Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a,

AE

wer

Vegan slaatje met prinsessenbonen

en Oosterse citrusdressing

=)

« Kook 250 g schoongemaakte prinsessenbonen

5 min. in lichtgezouten water. Voeg 250 g peultjes en

roene-aspergepunten toe en laat samen nog

U

200 g gi

à

3 min. koker

n. Giet af en spoel onder koud stromend water.

N

FH

Laat de groenten volledig afkoelen. Rooster

3 eetl. amandelschilfers goudbruin in een pan met

Zu

== #1

Re

antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak een vinaigrette met

2 eetl. olijfolie, het sap van 1/2 sinaasappel, het sap

van 1/2 limoen, 2 eetl. sesamolie, peper en zout.

Meng de afgekoelde groenten samen met 100 g jonge

slascheuten in een grote kom. Besprenkel met de

‘en meng alles goed. Kruid eventueel bij met

Aon

Nd,

se.

vinaigrette

4

der

peper en z

‚out. Werk af de geroosterde amandelschilfers.

8

Ki;

D

En

6

a

zee

Re

+

=

Wo

WE



Zer

so

Krieltjessalade

:

spek en ei

i

met Prinsessenboontjes,

©

ms

* Kook 600 g schoon;

gemaakte

8 min. be

etgaar in lich

'tgezouten

Prinsessenboontjes

boontjes

Water. Schep de

et water en k

uit water en laat uitlek|

ken. Leg 4 eieren in

a

ook 8 min. Giet a

Stromend wate

er. Pel de eitjes eı

n snij

if en spoel onder koud

olijfolie in e,

en

in 2. Verhit 1 eetl.

5 à 8 min goud

Pan en bak 425 g h

alve krieltjes

spekblokj

bruin. Bak 200 g ge,

rookte

Y

Zonder vet:

jes krokant in een pan m

Stof. Laat uitlekken o

et antiaanbaklaag

Snij

1 rode ui in fijne ringen,

p wat keukenpapier.

Prinsessenbe

Meng de krieltjes, de

ue

met peper

en

oontjes en de spel

kjes onder elkaar. Kruid

Uiringen op. We

Zout. Schik er d;

le halve eitjes en de rode

smaak,

erk eventueel

if met een dressing naar

iS

Na

Pasta, wok of rumpsteak met honinggroen:

ges!

EN

en gebakken patatjes …

Ontdek alle recepten met prinsessenboontjes op

colruyt.be/lekkerkoken

E

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit

eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

CJ EJ stap veer sta

aan een betere gezondheid en een beter milieu.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.