Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
De
Hoofdgerecht
hs
ekker
Bi
Knolselderquiche met
geitenkaas en spek
® Schil 500 8 knolselder e
n snij in bok
QUES
er
3 uien in ringen. Ras
I
jes van 1 cm. Snij
blaadjes salie
p 100 8 parmezaan,
. Pluk de
Verwarm de o
van 1/4 plantje en Snipper
ven Voor op 180 ®
de helft fijn,
wi
Kook de knols
elde
lerblokjes 3 mi
Giet af en laat uit!
lekken.
in. in lichtgezouten water.
: en 1 eetl. olijfolie en stoof de uien 10 min,
rol bl,
laderdeeg uit en leg samen met het
NÉ
bakpapier i
ee
een vork,
In een taartvorm. Prik er enkele keren in met
* Verdeel de ui
ringen en de k
bladerdeeg,
nolselderblokjes over het
“ Klop 4 eier:
Kruid met pep:
er,
%
=
'en los samen met 2 di
N lichte room.
a
Kruid met pı
Sper en meng er de
N)
VE
fingesni
4
pperde salie onder.
Parmezaan en de
* Giet et eimeng:
Je
Pt
4 geitenkaasj
sel over de knolseld,
er en duw er
À
F
de blaadjes sali
es met spek in. We
Tk af met de rest van
À
ie,
* Bak de quiche + 45 min. in de oven.
sh
eet
x
A
ik:
F
1
ur
|
H
ui,
ES
AE
Nen
„4
si
Knolselderslaatje met bieslook
w
Ê
sf
FPE
nn
* Schil 500 g knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe in
=
4
L
er,
Ken.
een mengkom en besprenkel met het sap van 1/2 citroen.
A
LA
Snipper 1/4 plantje bieslook fijn.
* Meng 2 eetl. mayonaise met 3 eetl. Griekse yoghurt en
VE
1 eetl. mosterd. Kruid met peper en zout.
ee
« Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi
Dr
met het bieslook.
Pets
ri
Li
W Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm
of een notenburger.
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
{
Hi
Kiest u voor seizoensgroenten en
, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
Van soep tot
ovenschotels
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke
Ontdek al onze recepten met
dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
knolselder op
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
colruyt.be/lekkerkoken
Zo dragen we samen bij
aan eenbetere gezondheid,
stap voor stap.
(DE
Gegen ten zaan Hu area