Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
N
I]
|
u
| ||
ge
| |
f
ekker
Koken
sf
|
N
de
Gazpacho met avocado en waterkers
* Doe 1 komkommer, 1 tee
waterkers, het Vruchtvlees
ntje knoflook, 1 bakje
van 1 limoen, 2,
0 g vers b;
van I avo,
do, het sa
blaadjes apart) eı
asilicum (hou enkele
n 7 dl water in e
en blender. Mix
tot een romige g
azpacho,
ar
Tuid met peper
zZ
a
asjes of komm
€ zout en verdeel over kleine
oel
st.
etjes. Zet minstens 30 min, inde
Fu
+4
* Verkruimel 50 8 feta en
af met de blaadjes basilia
Verdeel over de Soep. Werk
Pepermolen.
UM en een draai van de
gu
IA
3; |
+
Il
| |
=
|
||
Il
Il
il)
Ik
d
A”
PE
ES
FR
”
CS
Griekse pastasalade
w
V4
met witte kaas en olijven
+ Kook 250 g Griekse pasta gaar in lichtgezouten
a
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat
N
afkoelen onder koud stromend water.
[à
.
Snij intussen 350 g kerstomaten in
verschillende kleuren in 2. Snij de helft van
«
1 rode ui in ringen en snipper de andere helft
A)
fijn. Snij enkele linten van 1 komkommer en rol
&
op. Snij de rest van de komkommer in blokjes van
1 em. Laat 275 g kaasblokjes in olie uitlekken
en vang de olie op.
.
er
TE
Meng de afgekoelde pasta met 100 g jonge
slascheuten, de tomaten, de kaasblokjes, de
blokjes komkommer en de fijngesnipperde
rode ui. Breng op smaak met 4 eetl. olie van de
a
kaasblokjes, peper en zout. Werk af met de
opgerolde komkommer en de uiringen.
ar
7.
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
Van soep tot sushi
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
Ontdek al onze recepten
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
met komkommer op
Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
colruyt.be/lekkerkoken
Zo dragen we samen bij aan een
betere gezondheid, stap voor stap.
(Q
stap
Er Er)