Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.

Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1
LA ES Genieten van ‘t seizoen: ce) knapperige koolrabi E a EG Ari Een kruising tussen wittekool en witte raap, dat is koolrabi. De groente wordt vaak beschouwd als een knolgewas, maar ze is toch eerder een koolsoort. Het eetbare gedeelte is de verdikte stengel van de koolplant, die net boven de grond groeit. De lichtgroene versie is de bekendste, maar koolrabi kan ook paars kleuren. Spirellisalade met kip en kervelsaus Ontdek het recept o Seizoen colruyt.be/lekkerkoken Koolrabi is op Zn best van mei tot oktober. Smaak Fris en zoet van smaak. Rauwe Ri koolrabi lijkt een beetje op selder. © Als ze gekookt is, dan doet ze wat denken aan bloemkool. Koolrabi x los Herkomst: België/Spanje: Versmarkt 1,99 ens A 4 Voedings- waarde Rijk aan vezels, foliumzuur t en vitamin c Bron van kalium. Bewaren Ongeveer 1 week in de groentelade van de koelkast of + 4 dagen op een koele, donkere plek. Gesneden koolrabi verpakt u het best in vershoudfolie. Zo blijft ze nog enkele dagen goed. Of laat gesneden koolrabi eerst 1 min. koken en Meer weten over seizoensgroenten en + bewaar in de diepvries. Surf naar colruyt.be/s: oenskalender se EL EE
Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1