel ® door paneermeel of door een Spoel het witloof onder koud water en snij verder peper en zout. in stukjes, reepjes … | tempurabeslag en bak het in Lt, stomen een friteuse op 175 °C. al Leg het witloof op een rooster dat u op een kookpot met Marineren kokend water legt. Of gebruik Snij het witloof fijn en laat marineren in een mengsel geh een stoombloempje. Dek de kookpot goed af, zodat de van appelazijn en olijfolie. AE stoom kan circuleren en laat Voeg eventueel een snuifje “ Le + 20 min. garen. kerriepoeder toe. Lekker met walnoten en blokjes of staafjes 4 appel of peer. \ md Sen u Dn ok Met 88 XTRA. WED enen eneen
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 3