Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LA

ES

Genieten van ‘t seizoen:

ce)

knapperige koolrabi

E

a

EG Ari

Een kruising tussen wittekool en witte raap, dat is koolrabi. De groente wordt vaak

beschouwd als een knolgewas, maar ze is toch eerder een koolsoort. Het eetbare

gedeelte is de verdikte stengel van de koolplant, die net boven de grond groeit. De

lichtgroene versie is de bekendste, maar koolrabi kan ook paars kleuren.

Spirellisalade met kip en kervelsaus

Ontdek het recept o

Seizoen

colruyt.be/lekkerkoken

Koolrabi is op Zn best van

mei tot oktober.

Smaak

Fris en zoet van smaak. Rauwe

Ri

koolrabi lijkt een beetje op selder.

©

Als ze gekookt is, dan doet ze wat

denken aan bloemkool.

Koolrabi

x

los

Herkomst: België/Spanje:

Versmarkt

1,99 ens

A

4

Voedings-

waarde

Rijk aan vezels, foliumzuur

t

en vitamin

c

Bron van kalium.

Bewaren

Ongeveer 1 week in de groentelade van de koelkast of

+ 4 dagen op een koele, donkere plek. Gesneden koolrabi

verpakt u het best in vershoudfolie. Zo blijft ze nog enkele

dagen goed. Of laat gesneden koolrabi eerst 1 min. koken en

Meer weten over seizoensgroenten en +

bewaar in de diepvries.

Surf naar colruyt.be/s:

oenskalender

se

EL EE