Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3
a, AE wer Vegan slaatje met prinsessenbonen en Oosterse citrusdressing =) « Kook 250 g schoongemaakte prinsessenbonen 5 min. in lichtgezouten water. Voeg 250 g peultjes en roene-aspergepunten toe en laat samen nog U 200 g gi à 3 min. koker n. Giet af en spoel onder koud stromend water. N FH Laat de groenten volledig afkoelen. Rooster 3 eetl. amandelschilfers goudbruin in een pan met Zu == #1 Re antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak een vinaigrette met 2 eetl. olijfolie, het sap van 1/2 sinaasappel, het sap van 1/2 limoen, 2 eetl. sesamolie, peper en zout. Meng de afgekoelde groenten samen met 100 g jonge slascheuten in een grote kom. Besprenkel met de ‘en meng alles goed. Kruid eventueel bij met Aon Nd, se. vinaigrette 4 der peper en z ‚out. Werk af de geroosterde amandelschilfers. 8 Ki; D En 6 a zee Re + = Wo WE \æ Zer so Krieltjessalade : spek en ei i met Prinsessenboontjes, © ms * Kook 600 g schoon; gemaakte 8 min. be etgaar in lich 'tgezouten Prinsessenboontjes boontjes Water. Schep de et water en k uit water en laat uitlek| ken. Leg 4 eieren in a ook 8 min. Giet a Stromend wate er. Pel de eitjes eı n snij if en spoel onder koud olijfolie in e, en in 2. Verhit 1 eetl. 5 à 8 min goud Pan en bak 425 g h alve krieltjes spekblokj bruin. Bak 200 g ge, rookte Y Zonder vet: jes krokant in een pan m Stof. Laat uitlekken o et antiaanbaklaag Snij 1 rode ui in fijne ringen, p wat keukenpapier. Prinsessenbe Meng de krieltjes, de ue met peper en oontjes en de spel kjes onder elkaar. Kruid Uiringen op. We Zout. Schik er d; le halve eitjes en de rode smaak, erk eventueel if met een dressing naar iS Na Pasta, wok of rumpsteak met honinggroen: ges! EN en gebakken patatjes … Ontdek alle recepten met prinsessenboontjes op colruyt.be/lekkerkoken E Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu. Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap CJ EJ stap veer sta aan een betere gezondheid en een beter milieu. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3