Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

De

Hoofdgerecht

hs

ekker

Bi

Knolselderquiche met

geitenkaas en spek

® Schil 500 8 knolselder e

n snij in bok

QUES

er

3 uien in ringen. Ras

I

jes van 1 cm. Snij

blaadjes salie

p 100 8 parmezaan,

. Pluk de

Verwarm de o

van 1/4 plantje en Snipper

ven Voor op 180 ®

de helft fijn,

wi

Kook de knols

elde

lerblokjes 3 mi

Giet af en laat uit!

lekken.

in. in lichtgezouten water.

: en 1 eetl. olijfolie en stoof de uien 10 min,

rol bl,

laderdeeg uit en leg samen met het



bakpapier i

ee

een vork,

In een taartvorm. Prik er enkele keren in met

* Verdeel de ui

ringen en de k

bladerdeeg,

nolselderblokjes over het

“ Klop 4 eier:

Kruid met pep:

er,

%

=

'en los samen met 2 di

N lichte room.

a

Kruid met pı

Sper en meng er de

N)

VE

fingesni

4

pperde salie onder.

Parmezaan en de

* Giet et eimeng:

Je

Pt

4 geitenkaasj

sel over de knolseld,

er en duw er

À

F

de blaadjes sali

es met spek in. We

Tk af met de rest van

À

ie,

* Bak de quiche + 45 min. in de oven.

sh

eet

x

A

ik:

F

1

ur

|

H

ui,

ES

AE

Nen

„4

si

Knolselderslaatje met bieslook

w

Ê

sf

FPE

nn

* Schil 500 g knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe in

=

4

L

er,

Ken.

een mengkom en besprenkel met het sap van 1/2 citroen.

A

LA

Snipper 1/4 plantje bieslook fijn.

* Meng 2 eetl. mayonaise met 3 eetl. Griekse yoghurt en

VE

1 eetl. mosterd. Kruid met peper en zout.

ee

« Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi

Dr

met het bieslook.

Pets

ri

Li

W Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm

of een notenburger.

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

{

Hi

Kiest u voor seizoensgroenten en

, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

Van soep tot

ovenschotels

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke

Ontdek al onze recepten met

dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

knolselder op

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

colruyt.be/lekkerkoken

Zo dragen we samen bij

aan eenbetere gezondheid,

stap voor stap.

(DE

Gegen ten zaan Hu area