Colruyt - Folder van 29.07.2020 tot 11.08.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 3 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 29.07.2020 tot 11.08.2020.
Pagina :
1
2
3
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a,
AE
wer
Vegan slaatje met prinsessenbonen
en Oosterse citrusdressing
=)
« Kook 250 g schoongemaakte prinsessenbonen
5 min. in lichtgezouten water. Voeg 250 g peultjes en
roene-aspergepunten toe en laat samen nog
U
200 g gi
à
3 min. koker
n. Giet af en spoel onder koud stromend water.
N
FH
Laat de groenten volledig afkoelen. Rooster
3 eetl. amandelschilfers goudbruin in een pan met
Zu
== #1
Re
antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak een vinaigrette met
2 eetl. olijfolie, het sap van 1/2 sinaasappel, het sap
van 1/2 limoen, 2 eetl. sesamolie, peper en zout.
Meng de afgekoelde groenten samen met 100 g jonge
slascheuten in een grote kom. Besprenkel met de
‘en meng alles goed. Kruid eventueel bij met
Aon
Nd,
se.
vinaigrette
4
der
peper en z
‚out. Werk af de geroosterde amandelschilfers.
8
Ki;
D
En
6
a
zee
Re
+
=
Wo
WE
\æ
Zer
so
Krieltjessalade
:
spek en ei
i
met Prinsessenboontjes,
©
ms
* Kook 600 g schoon;
gemaakte
8 min. be
etgaar in lich
'tgezouten
Prinsessenboontjes
boontjes
Water. Schep de
et water en k
uit water en laat uitlek|
ken. Leg 4 eieren in
a
ook 8 min. Giet a
Stromend wate
er. Pel de eitjes eı
n snij
if en spoel onder koud
olijfolie in e,
en
in 2. Verhit 1 eetl.
5 à 8 min goud
Pan en bak 425 g h
alve krieltjes
spekblokj
bruin. Bak 200 g ge,
rookte
Y
Zonder vet:
jes krokant in een pan m
Stof. Laat uitlekken o
et antiaanbaklaag
Snij
1 rode ui in fijne ringen,
p wat keukenpapier.
Prinsessenbe
Meng de krieltjes, de
ue
met peper
en
oontjes en de spel
kjes onder elkaar. Kruid
Uiringen op. We
Zout. Schik er d;
le halve eitjes en de rode
smaak,
erk eventueel
if met een dressing naar
iS
Na
Pasta, wok of rumpsteak met honinggroen:
ges!
EN
en gebakken patatjes …
Ontdek alle recepten met prinsessenboontjes op
colruyt.be/lekkerkoken
E
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want elke dag 300 g groenten en 250 g fruit
eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn seizoensgroenten en -fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
CJ EJ stap veer sta
aan een betere gezondheid en een beter milieu.
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.