Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.

Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.04.2021 tot 20.04.2021.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3
Van het seizoen N I] | u | || ge | | f ekker Koken sf | N de Gazpacho met avocado en waterkers * Doe 1 komkommer, 1 tee waterkers, het Vruchtvlees ntje knoflook, 1 bakje van 1 limoen, 2, 0 g vers b; van I avo, do, het sa blaadjes apart) eı asilicum (hou enkele n 7 dl water in e en blender. Mix tot een romige g azpacho, ar Tuid met peper zZ a asjes of komm € zout en verdeel over kleine oel st. etjes. Zet minstens 30 min, inde Fu +4 * Verkruimel 50 8 feta en af met de blaadjes basilia Verdeel over de Soep. Werk Pepermolen. UM en een draai van de gu IA 3; | + Il | | = | || Il Il il) Ik d A” PE ES FR ” CS Griekse pastasalade w V4 met witte kaas en olijven + Kook 250 g Griekse pasta gaar in lichtgezouten a water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat N afkoelen onder koud stromend water. [à . Snij intussen 350 g kerstomaten in verschillende kleuren in 2. Snij de helft van « 1 rode ui in ringen en snipper de andere helft A) fijn. Snij enkele linten van 1 komkommer en rol & op. Snij de rest van de komkommer in blokjes van 1 em. Laat 275 g kaasblokjes in olie uitlekken en vang de olie op. . er TE Meng de afgekoelde pasta met 100 g jonge slascheuten, de tomaten, de kaasblokjes, de blokjes komkommer en de fijngesnipperde rode ui. Breng op smaak met 4 eetl. olie van de a kaasblokjes, peper en zout. Werk af met de opgerolde komkommer en de uiringen. ar 7. Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. Van soep tot sushi We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want Ontdek al onze recepten elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. met komkommer op Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender colruyt.be/lekkerkoken Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. (Q stap Er Er)
Colruyt - Folder van 07.04.2021 tot 20.04.2021 - Pagina 3