Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3
A De Hoofdgerecht hs ekker Bi Knolselderquiche met geitenkaas en spek ® Schil 500 8 knolselder e n snij in bok QUES er 3 uien in ringen. Ras I jes van 1 cm. Snij blaadjes salie p 100 8 parmezaan, . Pluk de Verwarm de o van 1/4 plantje en Snipper ven Voor op 180 ® de helft fijn, wi Kook de knols elde lerblokjes 3 mi Giet af en laat uit! lekken. in. in lichtgezouten water. : en 1 eetl. olijfolie en stoof de uien 10 min, rol bl, laderdeeg uit en leg samen met het NÉ bakpapier i ee een vork, In een taartvorm. Prik er enkele keren in met * Verdeel de ui ringen en de k bladerdeeg, nolselderblokjes over het “ Klop 4 eier: Kruid met pep: er, % = 'en los samen met 2 di N lichte room. a Kruid met pı Sper en meng er de N) VE fingesni 4 pperde salie onder. Parmezaan en de * Giet et eimeng: Je Pt 4 geitenkaasj sel over de knolseld, er en duw er À F de blaadjes sali es met spek in. We Tk af met de rest van À ie, * Bak de quiche + 45 min. in de oven. sh eet x A ik: F 1 ur | H ui, ES AE Nen „4 si Knolselderslaatje met bieslook w Ê sf FPE nn * Schil 500 g knolselder en rasp het vruchtvlees. Doe in = 4 L er, Ken. een mengkom en besprenkel met het sap van 1/2 citroen. A LA Snipper 1/4 plantje bieslook fijn. * Meng 2 eetl. mayonaise met 3 eetl. Griekse yoghurt en VE 1 eetl. mosterd. Kruid met peper en zout. ee « Meng de dressing onder de geraspte knolselder en bestrooi Dr met het bieslook. Pets ri Li W Lekker bij gebakken varkens- of rundvlees, gerookte zalm of een notenburger. Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? { Hi Kiest u voor seizoensgroenten en , dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. Van soep tot ovenschotels We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke Ontdek al onze recepten met dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. knolselder op Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender colruyt.be/lekkerkoken Zo dragen we samen bij aan eenbetere gezondheid, stap voor stap. (DE Gegen ten zaan Hu area
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3