Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 2 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2
Van het seizoen CG Koolrabi fe CU Pe, schoonmaken … F4 = er at 38 7 es EN Snij de steeltjes van ne G 4 ESA de koolrabi. a p D © I <& N Be Ad ur 5 Schil de koolrabi met ’®& een scherp mesje of Si een dunschiller. DE Es 2, +) EN an 5 5 Snij de koolrabi in schijfjes £ en daarna in reepjes of blokjes. zig TE ; Carpaccio van koolrabi en lentegroenten . Snij 1 geschilde koolrabi in flinterdunne schijfjes. Verwijder het klokhuis van 1 ongeschilde grannysmithappel met een appelboor en snij de rest in flinterdunne schijfjes. Snij 1 gestoomde rode biet en … en klaarmaken 2 radijzen in dunne schijfjes. Snij het vruchtvlees van 1 avocado in dunne plakjes. Rauw . Rasp de schil (niet het wit) van 1 onbehandelde Snij koolrabi in staafjes, blokjes of fijne schijfjes. Ideaal limoen (bio) en pers 1/2 limoen. Hak 1 eetl. gepelde als aperitiefhapje met een dipsaus van yoghurt en verse tachenoten grof. kruiden. Ook perfect bij een carpaccio of om een krokante . Schik alle groenten en fruit als een carpaccio op een grote serveerschaal. en frisse toets te geven aan slaatjes. Koolrabi kan u ook . raspen. Maak een marinade met het limoensap, 1 koffiel. vloeibare honing, 1 eetl. witte balsamicoaz 4 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout. Verdeel over de Stoven carpaccio. N . Verhit wat olie (of boter) in een braadpan en stoof Meng 2 eetl. mayonaise met 1 mespuntje blokjes of schijfjes koolrabi + 10 min. Heerlijk bij vis of wasabipasta. Verdeel kleine toefjes over de carpaccio. gevogelte. Of plet de gestoofde koolrabi met gekookte . Werk af met 50 g granaatappelpitjes, de limoenzeste en aardappelen tot een puree en voeg wat fijngesnipperde de pistachenoten. dille en zure room toe voor een frisse toets. F Hi Grillen Verhit wat olie in een grillpan en bak schijfjes koolrabi Van stoemp over gratin tot rôsti Ontdek al onze recepten met koolrabi op goudbruin aan beide kanten tot ze lekker krokant colruyt.be/lekkerkoken en gestreept zijn. Serveer deze originele chips met gepocheerde of gegrilde vis. Vullen Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de Kook de koolrabi's 15 min. in lichtgezouten water. meeste smaak en vitamines. Verwarm intussen de oven voor op 180 °C. Hol de koolrabi's uit en vul naar smaak. Zet dan 15 min. in de We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en voorverwarmde oven. fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. turen ‘= pa Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar Snij de koolrabi in flinterdunne plakjes en bak enkele colruyt.be/seizoenskalender minuten goudbruin in de friteuse op 180 °C. Zo dragen we samen bij aan een à ge betere gezondheid, stap voor stap. stap w Omdat weatid re en op de pen en promis in de andere En zijn dan in deze ol winkelbezoek raadplegen via de ie r. De kort en ne ae Le ende vertoon van uw Xa egte vilein dt 3 al ze prijzen in uw winkel kan u geen kansen. MZ laagste prijzen 17
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 2