Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.



Pagina : 1 2 3
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

N

I]

|

u

| ||

ge

| |

f

ekker

Koken

sf

|

N

de

Gazpacho met avocado en waterkers

* Doe 1 komkommer, 1 tee

waterkers, het Vruchtvlees

ntje knoflook, 1 bakje

van 1 limoen, 2,

0 g vers b;

van I avo,

do, het sa

blaadjes apart) eı

asilicum (hou enkele

n 7 dl water in e

en blender. Mix

tot een romige g

azpacho,

ar

Tuid met peper

zZ

a

asjes of komm

€ zout en verdeel over kleine

oel

st.

etjes. Zet minstens 30 min, inde

Fu

+4

* Verkruimel 50 8 feta en

af met de blaadjes basilia

Verdeel over de Soep. Werk

Pepermolen.

UM en een draai van de

gu

IA

3; |

+

Il

| |

=

|

||

Il

Il

il)

Ik

d

A”

PE

ES

FR



CS

Griekse pastasalade

w

V4

met witte kaas en olijven

+ Kook 250 g Griekse pasta gaar in lichtgezouten

a

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat

N

afkoelen onder koud stromend water.



.

Snij intussen 350 g kerstomaten in

verschillende kleuren in 2. Snij de helft van

«

1 rode ui in ringen en snipper de andere helft

A)

fijn. Snij enkele linten van 1 komkommer en rol

&

op. Snij de rest van de komkommer in blokjes van

1 em. Laat 275 g kaasblokjes in olie uitlekken

en vang de olie op.

.

er

TE

Meng de afgekoelde pasta met 100 g jonge

slascheuten, de tomaten, de kaasblokjes, de

blokjes komkommer en de fijngesnipperde

rode ui. Breng op smaak met 4 eetl. olie van de

a

kaasblokjes, peper en zout. Werk af met de

opgerolde komkommer en de uiringen.

ar

7.

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

Van soep tot sushi

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Ontdek al onze recepten

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

met komkommer op

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

colruyt.be/lekkerkoken

Zo dragen we samen bij aan een

betere gezondheid, stap voor stap.

(Q

stap

Er Er)