Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 2 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LA
ES
Genieten van ‘t seizoen:
ce)
knapperige koolrabi
E
a
EG Ari
Een kruising tussen wittekool en witte raap, dat is koolrabi. De groente wordt vaak
beschouwd als een knolgewas, maar ze is toch eerder een koolsoort. Het eetbare
gedeelte is de verdikte stengel van de koolplant, die net boven de grond groeit. De
lichtgroene versie is de bekendste, maar koolrabi kan ook paars kleuren.
Spirellisalade met kip en kervelsaus
Ontdek het recept o
Seizoen
colruyt.be/lekkerkoken
Koolrabi is op Zn best van
mei tot oktober.
Smaak
Fris en zoet van smaak. Rauwe
Ri
koolrabi lijkt een beetje op selder.
©
Als ze gekookt is, dan doet ze wat
denken aan bloemkool.
Koolrabi
x
los
Herkomst: België/Spanje:
Versmarkt
1,99 ens
A
4
Voedings-
waarde
Rijk aan vezels, foliumzuur
t
en vitamin
c
Bron van kalium.
Bewaren
Ongeveer 1 week in de groentelade van de koelkast of
+ 4 dagen op een koele, donkere plek. Gesneden koolrabi
verpakt u het best in vershoudfolie. Zo blijft ze nog enkele
dagen goed. Of laat gesneden koolrabi eerst 1 min. koken en
Meer weten over seizoensgroenten en +
bewaar in de diepvries.
Surf naar colruyt.be/s:
oenskalender
se
EL EE